Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παπανδρέου: «Σε λίγο θα είμαστε στις 30 πλουσιότερες χώρες του κόσμου»!

«Βάλτε πλάτη και σε  λίγο καιρό θα είμαστε  στις τριάντα  πλουσιότερες χώρες του  κόσμου» είπε  χθες ο πρωθυπουργός στους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς  στέλνοντας τους  κυριολεκτικά  … αδιάβαστους. «Δεν το πιστεύουμε αυτό που μας είπε» έλεγε ένας από τους συμμετέχοντες μετά το τέλος της συνάντησής τους.

Περιττό να αναφέρουμε  ότι  ο Παπανδρέου συμφώνησε με  όλα τα αιτήματα τους  λέγοντας  «καταλαβαίνω την αγωνία σας και ζω με αυτήν μέρα  – νύχτα»  χωρίς ωστόσο να δεσμευτεί για το παραμικρό απέναντι τους.

kentrinews

 

Δεν ξέρω αν πίνει κάτι και τα λέει αυτά, αλλά αν διαβάσουμε πίσω από τις λέξεις μπορεί και να χει και δίκιο!

Ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας αξίζει τρισεκατομμύρια ευρώ και φυσικά η εκμετάλλευσή του μπορεί να κάνει την χώρα πανίσχυρη οικονομικά. Το θέμα είναι όμως ποιος βάζει στην τσέπη του αυτά τα λεφτά και η κυβέρνηση Κατοχής που έχει επιβάλλει ευνοούν τις μεγάλες πολυεθνικές, τους καρχαρίες της διεθνούς κερδοσκοπίας και γι αυτό ξεπουλάει κοψοχρονιά τα πάντα… Μπορεί η Ελλάδα να γίνει όντως μια από τις 30 μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου αλλά οι πολίτες της θα κατατάσσονται στους 30 φτωχότερους λαούς του κόσμου, αφού όνειρο του ΓΑΠ είναι ο πλούτος να μοιραστεί σε όλα τα λαμόγια φίλους του, τύπου Σόρος, ανα τον κόσμο!!

 

αἰέν ἀριστεύειν

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Δες επίσης
Close
Back to top button

Discover more from Gargalianoi News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading