Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ΔΙΕΘΝΗΕΛΛΑΔΑΜΝΗΜΟΝΙΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Οι πολίτες έχουν δίκιο να μην την εμπιστεύονται»

«Οι πολίτες έχουν δίκιο να μην εμπιστεύονται την τρόικα», καθώς «ριζικές αποφάσεις, όπως η απόλυση δεκάδων χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, δεν μπορεί να λαμβάνονται πίσω από κλειστές πόρτες», τονίζει η αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βίβιαν Ρέντινγκ.


Σε συνέντευξή της στην «Καθημερινή της Κυριακής», η κ. Ρέντινγκ, η οποία είναι και επίτροπος της Ε.Ε. για θέματα Δικαιοσύνης, Θεμελιωδών Δικαιωμάτων και Ιθαγένειας, αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ο καιρός της τρόικας τελείωσε».


Σύμφωνα με την ευρωπαία επίτροπο – κατά πολλούς εκ των φαβορί για την προεδρία ενός εκ των ευρωπαϊκών οργάνων το 2014 – η Ευρώπη πρέπει να λύνει στο εξής μόνη της τα προβλήματά της, με δομές που απολαμβάνουν δημοκρατικής νομιμοποίησης.


«Η συγκεκριμένη δομή πάντως ολοκλήρωσε πλέον τον κύκλο της» επιμένει, σπεύδοντας ωστόσο να προσθέσει ότι «φυσικά, μια τέτοια αλλαγή χρειάζεται χρόνο και οργάνωση».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading