ΕΛΛΑΔΑ

Σύντομα θα απαγορευθούν οι ιδιωτικοί λαχανόκηποι και στην Ελλάδα!… Ας ξυπνήσουμε!!!

“Αν οι άνθρωποι αφήσουν την κυβέρνηση να αποφασίζει τι τροφή θα τρώνε και τι φάρμακα θα παίρνουν, τα σώματά τους θα είναι σύντομα σε τόσο θλιβερή κατάσταση όσο είναι οι ψυχές εκείνων που ζούν σε καθεστώς τυρρανίας.”

Τόμας Τζέφερσον
(Εκ των ιδρυτών-πατέρων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής)

Ηδη στην Αμερική έχει ξεκινήσει η εφαρμογή του νόμου που έχει κατατεθεί στο Κογκρέσο και αφορά την απαγόρευση καλλιέργειας οργανικών τροφών.
Με λίγα λόγια την απαγόρευση του σπιτικού κήπου για την επιβίωση της οικογένειας.
Οποιος λοιπόν δεν θέλει να ενταχθεί στους κανόνες της Παγκοσμιοποίησης και θα θελήσει να κάνει ένα μικρό κήπο για να ζεί αυτός και η οικογένειά του, θα χαρακτηρίζεται επικίνδυνος και θα δέχεται πρόστιμα και κατασχέσεις προϊόντων καθώς αυτά θα αποτελούν «κίνδυνο για την δημόσια υγεία».

Το όνομα του νόμου αυτού είναι «Νόμος Συγκλήτου S 510 Εκσυγχρονισμός Ασφάλειας Τροφίμων», σύμφωνα με τον οποίο χαρακτηρίζεται παράνομη η καλλιέργεια και αποθήκευση σπόρων.

Ο νόμος της Συγκλήτου «510» για τον εκσυγχρονισμό της ασφάλειας των τροφίμων έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο επικίνδυνος νόμος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ο νόμος θα δίνει το δικαίωμα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ να απαγορεύει ή να νομιμοποιεί το μέχρι τώρα δικαίωμα όλων για την καλλιέργεια, το εμπόριο και την μεταφορά όλων των τροφίμων.
Ο νόμος δίνει το δικαίωμα στον «Μεγάλο Αδερφό» να ρυθμίζει μέχρι και την καλλιέργεια ντοματών στην αυλή του σπιτιού μας.

Δίνει το δικαίωμα στην κυβέρνηση να συλλαμβάνει και να φυλακίζει ανθρώπους που πωλούν αγγούρια στην λαϊκή. Θα ποινικοποιεί την μεταφορά οργανικών τροφών αν δεν συμμορφώνεται κάποιος με τους κανόνες των αρχών.


Ο εφησυχασμός είναι καταστροφικός! Ας ξυπνήσουμε!!!

Διαδώστε την πληροφορία αυτή σε φίλους και γνωστούς σας.

Δείτε το video.


Σχετικά Άρθρα

Ένα σχόλιο

 1. 1) Μην αγοραζετε απο σουπερμαρκετ και πολυκαταστηματα. Αυτά ευθύνονται που όλοι γίνατε υπάλληλοι.
  2) Μην αγοραζετε συσκευασμενα τροφιμα αλλα προτιμάτε τα χύμα.
  3) Απαιτηστε να καταργηθούν οι φορολογιες των τροφίμων. Η φορολογία των τροφίμων είναι παραβίαση των δικαιομάτων του ανθρώπου. Πηγαίνοντας σε μικρά μαγαζιά ζητήστε να αφαιρούν τους φόρους και να μην σας κόβουν άπόδειξη.
  4) Όταν κάνετε απεργίες μην ζητάτε να γίνεται καλλίτερα μοσθοδοτούμενοι αλλά να σας δώσουν χώρο να κάνετε δική σας δουλιά -ανοίξτε δικό σας μαγαζί σε συνεργασία με άλλους σαν και εσάς και μην ξαναγοράσετε ούτε καρφίτσα από πολυκαταστήματα.
  5) Ακόμα και όταν αγοράζετα από μικρά μαγαζιά προσέξτε αυτά που αγοράζετε να μην είναι μεγάλων εταιριών ή μικρών εταιριών που είναι μέλη μεγάλων.
  6) Βρήτε καλλιεργητές και αγοράζετε από αυτούς τρόφιμα -είναι πολύ πιο ευκολο απο όσο φαντάζεστε.
  7) Σκεφτείτε και άλλους τρόπους μόνοι σας αλλιώς συμβάλετε ενεργά στην ύπαρξη τέτοιων εταιριών που καταστρέφουν τον πλανήτη και την ελευθερία του ατόμου.
  και έτσι καταστρέφετε το μέλλον των παιδιών σας και όλων των άλλων ανθρώπων.
  8) Το πιο ιερό και άξιο σεβασμού δώρο της φύσης είναι η ζωή και η τροφή που ο πλανήτης προσφέρει σε όλες τις μορφές ζωής δωρεάν και κανένα κράτος δεν έχει δικαίομα να εκμεταλεύεται κάτι τέτοιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button