Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι Τούρκοι μπορούν πλέον να αγοράζουν ακίνητη περιουσία στα ελληνικά νησιά

Το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Ένωση κατέστησαν υποχρεωτικό για την Ελλάδα να πουλήσει γρήγορα ακίνητη περιουσία και να ολοκληρώσει τις ιδιωτικοποίησεις των κρατικών επιχειρήσεων, σε αντάλλαγμα για την παροχή επιπλέον 60 δισ. ευρώ προς την χώρα.

Έτσι η Ελλάδα έχει άρει τον περιορισμό σχετικά με την πώληση ακίνητης περιουσίας της ζώνης των συνόρων της σε μη υπηκόους της ΕΕ, καθιστώντας ουσιαστικά δυνατό για Τούρκους πολίτες να αγοράσουν περιουσία στα ελληνικά νησιά.
Η εφημερίδα Hurriyet αναφέρει στην ιστοσελίδα της: Τοπικές αντιπροσωπείες θα συσταθούν για να επιτρέπουν την πώληση των ακινήτων στην περιοχή των εθνικών συνόρων της χώρας. Οι ελληνικοί νόμοι σχετικά με την ακίνητη περιουσία προσδιορίζουν όλα τα νησιά κατά μήκος της ακτογραμμής με την Τουρκία ως «παραμεθόρια περιοχή».
Η αγορά ακινήτων σε αυτά τα νησιά αλλά και στην Θεσσαλονίκη θα διατίθενται προς τους Τούρκους πολίτες, καθώς και σε άλλους μη κοινοτικούς υπηκόους.

anti-ntp

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading