ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΤΡΙΦΥΛΙΑ

Η μέγιστη πολιτικάντικη αντίφαση

Ακούμε σχεδόν σε κάθε λογύδριο και σε κάθε μονολογικό διάλογο των πολιτικάντηδων μας (οι «πολιτικοποιημένοι» πολίτες μου φαίνεται πως θα συμφωνήσουν με την άποψη μου ότι ΟΛΟΙ οι πολιτικοί μας δεν είναι παρά πολιτικάντηδες, φτάνει από αυτό το ΟΛΟΙ να εξαιρούνται οι ΔΙΚΟΙ τους) να λέγονται ανάμεσα σε άλλα και οι εξής δυο βαρύγδουπες και γεμάτες αυτοπεποίθηση φράσεις:

1. Μας κρίνει όλους ο λαός.

2. Είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε το όποιο πολιτικό κόστος
(επιμένοντας μέχρι τέλους για τις θέσεις και πράξεις μας που θεωρούμε οπωσδήποτε σωστές).

Στην περίπτωση της πρώτης φράσης, οι «πολιτικοί» μας δηλώνουν την απόλυτη πεποίθηση τους, ότι το αλάνθαστο λαϊκό ένστικτο μπορεί ανεπιφύλακτα να κρίνει και να αποφαίνεται είτε επιδοκιμαστικά είτε αποδοκιμαστικά έναντι των πολιτικών θέσεων και πράξεων του κάθε πολιτικού. Με άλλα λόγια οι πολιτικάντηδες μας, θέλοντας πάντα να επιδεικνύουν πως βάζουν τάχα πάνω από όλα το λαό και την κυριαρχία του, λένε πως ο λαός έχει πάντα και αδιαμφισβήτητα δίκαιο.

Εντούτοις οι ίδιοι έρχονται και ανατρέπουν πλήρως με την αντιφατική τους δεύτερη αγαπημένη κουβέντα, το πρώτο απόφθεγμα τους περί του «σοφού και αλάνθαστου λαού κριτή». Διότι πως είναι δυνατό να είναι έτοιμοι να αποδεχτούν πολιτικό κόστος όταν κατηγορηματικά δεν αμφισβητούν ποτέ όπως υποστηρίζουν τη λαϊκή βούληση ;

Αφού πολιτικό κόστος σημαίνει να χάσουν πολιτική δύναμη και επιρροή! Και πότε χάνει κάποιος που εκλέγεται δημοκρατικά την πολιτική του δύναμη και επιρροή;
Ε όταν ο λαός δεν τον ψηφίζει. Πότε ο λαός δεν τον ψηφίζει;
Όταν κρίνει με βάση το αλάνθαστο (σύμφωνα με του πολιτικάντηδες) πολιτικό του ένστικτο πως οι θέσεις και πράξεις αυτού που ζητεί τη ψήφο του είναι λανθασμένες και βλαβερές.

Άρα,  λέγοντας κάποιος πως είναι έτοιμος να αποδεχτεί πολιτικό κόστος, με βάση την αντιφατική σκέψη των πολιτικάντηδων μας, εννοεί πως όταν θα υποστεί πολιτικό κόστος στην πράξη, τότε σημαίνει πως την ίδια στιγμή έχει υποπέσει σε λανθασμένες και βλαβερές θέσεις/πράξεις, τις οποίες ο λαός διαπίστωσε σαν αλάνθαστος κριτής που υποτίθεται ότι είναι και γι αυτό τον τιμώρησε!

Σημ: Τα πιο πάνω γράφτηκαν εξ αφορμής των βαρύγδουπων δηλώσεων ελλαδιτών πολιτικάντηδων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ οι οποίοι ισχυρίζονται με περηφάνια πως άφοβα πλήρωσαν, πληρώνουν και θα πληρώσουν πολιτικό κόστος, αλλά παρόλα αυτά θα συνεχίσουν να παραμένουν αμετακίνητοι από τις «ορθές» τους θέσεις τις οποίες ο λαός απλά τυγχάνει να απορρίπτει και να καταδικάζει.

Πηγή

 

Σημείωση του διαχειριστή του “ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ NEWS”:  

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!!!   Η χρήση του επιθέτου “πολιτικάντης” μπορεί να επισύρει την ποινή της 6μηνης φυλάκισης!

Δείτε το

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading