ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φοβούνται αποκλεισμό βουλευτών και αλλάζουν μέρα για το Υπουργικο και μέρος για την ΚΤΕ Οικονομικών! Σαφείς εντολές στην αστυνομια να μην πλησιάσει κανείς τη Βουλή!

Σοκ και δέος έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση το κύμα των “Αγανακτισμενων” που έχει αποφασίσει να περικυκλωσει τη Βουλή.

Μετα την προσπάθεια για εισβολή ορισμένων στο ξενοδοχείο Μ. Βρετανία όπου φημολογουνταν ότι μέσα βρίσκονταν τρεις βουλευτές έρχεται αναγκαστικά και αλλαγή προγράμματος.

Εκτός του γεγονότος ότι ο πρωθυπουργός μεταβαίνει εκτάκτως στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το κύμα των πολιτών ανάγκασε να αλλάξει η έδρα που θα πραγματοποιηθεί ο ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ που ιχε προγραμματιστεί να γίνει στη Βουλή και μετακομίζει στην Ίπποκρατους!

Επίσης, αλλάζει μέρα και το Υπουργικο συμβούλιο που μετατίθεται για Πέμπτη υπο το φόβο αποκλεισμού βουλευτών μέσα στη Βουλή!

Γι’ αυτο ακριβώς το λόγο έχουν σωθεί σαφείς εντολές στην αστυνομία να μην επιτρέψουν σε κανέναν να πλησιάσει το Κοινοβουλιο επιστρατευοντας ακόμα και μανικες νερού για να απωθησουν οποιαδήποτε “απειλή”!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading