Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΕΛΛΑΔΑ

Κάντας: «Θεωρώ πως αν πήρα μίζες εγώ θα πήραν και άλλοι»

a9f1df0080be1fba92cee8d08fc8b2ef_XL καντας«Αν πήρα εγώ θα πήραν και άλλοι», φέρεται να υποστηρίζει ο πρώην αναπληρωτής Διευθυντής Εξοπλισμών, Αντώνης Κάντας, που βρίσκεται για τρίτη ημέρα ενώπιον του ανακριτή Διαφθοράς Γαβριήλ Μαλλή, για παράνομες αμοιβές που έλαβε για προμήθειες του υπουργείου Άμυνας.

Ο κατηγορούμενος, φέρεται να δέχεται καταιγισμό ερωτήσεων για ενδεχόμενη εμπλοκή πολιτικών προσώπων στην υπόθεση των μαύρων χρημάτων που δόθηκαν για αγορές όπλων και να απαντά στους ανακριτές της υπόθεσης με τον ισχυρισμό ότι «αν πήρα εγώ, θεωρώ απίθανο να μην πήραν οι – ιεραρχικώς – από πάνω και οι από κάτω».

Ο κ. Κάντας, πλην των περίπου 14 εκατομμυρίων δολαρίων που εντοπίστηκαν σε λογαριασμό του στην Σιγκαπούρη και σχετίζονται με την προμήθεια των υποβρυχίων, έχει παραδεχθεί την ύπαρξη και άλλων δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Πηγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading