ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΛΛΑΔΑΜΝΗΜΟΝΙΟ

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης έστειλε εξώδικο στον ΣΚΑΙ

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης απέστειλε εξώδικο στο ΣΚΑΪ και στον δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαδημητρίου για σχόλιο που έγινε για το πρόσωπό του στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

Αναλυτικά το εξώδικο:

Ενώπιον παντός αρμοδίου Ελληνικού Δικαστηρίου και πάσης αρχής

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ

Του Ευάγγελου Λαμπάκη του Κων/νου Δημάρχου Αλεξ/πολης

ΚΑΤΑ

1)Του Χαράλαμπου Παπαδημητρίου, δημοσιογράφου κατοίκου Φαλήρου Πειραιά

2)Της εδρεύουσας στο Φάληρο Πειραιά (Εθνάρχου Μακαρίου και Φαληρέως 2) Ανωνύμου Εταιρίας με την επωνυμία «Ραδιοφωνικές και Τηλεπικοινωνιακές Επιχειρήσεις ΣΚΑΪ Α.Ε.Ε» νομίμως εκπροσωπουμένης

Στις 28.2.2013 στην εκπομπή «ΣΚΑΪ με τον Νίκο Ευαγγελάτο», ο πρώτος εξ υμών, δημοσιογράφος εργαζόμενος στην δεύτερη εξ υμών, αναφερόμενος σε μένα και στην αντίθεση μου για την εξόρυξη χρυσού στο Πέραμα (λόγω του κυανίου, του αρσενικού και των επιπτώσεών τους στην ζωή των ανθρώπων, στο περιβάλλον, και στην αναπτυξιακή προοπτική της ευρύτερης περιοχής, με αντάλλαγμα λίγες θέσεις εργασίας «θανάτου»), είπε τα παρακάτω άκρως εξυβριστικά, συκοφαντικά και υποτιμητικά για το πρόσωπό μου: «Η χώρα δεν είναι σε κατάσταση που να μπορεί να αποφασίζει ο καθένας μόνος του για το τί τον συμφέρει εκείνον. Διότι εγώ πάρα πολύ εύκολα, πάρα πολύ εύκολα και μπορώ να το κάνω τώρα, θα πω: «Ο Δήμαρχος (αναφερόμενος στον Δήμαρχο Αλεξ/πολης) για να τα λέει αυτά προφανώς υπερασπίζεται κάποια άλλα οικονομικά συμφέροντα»» και στην προσπάθεια του Νίκου Ευαγγελάτου, να διορθώσει το ατόπημα του πρώτου εξ υμών «Δεν μπορείς να το πεις αυτό, αυτό είναι λάσπη», ο πρώτος εξ υμών εμμένει στην αποδόμησή μου λέγοντας «Δεν είναι καθόλου λάσπη. Είναι μια υπόθεση εργασίας».

Επειδή οι παραπάνω ισχυρισμοί του πρώτου εξ υμών ότι υπηρετώ άλλα οικονομικά συμφέροντα είναι ψευδείς καθ΄ ολοκληρία, αποτελούν συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του προσώπου μου (καθ΄ην αξία έχει ως άτομο και Δήμαρχος), ακυρώνουν την άποψη για την έντιμη και ακέραια ζωή μου ως ατόμου και ως θεσμικού, με θίγουν πολιτικά ως Δήμαρχο, αλλά προπάντων με ακυρώνουν ως ενεργό πολίτη στον κοινωνικό μου αγώνα επί 13 και πλέον χρόνια κατά των χρυσωρυχείων δηλαδή της επένδυσης που εάν υλοποιηθεί, θα θέσει σε κίνδυνο την ζωή μας και την ζωή των επομένων γενεών μιας μεγάλης γεωγραφικά περιοχής και θα δημιουργήσει αναπτυξιακή υστέρηση σε πολλούς άλλους παραγωγικούς τομείς και δράσεις. Εύλογα λοιπόν συμπεραίνω ότι εντέχνως στοχεύσατε στην αποδόμησή μου σύμφωνα με τα παραπάνω, για να κάμψετε τον κοινωνικό αγώνα μέσα από την παντοδυναμία του τηλεοπτικού καναλιού.

Επειδή την πορεία της ζωής μου δεν θα την αφήσω βορρά στο οποιοδήποτε τηλεοπτικό κανάλι και δημοσιογράφο που μέσα από την άσκηση του επαγγέλματος του και την υποχρέωσή του για έντιμη και ορθή πληροφόρηση του κοινού, με αμβλυμμένη συνείδηση εύκολα συκοφαντεί χωρίς ίχνος βασιμότητας των ψευδέστατων ισχυρισμών του.

Επειδή τη διαπλοκή!!!!! και την υπηρέτηση ξένων οικονομικών συμφερόντων!!!!! έχω ορκισθεί να χτυπώ, αλλά και επειδή αρνούμαι ως άτομο, οικογενειάρχης, ενεργός πολίτης και θεσμικός να δεχθώ την λάσπη απ΄ όπου και εάν προέρχεται, ερωτώ:

-Ποια ήταν η πηγή της πληροφόρησής σας για το πρόσωπό μου;

-Γιατί η άποψη σας στο θέμα των χρυσωρυχείων να είναι η απόλυτα ορθή;

-Ήσασταν και είστε σε θέση να κατονομάσετε τα οικονομικά συμφέροντα που υπερασπίζομαι και την πηγή της πληροφόρησής σας γι΄ αυτό;

Και αφού πλέον κάνετε τον απαραίτητο δημοσιογραφικό έλεγχο, σας καλώ να μου απαντήσετε εγγράφως στα παραπάνω ερωτήματα εντός 3μέρου προθεσμίας από της επιδόσεως της παρούσης, γνωστοποιώντας μου συγχρόνως την ημέρα και ώρα εντός 8μέρου προθεσμίας από την λήξη της προηγούμενης, που από την ίδια εκπομπή κατ’ αντικειμενική κρίση πρέπει να με αποκαταστήσετε πλήρως με δήλωση ότι κάνατε λάθος, ζητώντας μου ταυτόχρονα δημόσια συγγνώμη για τα όσα ψευδή μου καταλόγισε ο πρώτος εξ υμών στις 28.2.2013 σπιλώνοντας την τιμή και την υπόληψή μου, άλλως σας δηλώ ότι θα στραφώ εναντίον σας σε πολιτικά, ποινικά Δικαστήρια και διοικητικές αρχές.

Η παρούσα αποτελεί σαφή και εντονότατη διαμαρτυρία – όχληση -πρόσκληση προς αποκατάσταση μου επαγόμενη συνέπειες από της επιδόσεώς της.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής με την ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μου επιδίδω νομίμως την παρούσα στους καθ΄ων 1)τον Χαράλαμπο Παπαδημητρίου, δημοσιογράφο εργαζόμενο στην β΄καθ΄ης, 2)την εδρεύουσα στο Φάληρο Πειραιά (Εθνάρχου Μακαρίου και Φαληρέως 2) Ανώνυμο Εταιρία με την επωνυμία «Ραδιοφωνικές και Τηλεπικοινωνιακές Επιχειρήσεις ΣΚΑΪ Α.Ε.Ε» νομίμως εκπροσωπουμένης προς γνώση τους και για τα νόμιμα αντιγράφοντας εξ ολοκλήρου αυτές στις εκθέσεις επιδόσεως.

Αλεξ/πολη 5.3.2013

Ο εξωδίκως διαμαρτυρόμενος-προσκαλών και δηλών

Πηγή: e-evros.gr


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading