ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙΕΚΛΟΓΕΣΕΛΛΑΔΑΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΝΕΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

“ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ”

Γαργαλιάνοι 15-10-10

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ολόκληρος ο κόσμος, η πατρίδα μας και κυρίως ο Δήμος Τριφυλίας μαστίζεται από μια πρωτόγνωρη οικονομική κρίση που αλλάζει τη ζωή όλων μας.

Επειδή το πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται στο Δήμο Τριφυλίας μας κάνει να ανησυχούμε για το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου και μετά την προτροπή συμπολιτών, εκπροσώπων τοπικών φορέων, και ανθρώπων από όλες τις παρατάξεις, αποφασίσαμε να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, τις εμπειρίες και τις γνώσεις μας, για την ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου Τριφυλίας.

Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία, παρεμβαίνουμε στα πολιτικά πράγματα του Δήμου Τριφυλίας και ιδρύουμε την «ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ», προκειμένου να διεκδικήσουμε αυτό που πραγματικά μας ανήκει.

Ο νέος Δήμος Τριφυλίας θα πρέπει να σέβεται το δημόσιο χρήμα, να αφουγκράζεται τα καθημερινά προβλήματα του πολίτη και να απαντά στις σύγχρονες απαιτήσεις.
Το καλό της Τριφυλίας απαιτεί από όλους μας να μην χρησιμοποιήσουμε στις ερχόμενες εκλογές τις ιδεολογικές και κομματικές μας θέσεις για να διχάσουμε τους πολίτες.

Τώρα ψηφίζουμε για το παρών και το μέλλον του τόπου μας, της Τριφυλίας,    και όχι για βουλευτές και κόμματα…

Απαιτούμε Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο αντάξιο των προσδοκιών μας.

Επιτέλους πρέπει να γυρίσουμε σελίδα.

Είμαστε πολίτες της Τριφυλίας, ψηφοφόροι όλων των κομμάτων και κανένας από εμάς δεν κατέχει οποιοδήποτε κομματικό αξίωμα. Η εποχή του φανατισμού και του «μαντρώματος» τελείωσε για πάντα. Για εμάς πρώτα απ’ όλα είναι ο Δήμος Τριφυλίας και το συμφέρον όλων των πολιτών του Δήμου.

Δεν υπάρχει από μέρους μας καμία κομματική και παραταξιακή σκοπιμότητα και ιδιοτέλεια. Δεν αντιδικούμε με κανέναν. Απέναντι μας είναι μόνο τα προβλήματα του Δήμου Τριφυλίας τα οποία και θα προσπαθήσουμε να λύσουμε.

Καλούμε όλους τους πολίτες να σπάσουν τα δεσμά που τους επιβάλλουν οι κομματικοί μηχανισμοί και να σκεφτούν πρώτα και πάνω απ’ όλα τον τόπο μας.

Ποιος άλλος θα νοιαστεί για τον τόπο μας;…

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η σύνθεση του ψηφοδελτίου μας, που απαρτίζεται από όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της περιοχής μας και που μας συνδέει η αγωνία μας για το μέλλον της Τριφυλίας.

Κατασκευάζεται η ιστοσελίδα της«ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ»www.trifylia.com όπου θα αναρτώνται οι σκοποί και τα οράματα της «ΚΙΝΗΣΗΣ» για το μέλλον της Τριφυλίας και οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα άμεσης έκφρασης των απόψεων τους ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Καλούμε τους πολίτες της Τριφυλίας να μας βοηθήσουν με τις προτάσεις και ιδέες τους, να καταθέσουν τις απόψεις τους και το όραμα τους για την πόλη τους, την κοινότητα τους, την γειτονιά τους, προσωπικά ή επικοινωνώντας στην ηλεκτρονική διεύθυνση της «ΚΙΝΗΣΗΣ» μας : anatropi@ trifylia.com.

Σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να σας υπηρετώ με τον ίδιο ζήλο
που σας υπηρέτησα στο παρελθόν από όλες τις δημόσιες θέσεις που κατείχα.

ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ
Η ΜΟΝΗ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ-ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Μάρθα Μιχαλοπούλου Κατσούλα
Υποψήφια Δήμαρχος Τριφυλίας

Σχετικά Άρθρα

14 Comments

 1. Επιτελους μια κινηση σωστη που θα πρεπει να υποστηριξουμε ΟΛΟΙ για το καλο του τοπου μας.
  Μαυρο σολα τα κομματοσκηλα!!!!!!!!!!!!

 2. Ας μην ξεχάσουμε όταν φτάσουμε στην κάλπη, να μαυρίσουμε όλους όσους μας κορόϊδεψαν, και εννοώ τα κομματόσκυλα της στείρας πολιτικής και της ρεμούλας. Ο τόπος μας δεν αντέχει άλλα πειράματα!
  Καλή Επιτυχία Κυρία Μάρθα!

 3. ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ. ΨΗΦΗΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ¨ΚΙΝΗΣΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ. ΔΑΓΚΩΤΟ!

 4. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ;ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΣ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ;ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ;ΠΟΤΕ ΗΣΟΥΝ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ;

 5. Ο κάθε ένας μας έχει το δικαίωμα της ανωνυμίας στο διαδίκτυο. Μπορεί να αναρτήσει ελεύθερα τις απόψεις του, τις επικρίσεις του, τα πολιτικά του πιστεύω, και ότι άλλο επιθυμεί. Δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί ύβρεις για να μας πείσει ή να μας πληροφορήσει.
  Παράδειγμα η «Αντιγόνη» χρησιμοποιώντας την λέξη «κομματόσκυλα» χάνει το δίκιο της που ξέρω ότι έχει. Ο δημοτικός σύμβουλος που «πιάνεται αδιάβαστος» από το κάθε Καλοφωλιά , ή που δεν ενδιαφέρεται και τόσο για τα προβλήματα των πολιτών που τον ψήφισαν, δεν είναι ντε και καλά «κομματόσκυλο». Ήμαρτον «Αντιγόνη» . Ο κόσμος δεν είναι κουτός και γνώση έχει και μνήμη… Δεν κερδίζουμε κανέναν με τις ανώνυμες ύβρεις κι ας έχεις δίκιο. Όποιος λοιπόν θέλει να βρίσει σε τούτο το blog θα πρέπει να έχει τη δύναμη που χρειάζεται να βάζει και το όνομα του (το πραγματικό φυσικά). Η ανωνυμία είναι δικαίωμα αλλά η επωνυμία είναι κύρος. Με την ανωνυμία ισχύει η αυθαιρεσία της ελευθερίας ενώ με την επωνυμία εξασφαλίζεις δωρεάν δωμάτιο ύπνου με φαγητό… Άρθρα λοιπόν που περιέχουν ύβρεις χωρίς το ονοματεπώνυμο του αποστολέα δεν θα αναρτώνται. Όλοι μας το κάνουμε, αναγκαίο είναι όμως να το κόψουμε ή τουλάχιστον να το ελαττώσουμε μέχρι να το κόψουμε. Ευχαριστώ.
  Ο διαχειριστής

 6. Συμφωνώ με την τοποθέτηση της Αντιγόνης και ο θυμός της είναι απόλυτα δικαιολογημένος. Σημερινοί υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ήταν για πολλά χρόνια άσχετοι και τελείως αδιάφοροι για τα τεκταινόμενα στο Δήμο Γαργαλιάνων. Έτσι έδιναν το πράσινο φως στον χειρότερο και πιο αδίστακτο δήμαρχο που πέρασε ποτέ, αυτόν τον ξεδιάντροπο που καταχρέωσε όλους εμάς για περισσότερα από 4.500.000 ευρώ. Ποιος σοβαρά σκεπτόμενος πολίτης μπορεί να μην κατηγορήσει αυτούς, τους καθ’ όλα συμπαθείς φίλους μας συμπολίτες, πρώην συμβούλους , για την ανικανότητα τους να κάνουν αντιπολίτευση και έλεγχο στη Δημοτική Αρχή; Το ερώτημα για μένα και ίσως και για πολλούς άλλους συμπολίτες μου είναι γιατί δεν έκαναν κανένα έλεγχο στα οικονομικά του Δήμου; Γιατί προσυπέγραφαν για όλα τα δάνεια που πήρε ο κ. Καλοφωλιάς; Γιατί δεν πρόσεχαν που υπέγραφαν; Υπάρχουν δυο εκδοχές: α) Τους εξαπατούσε ο κ. Δήμαρχος, κάτι που υποδηλώνει έλλειψη φαιάς ουσίας και β) Δεν τους εξαπατούσε αλλά ήταν και αυτοί απόλυτα σύμφωνοι με τα έξοδα της Δημοτικής Αρχής. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ….ΕΡΓΑ ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ 4.500.000 ;
  Οι απλοί πολίτες στα καφενεία έχουν και μια τρίτη εκδοχή: «Όλοι λαμόγια είναι, ο ένας σκέπαζε τον άλλον. Περίμεναν στη σειρά να πάρουν την κουτάλα για να κάνουν κι αυτοί τα ίδια. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει»
  Συμφωνώ και με την τοποθέτηση του Διαχειριστού κατά της ύβρεως. Δεν είναι ανάγκη για ύβρεις στην προσπάθεια κάποιου πολίτη να αποδείξει το αυτονόητο, δηλαδή την ανικανότητα όλων των δημοτικών συμβούλων των τελευταίων 8 τουλάχιστον ετών (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων), να πραγματοποιήσουν αυτά που μας υποσχέθηκαν πριν 4 ακριβώς χρόνια. Ο τίτλος που τους αξίζει (αντί ύβρεων) είναι για όλους ο ίδιος: ΑΝΙΚΑΝΟΙ και ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ !!!

 7. Οι ανεξάρτητες υποψηφιότητες είναι προφαση για την ικανοποίηση προσωπικών επιδιώξεων όταν οι πολιτικοί συσχετισμοί δεν επιτρέπουν ξεκαθαρη κομματικά υποψηφιότητα ή όταν δεν μπορούν να πάρουν το κομματικό χρίσμα.Δεν υπάρχει ανεξάρτητος που να μην έκανε κομματικά παιχνίδια μέχρις υποτέλειας ,μετά την εκλογή του .Κλασσικό παράδειγμα ο Καλοφωλιάς που έφτασε να ξεπουλήσει και την πόλι μας στο Κουσελά και το ΠΑΣΟΚ μήπως και εξασφάλιζε μια νέα δημαρχία.

 8. Για ανα μπουν κάποια πράγματα στηνθέση τους: κανένας σύμβουλος της αντιπολίτευσης (της παρούσας αλλά και της προηγούμενης) δεν ψήφισε κανένα δάνειο της απερχόμενης δημοτικής αρχής πλην αυτού για την κατασκευή του γηπέδου των Γαργαλιάνων (όταν η πόλη είχε μείνει χωρίς γήπεδο). Επειδή η κοινωνία μας είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε, όλοι αυτοί που ασκούν φτηνή κριτική είναι οι ίδιοι που κάποτε ζητωκραύγαζαν υπέρ του καλοφωλιά και τώρα προσπαθούν να βρουν άλλοθι για αθτό που έκαναν…Διαβάζω με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις των επισκεπτών και σαν του Τέλλου Άγρα και σκέφτομαι πόση υποκρισία υπάρχει γύρω μας ή πόσο ρηχοί είανι κάποιοι άνθρωποι…Δείξτε λίγο σεβασμό στους συμπολίτες σας που υπερασπίστηκαν ότι μπορούσαν από τον ορυμαγδό που σάρωσε την πόλη μετά την ανεύθυνη στάση σας και μη λέτε πολλά…γίνεστε γραφικοί…

 9. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΥΠΗΡΞΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΗ ΤΑ ΠΕΤΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΗ; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ.

 10. Ο κύριος 11:32 ενώ ξέρει καλά ότι έχω δίκιο δεν θα το παραδεχτεί δημόσια ποτέ λόγω 1ου βαθμού. Εγώ δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί του κρυμμένος πίσω από …μάσκα. Δεν μου αρέσουν οι μάσκες ούτε και οι δολοπλοκίες. Αν είναι ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ (θέλω να πιστεύω ότι είναι) να μιλήσει επώνυμα και όχι σαν …Τουλίτσα. Τότε μόνο θα ξανά ασχοληθώ μαζί του.- Το ΕΠΩΝΥΜΟ όμως είναι πολύ δύσκολο… Πέταξε λάσπη που επιστρέφει σε αυτόν… Πέρα και πάνω από εφήμερες πολιτικές σκοπιμότητες πρέπει να κρατήσουμε την ανθρωπιά μας και την αλήθεια. Όταν κάνουμε λάθη είναι αντρίκειο να το παραδεχόμαστε. Ήταν λάθος μου που ψήφησα Καλοφωλιά και το έχω διορθώσει με δημόσιους αγώνες εναντίον του, για την καταστροφή που προξένησε στους Γαργαλιάνους. Τότε δεν υπήρχε καλύτερος… Ο Καλοφωλιάς για 8 χρόνια ΔΕΝ είχε αντιπολίτευση κύριε ΑΑ και ξέρω ότι το ξέρεις αυτό καλά! Αφού ξέρει τόσο καλά τα πράγματα των Γαργαλιάνων τον ΠΡΟΚΑΛΩ να μας θυμίσει μια, μόνο μια καταγγελία που έκανε η αντιπολίτευση τα τελευταία 8 χρόνια εναντίον του Καλοφωλιά. Προσοχή όμως, να μας δώσει ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ που ΞΕΚΙΝΗΣΕ από την αντιπολίτευση και όχι από πολίτες και μετά …ακολούθησαν οι σημερινοί υποψήφιοι σύμβουλοι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading