ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΔΙΕΘΝΗΟΥΚΡΑΝΙΑ

TO NΑΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣΦΑΓΗ

Την ώρα που η πολιτικοστρατιωτική χούντα του Κιέβου κάνει ανθρωποσφαγές σε Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ με τις σορούς αμάχων να κοίτονται σε πάρκα,   δημοσιές, δρόμους, αυλές και κτήματα, ο δικαιοκρίτης Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, κ. Ραμσούσεν, αντιστρέφει το κλίμα κατηγορώντας τη Ρωσία για παραβίαση κανόνων του Διεθνού Δικαίου.

Screen Shot 2014-08-23 at 1.34.14 AM

Λουγκάνσκ και αυτές οι εικόνες δεν ενοχλούν τους υπερασπιστές του Διεθνούς Δικαίου

Πορφύρης Δ /Σταφυλά Π

 Άμεση ήταν η απάντηση της Ρωσίας προς τον Γ.Γ. Γραμματέα του ΝΑΤΟ Ραμσούσεν που καταδίκασε πιο νωρίς σήμερα την αποστολή ανθρωπισικής βοήθειας στην Ανατολική Ουκρανία.Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών, Sergueï Riabkov δήλωσε:

“Η Ρωσία σέβεται τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου.Όποιος αναφέρεται σε κανόνες του Διεθνούς Δικαίου που εμείς ανέκαθεν σεβόμασταν και θα συνεχίσουμε να σεβόμαστε, προσάπτει τα δικά του λάθη στους άλλους” “Ενεργούμε σε αυστηρή συμβατότητα με τους κανόνες του Διεθνούς ανθρωπιστικού Δικαίου”, Δεν μπορούμε πλέον να ανεχθούμε τη δεινή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι κάτοικοι της ΝΑ Ουκρανίας”

Screen Shot 2014-08-23 at 1.34.30 AM

αυτές οι εικόνες από το Λουγκανσκ με δολοφονίες αμάχων στην αφρικανικού τύπου “δημοκρατία” του Ποροσένκο δεν είναι καταπάτηση του Διεθνούς Δικαίου;

Προηγουμένως σήμερα το NATO δια του Γ.Γ. του Anders Fogh Rasmussen είχε καταδικάσει την είσοδο του ανθρωπιστικού κομβόι που απέστειλε η Ρωσία στην Αν.Ουκρανία και μάλιστα στο Λουγκάνσκ σε μια πόλη που για 20 ημέρες είναι χωρίς νερό.Υποστήριξε ότι αποτελεί μια παραβίαση των διεθνών υποχρεώσεων της Ρωσίας. Kατά τη γνώμη του οι κάτοικοι πρέπει να πεθάνουν από λειψυδρία και αφυδάτωση όπως στην Αφρική.

Screen Shot 2014-08-23 at 1.34.47 AMΕυρώπη ………….ανθρώπινα δικαιώματα διεθνές δίκαιο

“Καταδικάζω την είσοδο του διατεινόμενου ανθρωπιστικού κονβόι σε ουκρανικό έδαφος άνευ της συγκατάθεσης των ουκρανικών αρχών και εν τη απουσία αντιπροσώπων του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού.”

Screen Shot 2014-08-23 at 1.35.03 AMΤο Διεθνές Δίκαιο εν πλήρη τήρηση στο Λουγκάνσκ

“Αυτή είναι μια κατάφορη καταπάτηση των διεθνών ρωσικών δεσμεύσεων συμπεριλαμβανομένων αυτών που η Ρωσία πήρε πρόσφατα σε Βερολίνο και Γενεύη και αποτελεί μια νέα παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας”, ανέφερε ο M.Rasmussen σε ανακοινωθέν που αναρτήθηκε στο site του ΝΑΤΟ.

Screen Shot 2014-08-23 at 1.35.18 AMμε ψίχουλα δημητριακών καρπών δεν σώζονται από τη γενοκτονία οι ρωσόφωνοι …Λουγκάνσκ γενοκτονία

Οι Ρώσοι στάθηκαν γενναιόδωροι…….Το ρωσικό κομβόι αποτελείται από 280 λευκά φορτηγά Kamaz που μεταφέρουν είδη πρώτης ανάγκης εκ των οποίων 400 τόνoι δημητριακών ,100 τόνοι ζάχαρης 54 τόνοι ιατρικοφαρμακευτικής βοήθειας, 12.000 υπνόσακοι και 69 γεννήτριες ποικίλης χρήσης.

Screen Shot 2014-08-23 at 1.35.34 AMΛουγκάνσκ ο εγκάθετος της Δύσης και αναγνωρισμένος από τη Ρωσία ως πρόεδρος Ποροσένκο σκοτώνει πολίτες…..

safe_imageΌλα τα καμιόνια έφθασαν στο Lougansk σύμφωνα με τις τοπικές αρχές , η εκφόρτωση ξεκίνησε και όταν ολοκληρωθεί το υλικό θα διανεμηθεί στους κατοίκους ενώ δεν απέκλεισαν μέρος του φορτίου να προωθηθεί και στο επίσης αποκλεισμένο Ντονέτσκ.(ria novosti)

Screen Shot 2014-08-23 at 1.35.50 AM

η τήρηση του Διεθνούς Δικαίου από την χούντα του Κιέβου

dimpenews

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading