ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙΖΩΗΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

“Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ” – Διάλεξη της Μαίρης Παναγιωτακοπούλου, Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων 7-4-24, (1/3 βίντεο)

Αυτογνωσία – Να είσαι ο εαυτός σου – Ποιος είμαι; – Όλα αυτά που δεν είσαι – Απαλάξου από περιοριστικές πεποιθήσεις

Αγαπητά μέλη της “ΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ”,
Σας καλωσορίζω σήμερα στην τελευταία μας συνάντηση, η οποία σηματοδοτεί την ολοκλήρωση του “Πρώτου Κύκλου” συναντήσεων, οι οποίες είχαν ως στόχο την προσωπική μας ανάπτυξη. Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να μοιραστώ αυτό το ταξίδι μαζί σας.
Καθ’ όλη τη διάρκεια των συναντήσεων, εστιάσαμε στη σπουδαιότητα της αυτογνωσίας και της προσωπικής ανάπτυξης. Ανακαλύψαμε μαζί πώς η αυτογνωσία αποτελεί το κλειδί για να αναδείξουμε τις δυνατότητές μας, να αντιμετωπίσουμε τις αδυναμίες μας και να ζήσουμε συνειδητά και αυθεντικά.
Κάθε ένας από εσάς έχει αφιερώσει προσωπικό χρόνο και ενέργεια για να εξερευνήσει τον εσωτερικό του κόσμο, να απελευθερώσει το δυναμικό του και να αναπτύξει μια πιο αυθεντική εκδοχή του εαυτού του. Μέσα από τη συνεργασία και την αμοιβαία στήριξη, δημιουργήσαμε ένα ασφαλές περιβάλλον όπου μπορέσαμε να μοιραστούμε ανοιχτά και ειλικρινά τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας.
Καθώς ολοκληρώνουμε αυτόν τον κύκλο συναντήσεων, ας δούμε πέρα από τις προσπάθειές μας και ας επικεντρωθούμε στη σημασία της πορείας μας. Κάθε βήμα που κάναμε προς την αυτογνωσία και την προσωπική ανάπτυξη είναι ένα βήμα απελευθέρωσης και ευελιξίας απέναντι στη ζωή.
Με την επίγνωση ότι η αυτογνωσία είναι μια διαρκής επαγρύπνιση, σας προτρέπω να συνεχίσετε να αναζητάτε τη γνώση του εαυτού σας και να επιδιώκετε την ανάπτυξή σας με αφοσίωση και αυτοσυνειδησία.
Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας και την προσφορά σας σε αυτήν την ομάδα. Συνεχίζοντας να εμπνέουμε ο ένας τον άλλο, διαμορφώνουμε μια κοινότητα όπου η αυθεντικότητα και η αμοιβαία στήριξη μπορεί να φέρει θεμελιώδη αποτελέσματα.
Σας προσκαλώ λοιπόν να γιορτάσουμε αυτήν την ολοκλήρωση και να ανταλλάξουμε σκέψεις για τη διαδρομή μας μέχρι σήμερα. Και αυτή, είναι μόνο η αρχή!
Το ταξίδι συνεχίζεται! 🌻
Καλές διαδρομές στο Φως! 🌞
Καλή αντάμωση το φθινόπωρο!

Μαίρη Παναγιωτακοπούλου
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
B.A., M.A.C.P.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading