ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΔΙΕΘΝΗΚΟΡΟΝΟΪΟΣΥΓΕΙΑ

Θεωρία “Διαρροής από το Εργαστήριο του SARS-Cov-2”: Mια Περίτεχνη Παραπλάνηση;

Σημείωση από το HFDF: Είμαστε αφοσιωμένοι στην αναζήτηση της αλήθειας. Ακολουθούμε τα πραγματικά στοιχεία και δεδομένα προκειμένου να καταλήξουμε στα συμπεράσματά μας, ακόμη και αν αυτά μπορεί να είναι άβολα – ή ακόμη και ενοχλητικά. Στο πλαίσιο της αναζήτησης της αλήθειας, μοιραζόμαστε το ακόλουθο άρθρο.

Οι συνεχιζόμενες έρευνες σχετικά με το ασύλληπτο μυστήριο του δολοφονικού εγκλήματος της Πανδημίας Covid είναι γεμάτες από κάθε είδους συσκοτίσεις και αποπροσανατολισμούς.

Πρώτες μεταξύ αυτών των επισφαλών θέσεων είναι οι διάφορες επαναλήψεις της θεωρίας της διαρροής του ιού SARS-CoV-2 από το εργαστήριο, η οποία έχει περισσότερες ζωές από μια άγρια γάτα και διαθέτει την ικανότητα να επανεμφανίζεται τόσο συχνά όσο και τα περιπλανώμενα ζόμπι που παραμονεύουν στο δάσος στην άκρη της πόλης.

Μόλις τραβηχτεί η κουρτίνα των αβάσιμων υποθέσεων περί εργαστηριακής διαρροής, η κοινωνικά κατασκευασμένη μαγεία της πανδημίας του Covid αποκαλύπτεται ως το βασικό σχέδιο που είναι.

Ο ισχυρισμός της διαρροής από το εργαστήριο υποστηρίζει ότι ο SARS-CoV-2 είναι ένα κατασκευασμένο οιονεί βιολογικό, θανατηφόρο φαινόμενο με αύξηση της λειτουργικότητας και όχι ένα κατασκεύασμα που δημιουργήθηκε από υπολογιστή. Το αρχικό ερευνητικό έγγραφο καταδεικνύει ότι ο εν λόγω ιός δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια in silico εμφάνιση, ένα ομοίωμα που δημιουργήθηκε με αποδεδειγμένα ύποπτη γονιδιωματική αλληλουχία.

Αυτή η θεωρία προωθεί την ευφάνταστη πλοκή ότι ένας ιός που δραπέτευσε από τηλεοπτική εκπομπή υπερπραγματικότητας γλίστρησε ως εκ θαύματος -ή απελευθερώθηκε σκόπιμα- από μια βιολογική ερευνητική εγκατάσταση στο μακρινό Γουχάν της Κίνας, ξέσπασε σε παγκόσμια μανία και σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους.

Υπονοώντας ότι ο ιός ήταν ένας ανθρωπογενής μικροβιακός δολοφόνος, οι υποστηρικτές της ιστορίας της διαρροής από το εργαστήριο αποφεύγουν να αντιμετωπίσουν το γεγονός ότι τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια ήταν μια σκόπιμη, εξαιρετικά οργανωμένη εκκαθάριση του παγκόσμιου πληθυσμού με το πρόσχημα της προστασίας της “δημόσιας υγείας”.

Δυστυχώς, πολλοί γνωρίζοντες που αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό τις φαρμακολογικές φαντασιώσεις της ιατρικής βιομηχανίας εξακολουθούν να είναι παγιδευμένοι στο κύκλωμα των διαρροών από εργαστήρια του καρουζέλ Covid.

Ανάμεσα στην υπερεπικέντρωση στην έρευνα για το κέρδος της λειτουργίας, τις θέσεις διάσπασης της φουρίνης, τα ένζυμα περιορισμού και την υπόλοιπη επιστημονική ορολογία που περιβάλλει την υπόθεση της εργαστηριακής διαρροής με επιστημονικά ακούσματα, υπάρχει ένα στοιχειώδες ερώτημα: “Κρατάει αυτή η θεωρία έστω και μια ουγγιά νερό;”.

Μια εμφανής περιέργεια που θέτει υπό αμφισβήτηση την απειλή της “διαρροής βιολογικού όπλου από το εργαστήριο” είναι το γεγονός ότι οι θάνατοι από το “Covid-19” ακολουθούν τη διαστρωμάτωση ηλικίας/κινδύνου και την εποχική καμπύλη της γρίπης και της πνευμονίας (δύο ονομαστικές ασθένειες που, μέχρι το 2020, οι υγειονομικές αρχές συγκέντρωναν μαζί στα διαγράμματά τους).

Εξίσου ανεξήγητο είναι το γεγονός ότι, το 2020, τα αναφερόμενα κρούσματα γρίπης σε πολλές χώρες εξαφανίστηκαν ξαφνικά.

Εν τω μεταξύ, πολλοί θάνατοι από πνευμονία από το 2020 και μετά αποδόθηκαν με δόλο σε “Covid” στα πιστοποιητικά θανάτου. Ακόμη και αν η θεωρία του βιολογικού όπλου ήταν πραγματικότητα, ίσως θα έπρεπε να είμαστε ανακουφισμένοι, αφού το Covid φάνηκε ικανό να επηρεάσει μόνο δύο είδη πληθυσμών:

 1. άτομα ηλικίας 80 ετών και άνω που είχαν πολλαπλές συννοσηρότητες και
 2. άλλα χρόνια πάσχοντα άτομα που βρίσκονταν ήδη σε νοσοκομεία και οίκους ευγηρίας ή στάλθηκαν σε αυτά.

Σε αυτά τα ιδρύματα, οι ασθενείς του “Covid” “θεραπεύονταν” βίαια με τοξικά φάρμακα, τοποθετούνταν σε ηρεμιστικά και αναπνευστήρες που ανατίναζαν ή κατέρρεαν τους πνεύμονές τους και εγκαταλείπονταν στα δωμάτιά τους για να πεθάνουν έναν επώδυνο, μοναχικό και απελπισμένο θάνατο.

Τα μέλη της οικογένειας εμποδίζονταν να βρεθούν στο πλευρό τους για να τους παρηγορήσουν, να αμφισβητήσουν τα μακάβρια πρωτόκολλα που τους επιβάλλονταν ανελέητα και να τους βγάλουν από τις εγκαταστάσεις “θανατοποινίτη”.

Το γεγονός ότι το ποσοστό θανάτου που αποδόθηκε στο Covid ήταν τόσο χαμηλό σε όλο τον υπόλοιπο παγκόσμιο πληθυσμό αποδεικνύει ότι το υποτιθέμενο “βιολογικό όπλο” ήταν μια απάτη.

Πράγματι, για να στηρίξει κανείς τη θεωρία της διαρροής από το εργαστήριο και τη μεγαλειώδη αφήγηση της πανδημίας του Covid, απαιτείται διαστρεβλωμένη νοητική γυμναστική και τυφλή πίστη στο εσωτεριστικό.

Αμέτρητες ανακολουθίες υποδεικνύουν ότι η θεωρία της διαρροής στο εργαστήριο -και ενδεχομένως ο ίδιος ο ιός- είναι ένας μύθος.

Ακολουθούν μερικές ιδιαιτερότητες που θα έπρεπε να κάνουν κάθε λογικό άτομο να αμφισβητήσει τη θεωρία της διαρροής στο εργαστήριο:

(1) Αυτός ο ιός Covid, ο λεγόμενος ιός, χτύπησε προφανώς χωρίς προειδοποίηση. Δεν υπήρχαν παρατηρήσιμες ενδείξεις μόλυνσης στα τέλη του 2019 ή στις αρχές του 2020 που θα οδηγούσαν σε ένα μαζικό συμβάν θανάτου. Στις ΗΠΑ και σε υποτιθέμενα hotspots αλλού, το συμβάν θανάτου του Covid άρχισε να αναφέρεται ακριβώς την ίδια εβδομάδα που ο ΠΟΥ κήρυξε παγκόσμια πανδημία – στα μέσα Μαρτίου 2020.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

 • Ποια σκοτεινή μαγεία ήταν αυτή που εκπαίδευσε αυτόν τον μικροβιακό Κράκεν να απελευθερώνεται μόνο κατόπιν διοικητικών εντολών και να κορυφώνεται συγχρονισμένα μόνο σε επιλεγμένες τοποθεσίες;
 • Πρέπει να πιστέψουμε ότι ένας ιός που ξαφνικά εξαπλώθηκε υπέρμετρα, πιο θανατηφόρος από τη γρίπη, που κέρδισε τη λειτουργία του, περίμενε μια κυβερνητική εντολή για να δημιουργήσει υπερβολικούς θανάτους;
 • Γιατί αυτός ο θανατηφόρος ιός δεν προκάλεσε μαζικούς θανάτους στην κινεζική πόλη όπου λέγεται ότι προήλθε από διαρροή στο εργαστήριο του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν;

(2) Αυτός ο δήθεν ιός δεν μετανάστευσε από τη βόρεια Ιταλία στην κεντρική ή τη νότια Ιταλία, ούτε επηρέασε άλλα μέρη της Ευρώπης. Αντ’ αυτού, με απίθανο τρόπο πήδηξε, πήδηξε και πήδηξε κατευθείαν σε ένα δημόσιο νοσοκομείο στο Elmhurst –στη γειτονιά Corona του Queens της Νέας Υόρκης, όχι λιγότερο.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ήταν αυτό τυχαίο ή όχι;

(3) Το “πρώτο κύμα” θανάτων από το Covid στις ΗΠΑ σημειώθηκε σχεδόν αποκλειστικά σε οίκους ευγηρίας και νοσοκομεία, όχι στον γενικό πληθυσμό.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

 • Πώς είναι δυνατόν αυτός ο ιός να ήταν τόσο έξυπνος δημογραφικά;
 • Γιατί στόχευσε αυτά τα ιδρύματα -γεμάτα με ασθενείς, ασθενείς και ηλικιωμένους- τόσο συγκεκριμένα και τα κάλυψε τόσο ολοκληρωτικά;
 • Μήπως το υψηλό ποσοστό θανάτων στα νοσοκομεία και τα γηροκομεία δεν θα είχε να κάνει με την εφαρμογή επικίνδυνων πρωτοκόλλων, τις μονομερείς εντολές μη ανάνηψης και τις προφανώς σκόπιμες πολιτικές παραμέλησης;

(4) Κατά τη διάρκεια αυτού του φημολογούμενου “πρώτου κύματος” οι άνθρωποι που επλήγησαν ήταν κυρίως φτωχοί και πολλοί ήταν ανάπηροι.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

 • Πώς, παρακαλώ, προγραμματίστηκε αυτός ο ιός Φρανκενστάιν να αποφεύγει τους ανθρώπους της ανώτερης μεσαίας τάξης και τους πλούσιους;
 • Πώς ήξερε να αποφεύγει τους υγιείς και ικανούς ανθρώπους;
 • Οι φτωχοί δεν είναι πάντα πιο επιρρεπείς στις ασθένειες;
 • Χρειαζόμαστε ένα ιϊκό συμβάν για να το εξηγήσουμε αυτό;

(5) Κατά τη διάρκεια αυτού του αρχικού κύματος, αν θέλουμε να πιστέψουμε την ιστορία της “εξάπλωσης του παθογόνου”, πρέπει να πιστέψουμε ότι αυτός ο ιός ήταν γεωγραφικά έξυπνος. Κατά τη διάρκεια αυτού του αρχικού κύματος, αν θέλουμε να πιστέψουμε την ιστορία της “εξάπλωσης του παθογόνου”, πρέπει να πιστέψουμε ότι αυτός ο ιός ήταν γεωγραφικά καταφερτζής. Ορισμένες κομητείες και μητροπολιτικές περιοχές σε ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ επηρεάστηκαν, ενώ γειτονικές περιοχές δεν επηρεάστηκαν. Περιέργως, πολλές από αυτές τις κομητείες των ΗΠΑ που επηρεάστηκαν από το Covid βρίσκονταν ακριβώς δίπλα σε μη επηρεασμένες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής του μετρό της Νέας Υόρκης, όπου ο ιός φαινόταν να μην μπορεί να διασχίσει ποτάμια.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Μήπως αυτό η ανοησία του “κέρδους της λειτουργίας” (gain-of-function) σχεδιάστηκε για να αναγνωρίζει τα όρια των κομητειών, των πολιτειών και των κρατών και να επιμένει στις αστικές περιοχές, ενώ αφήνει τις προαστιακές και αγροτικές κοινότητες σε μεγάλο βαθμό ήσυχες;

(6) Ακόμη και μετά το “πρώτο κύμα”, οι ομάδες πληθυσμού που φάνηκε να στοχεύονται αποκλειστικά από αυτό το “βιολογικό όπλο”, τόσο εντός όσο και εκτός ιδρυμάτων, ήταν οι ηλικιωμένοι, οι ασθενείς και οι ανάπηροι – άνθρωποι που είναι πιο ευάλωτοι σε κάθε είδους ασθένειες.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί ο υποτιθέμενος νέος ιός επιτέθηκε πάνω στα παιδιά και τους νεότερους ενήλικες και τους ικανούς, υγιείς ανθρώπους;

(7) Αυτή η δαιμονική οντότητα που διέρρευσε από το εργαστήριο σκότωσε πολύ περισσότερα θύματα σε μέρη όπου τα de facto αστυνομικά κρατικά “μέτρα έκτακτης ανάγκης” ήταν πιο σκληρά και πολύ λιγότερα θύματα σε γειτονικές δικαιοδοσίες όπου τα αντίμετρα που έλαβαν οι αρχές ήταν πολύ πιο ήπια.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί;

Αυτό που καταδεικνύει κάθε ένα από αυτά τα εξωφρενικά γεγονότα είναι ότι δεν υπήρξε κανένα παγκόσμιο ιογενές γεγονός. Αντίθετα, αυτό που είδαμε να διαδραματίζεται ήταν ότι ριζικά διαφορετικές πολιτικές και εντολές δημόσιας υγείας σε μια χούφτα δικαιοδοσίες σε όλο τον κόσμο παρήγαγαν ριζικά διαφορετικά αποτελέσματα για την υγεία.

Έτσι, το να αποδίδουμε αυτό το συγκλίνον σύνολο περιστάσεων σε ένα δαίμονα ή παθογόνο οποιουδήποτε γένους που διαρρέει από το εργαστήριο, αποστραγγίζει κάθε έννοια λογικής. Αυτό στο οποίο θα έπρεπε να αποδοθεί είναι μια συντονισμένη εκστρατεία που ενορχηστρώθηκε από ισχυρά συμφέροντα και τους συνεργάτες τους στον ακαδημαϊκό χώρο, στην ιατρική βιομηχανία και στα μέσα ενημέρωσης.

Προέλευση της ιστορίας της διαρροής από το εργαστήριο

Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η ιστορία της διαρροής από το εργαστήριο εμφανίστηκε από νωρίς. Υιοθετήθηκε γρήγορα και έγινε μια αποδεκτή αφήγηση ακόμη και μεταξύ ορισμένων τομέων των “αξιοσέβαστων” “σκεπτικιστών” του Covid. Στην πραγματικότητα, ορισμένοι σκεπτικιστές του “κατεστημένου” Covid έχτισαν τη φήμη τους -και σε ορισμένες περιπτώσεις ολόκληρες βιομηχανίες- γύρω από τη μυθολογία της διαρροής στο εργαστήριο, παρόλο που αυτή η αφήγηση περί κέρδους από τη λειτουργία του Covid είναι υπερβολικά εύπιστη.

Οι λεγόμενοι σκεπτικιστές του Covid που πιστεύουν σε πτυχές του μύθου του Covid δημιουργεί μια κατάσταση στην οποία οι πόροι του “αντιφρονούντος κινήματος” διοχετεύονται σε συνέδρια και έρευνες, όπου η προσοχή εστιάζεται -και προσκολλάται- σε εσωτεριστικές εξηγήσεις που τελικά στηρίζουν τη συνολική αφήγηση για την πανδημία. Αν ήταν πραγματικά αντιφρονούντες, θα συνεργάζονταν με τους αφηγητές της αλήθειας για να αποδείξουν την αποδεδειγμένη εγκληματολογία της απάτης που ορίζει την επιχείρηση Covid.

Η θεωρία της διαρροής στο εργαστήριο ενισχύει την ιδέα ότι “ο ιός” είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που πρέπει να λυθεί και όχι ένας μηχανισμός ελέγχου που βασίζεται στον φόβο. Ενισχύει την ιδέα ότι ένας “θανατηφόρος” ανθρωπογενής, “νέος” ιός προκάλεσε μια “πρωτοφανή ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης” για την οποία θα δικαιολογούνταν μια σειρά από επεμβατικές πολιτικές -συμπεριλαμβανομένης της παγκόσμιας αναστολής βασικών πολιτικών ελευθεριών-.

Για να δικαιολογηθεί άλλος ένας γύρος αποκλεισμών και να κωδικοποιηθούν πιο δρακόντεια μέτρα, όπως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στο μέλλον, το μόνο που θα χρειαστεί είναι να αναζωπυρωθεί ο φόβος ενός βιολογικού όπλου.

Ένα ακόμη, αλλά συναφές αποτέλεσμα της εστίασης στην εικασία της “διαρροής από το εργαστήριο” είναι ότι ενισχύει την αφήγηση “ξαφνικά εμφανίστηκε ένας θανατηφόρος νέος ιός”, η οποία παρέχει τη λογική στο σύμπλεγμα της βιοασφάλειας να απομυζά τρισεκατομμύρια από τους φορολογούμενους μέσω της εύστοχα αποκαλούμενης βιομηχανίας “ετοιμότητας για πανδημία”.

Μια άλλη συνέπεια της αποδοχής της υπόθεσης της διαρροής από το εργαστήριο είναι να αποσπάται η προσοχή από το πώς δημιουργήθηκε η αντίληψη μιας πανδημίας/μαζικού πανικού με σκηνοθετημένες παραγωγές του Χόλιγουντ, στατιστικά μοντέλα καταστροφής και τα ανούσια τεστ PCR που κατασκεύασαν με δόλιο τρόπο κρούσματα και απέδωσαν ψευδώς θανάτους από άλλες αιτίες στο Covid.

Αλλά ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα με την αποδοχή και την προώθηση της θεωρίας της διαρροής από το εργαστήριο είναι ότι επαληθεύει το Μεγάλο Ψέμα ότι υπήρξε ποτέ “πανδημία” που προκλήθηκε από ένα “μοναδικό ιικό παθογόνο” την άνοιξη του 2020. Με τον τρόπο αυτό, η θεωρία αποκρύπτει τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν στα νοσοκομεία και τα γηροκομεία και παρέχει κάλυψη στους εγκληματίες που σχεδίασαν και εκτέλεσαν αυτή την επιχείρηση από πάνω προς τα κάτω.

Η αφήγηση περί “πανδημίας” δεν χρησιμεύει μόνο για να αποκρύψει την πιθανότητα ότι επρόκειτο για ένα όργιο μαζικών δολοφονιών που πυροδοτήθηκε από πολιτικές που κατασκευάστηκαν, ενορχηστρώθηκαν και διατάχθηκαν από αναγνωρίσιμα άτομα, αλλά χρησιμεύει επίσης ως προπέτασμα καπνού για ολόκληρη την “επιχείρηση Covid” που ωφέλησε τους πλούσιους, ενώ καταβαράθρωσε τις ζωές των εργαζομένων.

Είναι δυνατόν η ιστορία με τον ιό του “κέρδους της λειτουργίας” να κατασκευάστηκε για να κάνει το κοινό να τσιμπήσει και να καταπιεί το δόλωμα της διαρροής από το εργαστήριο;

Και μήπως όλη αυτή η ιστορία με το ψάρι μπήκε στη συζήτηση για το Covid για να κρατήσει το κοινό να ασχολείται με την “προέλευση” της ασθένειας αντί να εστιάζει στην πολιτική που προκάλεσε τη σφαγή των τελευταίων τρεισήμισι ετών; (Όταν λέμε “σφαγή”, δεν εννοούμε από μια πραγματική ασθένεια, αλλά, μάλλον, από την απομόνωση, από τοξικές θεραπείες όπως η Remdesivir και οι ενέσεις mRNA, και από τη δολοφονική κατάχρηση ηρεμιστικών και αναπνευστήρων).

Χωρίς την ύπαρξη ενός βιολογικού όπλου SARS-CoV-2, όλα τα άλλα στην επίσημη αφήγηση στροβιλίζονται προς τα κάτω, συμπεριλαμβανομένου του επινοημένου ορισμού του κρούσματος Covid-19, των ύποπτων μη διαγνωστικών δοκιμών rt-PCR, των ψεύτικων δικαιολογιών που δόθηκαν για τα λουκέτα, τις μάσκες και την κοινωνική αποστασιοποίηση, και της συζήτησης μεταξύ του αν ο “νέος ιός” προήλθε από ένα ερωτικό παιχνίδι μεταξύ μιας νυχτερίδας και ενός παγκολίνου ή από πειράματα gain-of-function στο εργαστήριο Wuhan.

Με άλλα λόγια, η επιμονή του κατεστημένου να προωθεί τη θεωρία της διαρροής από το εργαστήριο χρησιμεύει για να καλύψει τα πραγματικά εγκλήματα που διαπράχθηκαν σε μαζική κλίμακα και ατιμώρητα.

Εάν μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν υπήρξε πανδημία, όπως έχουμε θέσει σε προηγούμενο άρθρο, και δεν υπάρχουν αποδείξεις για την ύπαρξη ιού, πού θα πάμε από εκεί και πέρα;

Θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την πραγματικότητα ότι ποτέ δεν επρόκειτο για “μια κακοδιαχειρισμένη πανδημία”, όπως έχουν αρχίσει να την αποκαλούν κάποιοι διάσημοι της “ελευθερίας της υγείας”.

Θα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε το γεγονός ότι η μόνη πανδημία ήταν μια βίαιη κυβερνητική και ιατρική επίθεση εναντίον δισεκατομμυρίων ανθρώπων, η ψευδής απόδοση μιας επινοημένης ασθένειας στα πιστοποιητικά θανάτου και η έντονη προπαγάνδα με τη χρήση απατηλών δοκιμών και ψεύτικων “επιστημονικών” μελετών.

Θα πρέπει να δεχτούμε ότι αυτό που αντιμετωπίζουμε είναι η συνεργασία δεσποτικών δημόσιων και ιδιωτικών στοιχείων για τη διάπραξη εγκληματικής απάτης και στυγνής γενοκτονίας.

Θα πρέπει να καταστήσουμε την κυβέρνηση (συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών πληροφοριών και του στρατού), τις ρυθμιστικές υπηρεσίες υγείας, τα νοσοκομεία και τα γηροκομεία, τις φαρμακευτικές και βιοτεχνολογικές βιομηχανίες και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης υπεύθυνα για αυτά τα εγκλήματα.

Όλο το σύστημα θα αποκαλυπτόταν ως το διεφθαρμένο χάρτινο σπίτι που είναι.

Εν ολίγοις, η νομιμοποίηση της θεωρίας της διαρροής από τα εργαστήρια είναι ένας παρασκηνιακός τρόπος νομιμοποίησης του ψευδούς ισχυρισμού περί παγκόσμιας πανδημίας.

Coda

Ο αποπροσανατολισμός είναι μια κλασική στρατηγική που χρησιμοποιείται για να αποσπάσει την προσοχή από ένα θέμα και να την κατευθύνει σε ένα άλλο. Το να κάνεις τους ανθρώπους να κάνουν όλες τις λάθος ερωτήσεις διασφαλίζει ότι θα τους αποτρέψει από το να αναζητήσουν απαντήσεις στις σωστές ερωτήσεις. Το να θέτουν τις λάθος ερωτήσεις εξασφαλίζει επίσης ότι θα βγάζουν πάντα λανθασμένα συμπεράσματα.

Έτσι, έχουμε ένα εξαπατημένο κοινό που εσφαλμένα προσδιορίζει: “Ήταν ένας κατασκευασμένος νέος ιός και μερικοί κακοί ηθοποιοί”.

Και έχουμε τους ανατρεπτικούς ηθοποιούς, οι οποίοι υποτίθεται ότι αντιτίθενται στην επίσημη αφήγηση του Covid, προσποιούμενοι ότι πιστεύουν: “Ήταν ένα βιολογικό όπλο που πρέπει να περιοριστεί την επόμενη φορά”.

Όσοι ενστερνίζονται την κατασκευασμένη ιστορία του “θανατηφόρου ιού που προήλθε από τον άνθρωπο” είναι κατανοητό ότι είναι τρομοκρατημένοι και αναζητούν απεγνωσμένα εξηγήσεις και ήρωες και “εκθέσεις-βόμβες” που θα μετριάσουν τους φόβους τους.

Θέλουν κάποιες απλοϊκές, καθησυχαστικές απαντήσεις που μπορούν να τα εξηγήσουν όλα και να τους αφήσουν να κοιμηθούν ξανά.

Δεν θέλουν να κατακλύζονται από συζητήσεις για μια παγκόσμια συμμορία ή για το UBI υπό όρους ή για προγραμματιζόμενα CBDCs ή για ψηφιακές ταυτότητες ή για μαζική επιτήρηση που αναπτύσσεται σε όλο τον κόσμο μέσω μιας ατελείωτης σειράς κατασκευασμένων κρίσεων.

Όλο αυτό το ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί μετωπικά στο κίνημα για την ελευθερία της υγείας. Κάποιοι φαινομενικά υπέρμαχοι της ελευθερίας της υγείας που έχουν τραβήξει την προσοχή τεράστιων ακροατηρίων, είτε το θέλουν είτε όχι, εκτελούν τις εντολές του κράτους βιοασφάλειας. Διατηρώντας και αυξάνοντας τον παράγοντα φόβου του μπαμπούλα του κέρδους από τη λειτουργία, αυτοί οι παράγοντες επιρροής δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για μελλοντικές εκστρατείες ψυχολογικής “τρομοκρατίας”.

Πώς μπορούμε να σταματήσουμε αυτούς τους δημοφιλείς αλλά είτε πλανεμένους είτε δόλιους παράγοντες από το να προωθούν ακούσια -ή σκόπιμα- τον φόβο;

Ή, πιο ρεαλιστικά, πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τους ακόλουθους αυτών των θεωρούμενων “ηρώων” να σταματήσουν να δίνουν βάση στους ισχυρισμούς τους – να σταματήσουν να υποκύπτουν αυτόματα στις απόψεις και τις συμβουλές τους;

Ένας τρόπος είναι να δείξουμε στους ανθρώπους ότι όταν αποδέχονται άκριτα οποιαδήποτε δήλωση ως γεγονός, ανεξάρτητα από το ανυπόστατο του ισχυρισμού και τα στοιχεία που τον καταρρίπτουν, λειτουργούν σε ένα επίπεδο επιφανειακής συναισθηματικής αντίδρασης, είναι ανίκανοι να σκεφτούν κριτικά ή να αξιολογήσουν ιδέες ορθολογικά και μπορούν εύκολα να εξαπατηθούν.

Κάθε φορά που ένα άτομο καταλαβαίνει ότι όλες οι πτυχές της επίσημης αφήγησης του “Covid” είναι μια μυθοπλασία, ότι δεν υπήρξε “πανδημία” και “νέος ιός” και “διαρροή από το εργαστήριο”, ο κόσμος απομακρύνεται ένα βήμα πιο μακριά από τα ψέματα και ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια.

Δικτυογραφία :

Lab Leak: An Elaborate Misdirection? – Health Freedom Defense Fund

Πηγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading