ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΕΛΛΑΔΑ

Λιάνα: Μου έστειλαν μήνυμα, αλλά… δεν μασάω!

Όταν το ΚΚΕ, ένα κόμμα που προσέχει πάντοτε τις εκφράσεις του μέχρις τελευταίας λέξης, υπογραμμίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφερόμενο στην περίεργη «μπούκα» και διάρρηξη στο σπίτι της βουλευτού Λιάνας Κανέλλη ότι «έχουν γνώση οι φύλακες», αυτό λέει και σημαίνει πολλά. Από μόνο του…

 

Του Μάρκου Μουζάκη

Η ίδια η Λιάνα μιλώντας στοnbsp;Newsbomb.gr μας τόνισε ότι:nbsp;Μου έστειλαν μήνυμα, αλλά εγώ είναι γνωστό ότι… δεν μασάω!

Και είναι πολλά, πάρα πολλά τα στοιχεία που τεκμηριώνουν αυτή την «περίεργη», όσο και επικίνδυνη για τη λειτουργία της δημοκρατίας, διάρρηξη.

Είναι γνωστό, πως η Λιάνα είναι απ’ τους ελάχιστους πολιτικούς και δημοσιογράφους που έχουν τολμήσει να ασχοληθούν με θέματα ταμπού για τους άλλους.

Από θέματα σχετιζόμενα με τηνnbsp;εθνική κυριαρχία, ακεραιότητα και ασφάλεια της Ελλάδας,nbsp;μέχριnbsp;μεγάλα και ανέγγιχτα απ’ την κυρίαρχη καθεστωτική δημοσιογραφική αντίληψη και λειτουργία σκάνδαλα.

Αρκεί και μόνο να θυμίσουμε, πως η Λιάνα Κανέλλη είναι ίσως ο μοναδικός απ’ το χώρο των ΜΜΕ που έχει τολμήσει να αντιπαρατεθεί με την πανίσχυρη (έως τουλάχιστον πρόσφατα, ίσως και ακόμα…)nbsp;οικογένεια της Μαργαρίτας Παπανδρέου και των υιών της και μάλιστα με επιτυχία, όταν οι άλλοι σιωπούσαν και σιωπούν…

Να θυμίσουμε ακόμα, ότι η Λιάνα με ελάχιστους ακόμα δημοσιογράφους είχαν τολμήσει να αντισταθούν στο καθεστώς Σημίτη, ενάντια στην ομερτά της σιωπής και συγκάλυψης που «χτίστηκε» τότε απ’ την συντριπτική πλειοψηφία ΜΜΕ και δημοσιογράφων.

Και το πλήρωσε αυτό, με την ένταξή της σεnbsp;λίστες ανεπιθύμητων δημοσιογράφων, με απολύσεις, με επιχείρηση περιθωριοποίησής της…

Αυτή η «μπούκα» και η διάρρηξη στο σπίτι της μόνο… διάρρηξη δεν ήταν.

Όζει!

Διότι πέραν της επισήμανσης που έχει γίνει, ότι δηλαδή οι «διαρρήκτες» επιλεκτικά «χτύπησαν» υλικά και ντοκουμένταnbsp;μεγάλων υποθέσεωνnbsp;(είτε από μνήμες κομπιούτερς, είτε ακόμα καιnbsp;από κινητά τηλέφωνα!),nbsp;πέραν της επισήμανσης ότιnbsp;δεν ενδιαφέρθηκαν για χρήματα,nbsp;προκύπτουν και άλλες περίεργες «συμπτώσεις».

Για παράδειγμα,nbsp;γιατί οι «διαρρήκτες» επιχείρησαν να βρουν το όπλο που νόμιμα κατέχει η Λιάνα;

Γιατίnbsp;επιλεκτικά της έκλεψαν το τζιπnbsp;για το οποίο πολύ πρόσφατα είχε δηλώσει ότι το χρησιμοποιεί (όταν το χρησιμοποιεί) για την ασφάλειά της;

Υπάρχουν και πολλά άλλα ερωτηματικά, τα οποία δεν θα παραθέσουμε αφού οι έρευνες που γίνονται βρίσκονται σε εξέλιξη…

Είναι σαφές.nbsp;Της έστειλαν μήνυμα.

Όπως επίσης είναι σαφές.nbsp;Ότι… δεν μασάει.

Η επιχείρηση έχει πέσει στο κενό!

Άλλωστε η Λιάνα έχει φροντίσει γιαnbsp;να μην χαθούν «υλικά και ντοκουμέντα» ακόμα και… αν χαθούν!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading