Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ΕΛΛΑΔΑΜΝΗΜΟΝΙΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κωνσταντοπούλου: Δεν υπάρχει συνταγματικός τρόπος για να μην διεξαχθεί το δημοψήφισμα

ΒΟΥΛΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝΔεν υπάρχει συνταγματικός τρόπος για να μην διεξαχθεί το δημοψήφισμα, τόνισε σε παρέμβασή της η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Κατήγγειλε ακόμη ότι έχουν δημιουργηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δύο πλαστά προφίλ, το ένα με το όνομά της και το άλλο ως Προέδρου της Βουλής.

«Επειδή κάποιοι λυσσούν και λυσσομανούν να εκτρέψουν το ευρωπαϊκό κεκτημένο να παρέμβουν σε ένα δημοψήφισμα», είπε η Ζ. Κωνσταντοπούλου, «πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι από τη στιγμή που ψηφίσθηκε από την Βουλή δεν υπάρχει συνταγματικός τρόπος να μην γίνει».

«Να λείπουν οι σεναριολογίες, οι εκ του πονηρού παρεμβάσεις η τρομοκρατία, η προπαγάνδα, η παραπληροφόρηση, οι δηλώσεις που ουσιαστικά δεν υπηρετούν το ευρωπαϊκό κεκτημένο, την Ευρώπη των λαών και της Δημοκρατίας», υπογράμμισε και επεσήμανε ότι «υπάρχουν στην Ε.Ε. και φωνές που κρούουν τον κώδωνα της ανάγκης σεβασμού της λαϊκής κυριαρχίας».

Στο πλαίσιο αυτό διάβασε επιστολή Προέδρου της Κυπριακή Βουλής Γιαννάκη Ομήρου, ο οποίος στηρίζει το δημοψήφισμα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading