N.W.OΔΙΕΘΝΗ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ

“Αυτόν τον κοσμο τον καλό, σε μάς τον παραδώσανε, γέλα φίλε μου, γέλα φίλε μου δέν είναι και για λύπη…
Αυτόν τον κοσμο τον καλό, άλλοι τον καρτεράνε, σκέψου φίλε μου την ώρα που θα φεύγεις…”

Μπορεί να ακούγεται κλισέ, μπορεί να μας έχουν πείσει ότι είναι κλισέ, αλλά ο κόσμος αυτός δέν μας ανήκει.
Ανήκει στα παιδιά, σε αυτά που έχουν γεννηθεί και σε αυτά που θα γεννηθούν. Και όχι μόνο δεν έχουμε δικαίωμα να τον καταστρέψουμε, αλλά έχουμε την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να τους τον παραδώσουμε καλύτερο απο ότι τον βρήκαμε. Και εάν δεν κάνουμε κάτι τώρα, όχι μόνο δεν θα τους παραδώσουμε καλύτερο κόσμο, αλλά δεν ξέρω πλέον αν θα τους παραδώσουμε καν έναν κόσμο…

Δέν νομίζω ότι η γη κινδυνεύει από την υπερθέρμανση του πλανήτη, τον ηφαιστειακό χειμώνα, τους αστεροειδείς, τον υπερπληθυσμό, την έλευση του αντίχριστου ή τα ούφο.

Νομίζω ότι η γη μας και ο πολιτισμός (όσον μας άφησαν να εχουμε) κινδυνεύει από την ματαιοδοξία μιας χούφτας ανθρώπων, οι οποίοι αφού συγκέντρωσαν αμύθητο πλούτο (οι ερευνητές μιλάνε για κατοχή του 70~80% του παγκόσμιου πλούτου από το 1% του πληθυσμού!) αποφάσισαν ότι πρέπει να τελειώνουν με εμάς. Πρόκειται για ψυχοπαθείς, οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, οι οποίοι θεωρούν προφανώς τον εαυτό τους “ανώτερο” άνθρωπο, και οι οποίοι θα προτιμούσαν φυσικά να μην υπάρχουμε, ή να υπάρχουμε σε πληθυσμό τέτοιο ώστε να κάνουμε τις χειρωνακτικές δουλειές τους.

Οι άνθρωποι αυτοί χρόνια τώρα, ελέγχουν τα έθνη μέσω του χρέους – σκεφτείτε ότι η Αμερική, η Αγγλία, η Γερμανία, η Γαλλία και γενικά ΟΛΕΣ οι χωρες του κόσμου, ακόμα και οι πιό παραγωγικές και πλούσιες, χρωστάνε τόσα χρήματα που αποκλείεται να ξεπληρώσουν. Τώρα θέλουν να επιφέρουν την Νεα Τάξη Πραγμάτων, για να τελειωνουν με εμας, καθώς το internet έχει αρχίσει να ξυπνάει τον κόσμο, και φοβούνται ότι το οικοδόμημά τους θα καταρρεύσει.

Τα μέσα ενημέρωσης τα οποία προσπαθούν να μας πείσουν για όλα αυτά, είτε τους ανήκουν είτε ελέγχονται απο αυτούς, και είναι απλά φερέφωνα τα οποία συστηματικά αναμεταδίδουν μια μαύρη εικόνα της ζωής, του πλανήτη, των ανθρώπων κ.λ.π. Οσοι εργάζονται γι αυτά, γνωρίζουν πολύ καλά την ψυχολογία του ανθρώπου, την ψυχολογία των μαζών, και την ανθρώπινη φύση και είμαι σίγουρος ότι την χρησιμοποιούν για να μας υποδουλώσουν.

Οι διαφημίσεις έχουν ως σκοπό (και το πετυχαίνουν ασυνείδητα να μας αποσπάσουν την προσοχή απο τα ουσιώδη (η βελτίωση του εαυτού μας), και να την εστιάσουν σε υλικά πράγματα τα οποία δεν χρειαζόμαστε και για την απόκτηση των οποίων εργαζόμαστε σαν ζώα από το πρωϊ μέχρι το βράδυ.

Η τηλεόραση μέσω των ταινιών “περιπέτειας”, των reality shows, αλλά κυρίως μέσω των ειδήσεων που αναμεταδίδουν συστηματικά και με εκνευριστική επιμονή εικόνες εγκλημάτων, θανάτων, αίματος και καταστροφών είναι προφανώς να μας πείσουν ότι οι άνθρωποι είναι εξ ορισμού κτήνη τα οποία στην πρώτη ευκαιρία εμφανίζουν τον σκιώδη τους εαυτό και τα οποία το μόνο που ενδιαφέρονται να κάνουν είναι να καταναλώνουν, ότι ο πλανήτης δεν την βγάζει με τίποτε, ότι ακόμα και αν η παγκόσμια οικονομία δεν καταρρεύσει όλο και κάτι άλλο κακό θα μας συμβεί, ώστε να τους υποδεχθούμε σαν σωτήρες.

Για την προπαγάνδα έχουν πολλά ειπωθεί, και αν αναλογιστούμε ότι χρησιμοποιήθηκε πολλές φορές στο παρελθόν για να δεχθούν λαοί τους κατακτητές τους ως σωτήρες, εύκολα ένας σκεπτόμενος άνθρωπος μπορεί να εξάγει το συμπέρασμα, ότι όλο αυτό το παιχνίδι είναι στημένο για να μας πείσουν ότι υπάρχει αδιέξοδο, ώστε να ετοιμαστούμε να δεχθούμε τους σωτήρες μας.

Ενα μεγάλο επίτευγμα τους είναι ο χαρακτηρισμός κάθε συνθετικής σκέψης ως συνομωσιολογίας. Είμαι μηχανικός, διαθέτω επιστημονική σκέψη, δεν πείθομαι εύκολα αν δεν δω, αλλά νομίζω πια ότι έπεσαν οι μάσκες. Εδώ και χρόνια, οι πολιτικοί της Αμερικής μιλάνε για την νέα τάξη πραγμάτων, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ενωσης μιλάει για την νέα τάξη πραγμάτων, ο ίδιος μας ο πρωθυπουργός μιλάει για την νέα τάξη πραγμάτων, η καρακάξα αυτή μιλάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας για την νέα τάξη πραγμάτων, και δέν ξέρω πια τί άλλο πρέπει να γίνει για να ξυπνήσουμε.

Για να μήν βασανίζομαι κι εγώ άδικα, παρακαλώ όποιον θεωρεί ότι λέω χαζομάρες και τα έχω χάσει, να μου εξηγήσει τί λέει Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ στον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑΣ σε αυτό το βίντεο.

Ενώνοντας κανείς αυτά τα μικρά κομμάτια, μπορεί να φτιάξει ένα puzzle η εικόνα του οποίου τρομάζει. Είναι λοιπόν πιό εύκολο να χαρακτηρίσουμε την σύνθεση της εικόνας συνομωσιολογία, παρά να μπούμε σε διαδικασία προβληματισμού.

Το money masters είναι ένα ντοκυμαντέρ – έρευνα το οποίο θεωρώ ότι ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. Η έρευνα αυτή εξηγεί με επιχειρήματα τον τρόπο με τον οποίο οι αργυραμοιβοί (οι ελίτ των τραπεζιτών) ελέγχουν τον πληθωρισμό και την ύφεση των χωρών σε παγκόσμιο επίπεδο. Βλέποντάς το κανείς μπορεί να δει την συνάφεια όσων λέει με την σημερινή κατάσταση.

Με όση δυσπιστία και να δεί κανείς το ντοκυμαντέρ αυτό (να σημειώσω ότι η έρευνα παραθέτει γεγονότα και δέν προχωρεί σε εικασίες), δέν μπορεί να μήν προβληματιστεί. Αφού το είδα, έψαξα στο google την φράση “ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ”, και με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι η Τράπεζα της Ελλάδος, ενάντια σε κάθε μας πεποίθηση είναι μία ιδιωτική εταιρία το καταστατικό της οποίας θέτει περιορισμό στο ποσοστό κατοχής ΜΟΝΟ για το δημόσιο (<35%), ενώ δέν θέτει κανέναν περιορισμό σε ιδιώτες. Η Τράπεζα Ελλάδος λοιπόν, μπορεί να ανήκει σε έναν άνθρωπο, ΔΕΝ μπορεί όμως ποτέ να γίνει δημόσια!!! Απο αντίστοιχη έρευνα που έκανα πολύ εύκολα στο google, διαπίστωσα ότι η περίφημη Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα είναι οργανισμός, το διοικητικό συμβούλιο του οποίου απαρτίζεται απο τους διοικητές των Κεντρικών Τραπεζών, δηλαδή Προέδρους Ιδιωτικών Εταιριών!!!!! Το invisible empire, ένα άλλο εξαιρετικό ντοκυμαντέρ – έρευνα, εξηγεί τα σχέδια αυτών των ανθρώπων για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Χωρίς να μπλέξουμε μασονικές στοές, λέσχη μπίλτερμπεργκ και τα συναφή, τα παραπάνω στοιχεία, απο μόνα τους συνθέτουν την εικόνα ότι Ιδιωτικές Εταιρίες ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!! Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ΟΛΑ τα κράτη της Ευρώπης, ακόμα και αυτά με τις πιό ισχυρές οικονομίες έχουν τεράστιο εξωτερικό χρέος. (Γερμανία 77% ΑΕΠ, Αγγλία 380% ΑΕΠ!!!)

Γιατί το κάνουν;
Σκεφθείτε μόνο λίγο να είσασταν στην θέση αυτών των ανθρώπων. Εχετε λύσει όλα σας τα οικονομικά προβλήματα, έχετε δημιουργήσει αμύθητη περιουσία, έχετε χρήματα αρκετά ώστε να ζήσουν ΟΛΟΙ σας οι απόγονοι μέχρι 15ης γενεάς χωρίς να εργαστούν. Τα χρήματα αυτά δέν μπορείτε να τα ξοδέψετε. Δέν εξυπηρετούν καν το αίσθημα ασφάλειας, αφού αυτό έχει υπερκαλυφθεί προ πολλού. Τί άλλο λοιπόν μένει;

Η άσκηση εξουσίας. Ο έλεγχος του πλανήτη, μέσω μιάς παγκόσμιας κυβέρνησης, παγκόσμιου στρατού, παγκόσμιας αστυνομίας.

Οι άνθρωποι αυτοί, περιστοιχισμένοι από δοσίλογους πουλημένους επιστήμονες, πολιτικούς, και λοιπούς υπαλλήλους, (σας θυμίζει τίποτα;) ασχολούνται όλη την ημέρα (έχουν άφθονο χρόνο στην διάθεσή τους αφού δέν εργάζονται) με το πώς θα ελέγξουν εμάς, τα έξι δισεκατομμύρια μηρμίγκια.
Διάφορε έρευνες έχουν φέρει στο φώς ανατριχιαστικά και φρικιαστικά στοιχεία, στα οποία δεν θέλω να αναφερθώ εδω, και τα οποία ελπίζω να ειναι ανακριβή.

Ο μόνος τρόπος για να τους χαλάσουμε τα σχέδια είναι να κατανοήσουμε το τί κάνουν. Τότε αυτομάτως θα σταματησουμε να υπακούμε, και αυτόματα ο πύργος τους θα πέσει.

Ναι, είναι ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ. Χρειάζεται μόνο να ξυπνήσουμε. Το οικοδόμημα που εχουν κατασκευάσει είναι σαθρό, και βασίζεται στην απόλυτη μυστικότητα.

Οταν ξυπνήσουμε, θα κατέβουμε όλοι στον δρόμο, με ειρηνικές προθέσεις, χωρίς να σπάμε και να χτυπάμε, παράλληλα όμως χωρίς να υπακούμε. Δέν μπορώ να περιγράψω τον τρόπο με καλύτερο τρόπο απο αυτόν που έδειξε ο James McTeigue στο V for Vendetta, μιά ταινία που επίσης αξίζει να δουμε.

Είπα αρκετά. Και δέν τα είπα όσο καλά θα μπορούσαν να ειπωθούν. Το παρακάτω βίντεο τα λέει με απείρως καλυτερο τρόπο.

Fight the New World Order with Global Non Compliance 3/3

Αν και ΔΕΝ είμαι αναρχικος, θα κλείσω με ένα πολύ ενδιαφέρον απόσπασμα απο το “Δέν πληρώνω – Δέν πληρώνω” του Ντάριο Φό:

“Έτσι, εμείς που βγάζουμε πάντα το φίδι απ’ την τρύπα για τους άλλους, θα μπορούμε επιτέλους να σκεφτούμε και τον εαυτό μας. Να κτίζουμε σπίτια που να ανήκουν σε μας… να ζούμε μια ζωή που θά ‘ναι ολότελα δική μας. Να ζούμε σαν ολοκληρωμένοι άνθρωποι τέλος πάντων. Να ζούμε σ’ έναν κόσμο όπου η επιθυμία σου να γελάσεις, ξεσπάει από μέσα σου σα γιορτή, η επιθυμία να παίξεις και να γιορτάσεις… κι επιτέλους να κάνεις μια δουλειά που να σ’ ευχαριστεί… σαν κανονικοί άνθρωποι κι όχι σαν ζώα που ζουν και υπάρχουν χωρίς χαρά και φαντασία.

Ένας κόσμος όπου μπορεί κανείς να δει ξανά ότι υπάρχει ακόμη ένας ουρανός… τα λουλούδια που ανθίζουν… ότι ακόμα υπάρχει άνοιξη… και τα κορίτσια που γελούν και τραγουδούν. Και όταν μια μέρα πεθάνεις, δε θα πεθάνεις σα γέρος, πεταμένος σα στιμένη λεμονόκουπα, αλλά σαν άνθρωπος που έζησε ελεύθερος κι ευχαριστημένος μαζί με τους άλλους ανθρώπους…”

ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΑΥΤΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ, ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ INTERNET, U TUBE Κ.Λ.Π., ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ. Η ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, Η ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ.

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ.(sic)

Πηγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δες επίσης
Close
Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading