Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΛΛΑΔΑ

Επιτέλους δράση: Επικηρύχθηκαν οι δολοφόνοι αδέσποτων ζώων στις Σέρρες

Τέσσερις χιλιάδες ευρώ είναι η αμοιβή της επικήρυξης που δημοσίευσε ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών με σκοπό να αποκαλυφθούν οι δράστες ή ο δράστης που σκοτώνει αδέσποτα ή οικόσιτα ζώα ταΐζοντας τα φόλες.

Ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ανακοίνωσε ότι «προέβη στην συγκεκριμένη επικήρυξη μετά από απαίτηση των φιλόζωων πολιτών, οι οποίοι θρηνούν τα ιδιόκτητα αλλά και τα αδέσποτα ζώα που έχασαν με μαρτυρικό τρόπο τη ζωή τους, το τελευταίο χρονικό διάστημα στις Σέρρες, με αποκορύφωση την εβδομάδα πριν την αργία της Καθαράς Δευτέρας».

 

 

 

 

 

 

 

Είναι η πρώτη φορά, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΦΟΣ, που συμβαίνουν στην πόλη των Σερρών τέτοια επαίσχυντα φαινόμενα μαζικής εξόντωσης ζώων.

 

Πηγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading