Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΛΛΑΔΑΜΝΗΜΟΝΙΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το τελευταίο παραμύθι

TΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 09.03.2014 ΣΚΙΤΣΟΤην επιχείρηση “εικονική πραγματικότητα” ετοιμάζονται να θέσουν σε εφαρμογή οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος, προκειμένου να εγκλωβίσουν τους πολίτες στην τριπλή εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, μεταφέροντάς τους από τη μίζερη και αβίωτη καθημερινότητα των περικοπών, των φόρων και της ανεργίας στον “τεχνητό παράδεισο” της ελπίδας.

Με την ανοχή – πλάτες των δανειστών η κυβέρνηση σπρώχνει τα νέα μέτρα που έχουν απ’ όλες τις πλευρές προαναγγελθεί για μετά τις εκλογές και ετοιμάζεται να εξαγγείλει “μονομερώς” το τέλος του Μνημονίου, την εμφάνιση της “ανάπτυξης” και τη διανομή εκατομμυρίων στους ασθενέστερους από το περίσσευμα του πρωτογενούς πλεονάσματος.

Πλαστουργοί του “φανταστικού κόσμου” θα είναι και πάλι ορισμένοι απ’ τους περίφημους “οίκους” που πριν από μερικά χρόνια καταγγέλλονταν για τη δημιουργία της κρίσης και την ένταξη της χώρας στα Μνημόνια. Εμφανής στόχος ο περιορισμός της διαφαινόμενης άνετης επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζοντας ότι σε αυτήν την περίπτωση θα τεθεί αμέσως θέμα ηγεσίας στα κόμματά τους.

  • – Σκηνοθετούν “success story Νο 2” για να περιορίσουν την εκλογική ήττα και να αποφύγουν την εσωκομματική αμφισβήτηση –
  • Αλ. Τσίπρας: “Στις 25 Μαΐου ψηφίζουμε, στις 26 φεύγουνε”

Πηγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading