Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τιμωρία σε όσους κατέθεσαν πινακίδες – ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ποσό των τελών κυκλοφορίας για να τις πάρουν πίσω

pinakides-adeies-708_0Τι και αν είναι πολλοί το θεωρούσαν βέβαιο ότι οι ιδιοκτήτες οχημάτων που είχαν καταθέσει πινακίδες θα είχαν τη δυνατότητα να τις πάρουν πίσω όποτε θα είχαν την οικονομική δυνατότητα πληρώνοντας ένα μέρος των τελών κυκλοφορίας, ή τέλη με το μήνα κάτι τέτοιο δεν έγινε αφού η περίφημη τροπολογία δεν κατατέθηκε ποτέ.  

Ετσι όποιος καταθέσει τις πινακίδες του ΙΧ ή της μοτοσικλέτας του θα πρέπει να γνωρίζει πως για να μπορέσει να τις πάρει πίσω από την Εφορία θα πρέπει να πληρώσει το συνολικό ποσό των τελών κυκλοφορίας.

Τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι επιθυμούν να καταθέσουν τις πινακίδες

Για να μην πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας για το 2015, οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα πρέπει να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας -στις κατά τόπους εφορίες- μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2014, και να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά: Άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, πινακίδες κυκλοφορίας, αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (έντυπο Ε1) από την οποία να προκύπτει ότι έχει δηλωθεί η ιδιοκτησία του Ι.Χ., αντίγραφο του εντύπου Ε9 ώστε να αποδεικνύεται πως υπάρχει θέση στάθμευσης (ή βεβαίωση ότι υπάρχει διαθέσιμος χώρος), αποδεικτικό καταβολής των τελών κυκλοφορίας του 2014.

Επιπλέον, στην αρμόδια ΔΟΥ θα ζητηθεί από τους ιδιοκτήτες των οχημάτων να συμπληρώσουν μια αίτηση στην οποία θα αναγράφουν τα: επώνυμο ή επωνυμία, όνομα, όνομα πατρός, επάγγελμα, ΑΦΜ, διεύθυνση κατοικίας, αριθμός κυκλοφορίας αυτοκινήτου, είδος και χρήση (Ι.Χ., επαγγελματικό κ.λπ., τόπος ακινησίας, περιφέρεια αστυνομικού τμήματος, ημερομηνία έναρξης ακινησίας και λόγοι που προκάλεσαν την ακινησία.

Πηγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading