ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΕΛΛΑΔΑΤΡΙΦΥΛΙΑ

Ρωτάει ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας: ¨Υπάρχουν τα 200.000 € του συνδέσμου ύδρευσης Γαργαλιάνων ¨Τέλος Άγρας¨ ή δεν υπάρχουν;¨

Ο Δήμαρχος που θα ήθελαν να έχουν πόλεις με πολίτες που νοιάζονται για τον τόπο τους!!!
Ο Δήμαρχος που θα ήθελαν να έχουν πόλεις με πολίτες που νοιάζονται για τον τόπο τους!!!
Ο τελευταίος δήμαρχος Γαργαλιάνων κ. Καλοφωλιάς (αριστ.) & ο πρώτος Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας

Ο δήμαρχος της Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας σήμερα για τα προβλήματα της περιοχής του δήλωσε ότι, “δεν πρόκειται να επιτρέψει εκείνος και οι κάτοικοι να μπει λουκέτο στο Αστυνομικό Τμήμα της Στυλίδας”, καθώς “δεν είναι δυνατόν σε μια περιοχή που υπάρχει πρόβλημα αστυνόμευσης και πρέπει να ενισχυθεί το Αστυνομικό Τμήμα κάποιοι ανεγκέφαλοι να θέλουν να το κλείσουν». ==============================================================================

 

Καλά … αυτός ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Στυλίδας γιατί βγαίνει συνέχεια στους δρόμους και φωνάζει για τα συμφέροντα των πολιτών;

 Θα πρέπει να έλθει στους Γαργαλιάνους για το σεμινάριο που θα γίνει στο Τουριστικό μας με συντονιστές τους κ.κ. ¨νεκροθάφτες¨ των Γαργαλιάνων.

 Εδώ θα ¨μάθει¨ ότι η δουλειά του πολιτισμένου δήμαρχου δεν είναι να τρέχει στους δρόμους και να φωνάζει με κίνδυνο να χαρακτηριστεί ως …¨γραφικός¨ από διάφορους ανεγκέφαλους σφουγγοκωλάριους, αλλά η δουλειά του είναι να τη βγάζει στη μούγκα…. ο λαός λέει: ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ!!!

 Αλίμονο τώρα, να είναι υποχρεωμένος ο κάθε δημαρχίσκος να δίνει λογαριασμό στους δημότες της πόλης του… Είναι δυνατόν να σπαταλάει τον πολύτιμο χρόνο του να απαντάει σε δημόσιες και επώνυμες καταγγελίες εναντίον του;

Ο χρόνος του κάθε δημαρχίσκου αφιερώνεται στο να πληρώνει αξιόλογα γραφεία μελετών για διάφορα έργα που θα μείνουν μόνο στα χαρτιά, για να ¨δουλεύει¨ τους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν να φέρει την …¨αλλαγή¨.

 Να φανταστείτε ότι υπάρχουν τέτοιοι δημαρχίσκοι που κορόϊδευαν τους συμπολίτες τους ότι θα τους έφτιαχναν λέει ¨περιφερειακό δακτύλιο¨ για να μην περνούν όλα τα φορτηγά μέσα από την πλατεία του χωριού τους. Μελέτες λοιπόν για τον ¨περιφερειακό δακτύλιο¨… Χρόνια πέρασαν και το χωριό έμεινε με τη μελέτη …στο χέρι. Έτσι κάποιος ανεκδιήγητος δημαρχίσκος, στην περιοχή της ¨Ανατολικής Θράκης¨, με τους σφουγγοκωλάριους συντρόφους του, έβγαλε άλλη ανακοίνωση. Πριν να γίνει ο ¨περιφερειακός δακτύλιος¨ θα γίνει ο ¨μικρός δακτύλιος¨ και μετά θα φτιαχτεί ο ¨μεγάλος δακτύλιος¨.

Διέδωσαν τα νέα στα καφενεία και πολλοί ανυποψίαστοι πολίτες πίστεψαν κι αυτό το παραμύθι… Κερνούσαν λοιπόν τον δημαρχίσκο και τα παληκάρια του για το έργο που σχεδίαζαν, πάντα για το καλό του χωριού.

Οι ¨σύντροφοι¨ όμως ήξεραν ότι όταν τελειώσουν και κυρίως όταν πληρωθούν οι μελέτες, το μόνο που θα έχουν κερδίσει οι χωριανοί θα είναι το …¨δακτύλιο¨ του δημαρχίσκου και της αξιολύπητης παρέας του.

Μερικοί δημαρχίσκοι ξέρουν τη δύναμη του ¨δακτυλίου¨. Φανταστείτε ότι ένα τέτοιο ¨δακτύλιο¨ μπορεί να ακουμπήσει σε δείγματα νερού και να τα γεμίσει κολοβακτηρίδια, με αποτέλεσμα να λένε τα ειδικά εργαστήρια ότι το νερό είναι ¨ακατάλληλο για ανθρώπους¨… Έτσι, με την βοήθεια του ¨δακτυλίου¨ (μικρού ή μεγάλου εδώ δεν έχει σημασία), ένα πεντακάθαρο νερό που έρχεται από την πηγή της ¨Αλικαρνασσού¨ (μέσα σε καρκινογόνο αμιαντοσωλήνα 30 χιλιομέτρων) μπορεί να το αποκαλούν κάποιοι ¨εμπαθείς¨ και ¨γραφικοί¨ πολίτες ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ.

Μα είναι δυνατόν να ακούγονται τέτοια ψεύδη στο χωριό τους; Αυτά είναι …¨ξενόφερτα¨ και αντίθετα με τις αρχές του χωριού!

Τελικά δεν υπάρχει πια …¨ούτε ήθος ούτε ύφος¨ (όπως φώναζε ένας αλαζόνας βαψομαλλιάς δημαρχίσκος) σε μερικούς ενεργούς πολίτες που δεν …¨συμμορφώνονταν προς τας υποδείξεις¨.

 Όμως, δυστυχώς για όλους τους γελοίους δημαρχίσκους, υπάρχει και Θεός, που λέει ότι η ¨αμαρτία¨ τιμωρείται αργά ή γρήγορα. Αρκεί να υπάρχει ακόμα και μόνο ένας ενεργός πολίτης!

Και τώρα δυο λόγια για όσα συμβαίνουν σήμερα στο δικό μας τόπο, στη Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων.

Ακούσατε τον σημερινό Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Κόλλια τι είπε στην διάρκεια της 19ης συνεδρίασης του Δ.Σ. Τριφυλίας σχετικά με τα προβλήματα ύδρευσης της Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων;

Δήμαρχος Κόλλιας: Η ύδρευση Γαργαλιάνων είναι μια αμαρτωλή ιστορία πολλών ετών προς τα πίσω…¨

  •  ¨ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ (ΥΔΡΕΥΣΗΣ – Τέλλος Άγρας) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ…
  • ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ (Τέλλος Άγρας) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ…
  • ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ (Τέλλος Άγρας) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ…
  • ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ (Τέλλος Άγρας) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ…

…Υπάρχουν τα 200 χιλιάρικα ή δεν υπάρχουν; Πληρώθηκε η μελέτη ή δεν πληρώθηκε;¨  εἰπε ο κ. Δήμαρχος.

 Εσείς να μας πείτε κ. Κὀλλια …τους πολίτες ρωτάτε; 

 Δείτε το βίντεο από το σημείο 13:10 μέχρι 15:00

 

Φαντάζεστε αγαπητοί μου φίλοι ΑΝ στην θέση του κ. Κόλλια ήταν ο φωνακλάς ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ο Απόστολος Γκλέτσος;

Εκείνος δεν θα ρωτούσε τους παρευρισκόμενους στη συνεδρίαση συμβούλους και δημότες ¨Υπάρχουν τα 200 χιλιάρικα ή δεν υπάρχουν;¨ αλλά θα είχε ζητήσει την βοήθεια του κ. Εισαγγελέα Κυπαρισσίας. Θα είχε κάποιες ¨υποψίες & ενδείξεις¨ που πήγαν τα 200.000 ευρώ που τώρα τα ψάχνει σαν …¨μωρή παρθένα¨.

Αν τα 200 χιλιάρικα ήταν δικά σας και εξαφανίζονταν από το συρτάρι σας κ. Δήμαρχε, μήπως θα κάνατε τὀτε διαφορετικές κινήσεις αντί να ρωτάτε (όπως τώρα) τον ένα και τον άλλο ¨που είναι τα 200 χιλιάρικα¨;

Με όλο το σεβασμό.

Φώτης Παναγιωτακόπουλος

Πρὀεδρος ¨Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γαργαλιάνων¨

 

ΥΓ: Δεν περιμένω κ. Δήμαρχε απάντηση… είπαμε ¨ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ¨

Άλλωστε το είπατε καθαρά και μεγαλοφώνως στη συνεδρίαση:

Κόλλιας: ¨Έχουμε αποφύγει επιμελώς ως δημοτική αρχή από το ξεκίνημά μας, να αναφερθούμε στις πολιτικές των προηγούμενων δημοτικών αρχών. Πήραμε τα προβλήματα και τα παλεύουμε¨.  (Δείτε το στο σημείο 10:55 – 11:06)

Αν ο πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος ακολουθούσε την δική σας πολιτική ¨της αγάπης και άφεσης αμαρτιών¨ (¨των προηγούμενων δημοτικών αρχών¨) τότε δεν θα υπήρχε ένας άλλος πατριάρχης Ιεροσολύμων …κλειδωμένος στο κελί του σήμερα.

 Μεγάλη καρδιά έχετε κ. δήμαρχε! Μεγαλύτερη κι από του εκ Γαργαλιάνων πατριάρχη.

Ο Πατριάρχης Ειρηναίος
Ο Πατριάρχης Θεόφιλος
Ο Πατριάρχης Θεόφιλος

Καλά…  πόσοι Πατριάρχες υπάρχουν για τον ίδιο θρόνο;

Όσοι και οι υποψήφιοι για την καρέκλα του Αντιδημάρχου στους Γαργαλιάνους!!!

Ποιος έχει σειρά να μας σώσει τώρα στους Γαργαλιάνους; Σε 3  1/2 μήνες έχουμε παρέλαση, με μουσική παρακαλώ που πληρώνουν οι πολίτες των Γαργαλιάνων εκτός των δημοτικών συμβούλων Γαργαλιάνων (με εξαίρεση 1-2).  Όταν κορδώνονται εκεί όλοι οι ¨επίσημοι¨, δεν τους πειράζει που δεν έχουν δώσει φράγκο για να υπάρχει η Φιλαρμονική;  Ἐνα από τα ελάχιστα  σημάδια πολιτισμού που απέμειναν ακόμα στους Γαργαλιάνους…

Συμβουλή: Ο νέος Αντιδήμαρχος (όταν πάρει φυσικά το δαχτυλίδι από τον κ. Κόλλια), καλό θα είναι να πληρώσει για την Φιλαρμονική μας αυτά τα λίγα (10 ευρώ/μήνα) που είχαν συμφωνήσει όλοι ότι θα έδιναν, για να έχουμε Φιλαρμονική, και ποτέ δεν το έκαναν λόγω φόρτου εργασίας… 

Έτρεχαν όλοι τους για το ΓΠΣ βλέπεις! Επίσης έτρεχαν για να γίνει ο νέος Δήμος με έδρα τους Γαργαλιάνους!  Σκληρή δουλειά και τρεξίματα που δεν περιγράφονται με λόγια…

¨που είναι τα 200 χιλιάρικα¨;

Όλοι για το καλό μας τρέχουν και εμείς ένα καλό λόγο δεν λέμε. Τους αδικούμε το ξέρω… Δεν το θέλουμε όμως. Πάντα ψάχνουμε να αποκαλύψουμε και να χειροκροτήσουμε οποιαδήποτε πράξη τους (όχι υπόσχεση) βηθάει τον τόπο μας. 

Τέλος, ας ψάξουμε όλοι μαζί να βρούμε τα 200 χιλιάρικα του ¨Συνδέσμου Ύδρευσης ¨Τέλλος Άγρας¨¨, δεν είναι σωστό να ψάχνει μόνος του ο κ. Δήμαρχος.  Δεν μπορεί, κάποιος θα ξέρει…  Όποιος τα βρει ή έχει πληροφορίες που θα οδηγήσουν τον κ. Δήμαρχο στην …κρυψώνα του θησαυρού να του τηλεφωνήσει αμέσως. Ο ευρών αμειφθήσεται!

 

 

Πριν κλείσετε δείτε βίντεο για τους πολιτικάντηδες (δεν αλλάζουν με τα χρόνια…)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading