ΔΙΕΘΝΗΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Ευγνωμοσύνη & Σεβασμός στους Βετεράνους των ΗΠΑ που πέταξαν τα μετάλλιά τους στις πύλες του ΝΑΤΟ… στέκονται αλληλέγγυοι με τους λαούς στη Μέση Ανατολή! (video)

Είναι Πράξη Ηρωισμού, Ανθρωπιάς, Αλληλεγγύης, Αξιοπρέπειας, Ειλικρίνειας

Το να πετάνε Αμερικανοί βετεράνοι τα μετάλλιά τους στις πύλες του ΝΑΤΟ είναι μια ισχυρή συμβολική πράξη διαμαρτυρίας. Συγχρόνως είναι και πράξη Ηρωισμού, Ανθρωπιάς, Αλληλεγγύης, Αξιοπρέπειας και Ειλικρίνειας.

Το έκαναν για να εκφράσουν αλληλεγγύη προς τα θύματα των πολέμων και καταπίεσης, στους λαούς της Μέσης Ανατολής. Με την πράξη τους αυτή θέλουν να καταδείξουν την αντίθεσή τους στις πολιτικές των κυβερνήσεών των Η.Π.Α., τις οποίες θεωρούν υπεύθυνες για τους πολέμους και συγκρούσεις στην περιοχή. Αυτοί οι πραγματικοί ήρωες με την πράξη τους, φωνάζουν ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα στην ανθρωπότητα… Τους ευχαριστούμε για τη γενναιότητα, την ειλικρίνεια και την αλήθεια.

Μεγάλος ο σεβασμός και η ευγνωμοσύνη που οφείλουμε σε κάθε άνδρα και γυναίκα στο στρατό, που πέταξαν τα μετάλλιά τους με αντάλλαγμα την αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά! Χρησιμοποιήθηκαν ως εργαλεία της Σιωνιστοκρατούμενης Αμερικής για τους βρώμικοτς πολέμους τους, σε όλο το κόσμο, με σκοπό τη ληστεία του πλούτου όλων των λαών…

Ίσως, αν εμείς οι πολίτες σταματήσουμε να κάνουμε πολέμους για τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις μας και αρχίσουμε να στεκόμαστε αλληλέγγυοι ο ένας με τον άλλον, θα μπορούσαμε να σώσουμε αυτόν τον κόσμο.

Αυτά τα λόγια φώναζαν δημόσια οι Αμερικανοί βετεράνοι, πετάγοντας τα μετάλλια “του μίσους, της καταστροφής και της ψευτιάς”:

«Πετάω τα μετάλλιά μου σήμερα για τον λαό του Ιράκ, του Αφγανιστάν, της Παλαιστίνης και όλα τα θύματα  κατοχής σε όλο τον κόσμο…»

«Επιστρέφω το μετάλλιο μου που έλαβα για τον «παγκόσμιο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας» και το μετάλλιο «εθνικής άμυνας», γιατί και τα δύο είναι ψέματα…»

«Επιστρέφω τα μετάλλιά μου σήμερα γιατί με το πρόσχημα της ελευθερίας και της δημοκρατίας έκλεψα την ανθρωπιά του ιρακινού λαού και έχασα τη δική μου…»

«Ξεκίνησα με την εισβολή στο Ιράκ το 2003 και από αγάπη και σεβασμό προς τον ιρακινό λαό και τον λαό του Αφγανιστάν, επιστρέφω αυτά τα μετάλλια του μίσους και της καταστροφής, εκεί από όπου ήρθαν…»

«Η κυβέρνηση των ΗΠΑ και το Ισραήλ πρέπει να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα πολέμου, τη γενοκτονία και τα βασανιστήρια… Επιστρέφω τα μετάλλιά μου, μπορούν να τα έχουν…»

(Γυναίκα) «Είμαι ειδικός σε πυρηνικά, βιολογικά & χημικά όπλα, για έναν πόλεμο που δεν είχε όπλα μαζικής καταστροφής… Είμαι ένας από τους περισσότερους από 40.000 ανθρώπους που έφυγαν από τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ γιατί αυτό είναι ψέμα…»

«Δίνω τα μετάλλιά μου για τα παιδιά του Ιράκ και του Αφγανιστάν. Ίσως μπορέσουν να μας συγχωρήσουν για όλα όσα τους κάναμε και ίσως ζήσουμε ήσυχα…»

«Είμαι εδώ για να επιστρέψω τα μετάλλιά μου γιατί δεν μπορώ να σταθώ αλληλέγγυα και ειρηνικά με τους αδελφούς και τις αδελφές μου στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, αν τα φοράω…»

«Αντί να ελευθερώνω τους ανθρώπους, απελευθέρωνα τις πετρελαιοπηγές…»

«Επιστρέφω τα μετάλλιά μου σήμερα γιατί θέλω να ζήσω με τη συνείδησή μου αντί να είμαι δέσμιός της…»

«Δεν θα συνεχίσω να ανταλλάσσω την ανθρωπιά μου με ψεύτικους ηρωισμούς…»

«Θέλω να πετάξω το μετάλλιο μου για τους 33.000 αμάχους που πέθαναν στο Αφγανιστάν. Δεν θα τους χτίσουν κανένα μνημείο…»

«Αυτό το μετάλλιο είναι για τη δολοφονία γυναικών και παιδιών… Λυπάμαι, λυπάμαι…»

Υπάρχει ακόμα ΕΛΠΙΔΑ για την Ανθρωπότητα! Πρέπει να διατηρήσουμε την Ανθρωπιά μας!  Οι άνθρωποι έχουμε ακόμα μάτια που βλέπουν και καρδιές που νιώθουν. Όλοι οι άνθρωποι του κόσμου μπορούμε να ενωθούμε και να λύσουμε τα προβλήματά μας.

Αν δεν είμαστε αφυπνισμένοι, τα ΜΜΕ(ξαπάτησης) θα μας κάνουν να μισούμε τους αθώους ανθρώπους που καταπιέζονται και σφαγιάζονται και να αγαπάμε αυτούς που τους καταπιέζουν και τους δολοφονούν.

Ας ανοίξουμε τα μάτια μας στη χειραγώγηση και την προπαγάνδα που μας ταϊζουν καθημερινά.  Επισημαίνω ότι φαίνεται να υπάρχει μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που κρατά τον κόσμο σε αντιπαράθεση μεταξύ τους και χειραγωγεί τα πάντα και τους πάντες προς όφελός τους. Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι ξυπνούν με όσα συμβαίνουν παγκοσμίως τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια…

Υπάρχει ακόμα ΕΛΠΙΔΑ για την Ανθρωπότητα!

Φώτης Παναγιωτακόπουλος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button