ΕΛΛΑΔΑΤΡΙΦΥΛΙΑ

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των Γαργαλιάνων!

Η τελετή του “Αγιασμού” στο Γυμνάσιο/Λύκειο Γαργαλιάνων 

Από τον "Αγιασμό" στο Γυμνάσιο/Λύκειο Γαργαλιάνων

Ξεκίνησε χθες η νέα σχολική χρονιά με μεγάλα κενά εκπαιδευτικών, με  τρομερές ελλείψεις βιβλίων και προβλήματα στη μεταφορά των μαθητών.

Τα Ελληνικά σχολεία, σαν αποτέλεσμα των κυβερνητικών επιθέσεων των τελευταίων δεκαετιών έχουν καταντήσει σε σχολεία ημιμάθειας… με περίπου 1.300.000 μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και 180.000 εκπαιδευτικούς.

Οι περισσότεροι μαθητές σε όλη τη χώρα αντί για βιβλία παρέλαβαν… φωτοαντίγραφα ή CDs.  Τα βιβλία φυσικά υπάρχουν… στα βιβλιοπωλεία. Όμως οι τιμές κυμαίνονται από 1,5 ευρώ μέχρι 9 ευρώ το ένα!

Το υπουργείο υπολογίζει και τα βιβλία που θα αγοράσουν οι γονείς!

Μάλιστα, αυτή την αγορά των βιβλίων (ή την προμήθεια χρησιμοποιημένων βιβλίων από μαθητές παλαιότερων ετών) το υπουργείο την …υπολογίζει στον προγραμματισμό του. Σύμφωνα με το σχεδιασμό που έχει ανακοινώσει το υπουργείο, οι διοικητικές υπηρεσίες (διευθυντές εκπαίδευσης, σχολείων κ.ά.) θα καταγράψουν, μεταξύ άλλων, «βιβλία που με πρωτοβουλίες των μαθητών και των γονέων έχουν διασφαλίσει οι μαθητές για προσωπική χρήση»! Με λίγα λόγια ο διευθυντής του σχολείου θα ρωτάει τον κάθε μαθητή: «Εσένα, παιδί μου, ο μπαμπάς σου αγόρασε βιβλία»; Κατά τα άλλα θα γίνει καταγραφή βιβλίων στις αποθήκες και των βιβλίων που επέστρεψαν οι μαθητές πέρσι σύμφωνα με το πρόγραμμα του υπουργείου που καλούσε… «επιστρέψτε τα βιβλία για να ξαναχρησιμοποιηθούν ή να τα πολτοποιήσουμε» (κάτι θα ήξερε το υπουργείο…). Όλη αυτή η διαδικασία θα γίνει μέχρι την Τετάρτη 14/9! Επίσης, στον σχεδιασμό του το υπουργείο προτρέπει την κάθε σχολική επιτροπή να βγει και να ζητάει από φορείς της περιοχής (Δήμους, Σχολικές Επιτροπές, Πανεπιστήμια, ΤΕΙ κλπ.) βιβλία!

Οι ελλείψεις εκπαιδευτικών, προβλέπεται να αφήσουν πολλά κενά στην εκπαιδευτική διαδικασία. Οι 1.000 αναπληρωτές καθηγητές στα Γυμνάσια και τα Λύκεια και οι 1.412 προσωρινοί αναπληρωτές δάσκαλοι, που ανακοίνωσε το υπουργείο, δεν φτάνουν ούτε με τις αλχημείες του «εξορθολογισμού». Το 2010 και το 2011 έχουν συνταξιοδοτηθεί 23.000 εκπαιδευτικοί.

Εκτός των παραπάνω σοβαρότατο είναι και το πρόβλημα της μεταφοράς μαθητών από το σπίτι στο σχολείο και αντίστροφα, που δεν έχει εξασφαλιστεί για όλους τους μαθητές. Το πρόβλημα αφορά χιλιάδες μαθητές στην επαρχία αλλά και μαθητές ειδικών, μουσικών και άλλων σχολείων στα αστικά κέντρα. Με τον «Καλλικράτη» η αρμοδιότητα γι’ αυτή την υπόθεση έχει περάσει στους δήμους (παλιότερα ήταν στις Νομαρχίες), που δηλώνουν αδυναμία να ανταποκριθούν στο κόστος. Οι συμβάσεις με τους μεταφορείς (ΚΤΕΛ, ταξί κ.ά.) αναμένεται να υπογραφούν το Νοέμβρη! Να σημειωθεί, δε, πως το πρόβλημα των μετακινήσεων θα ενταθεί, λόγω των συγχωνεύσεων και καταργήσεων σχολείων, που θα αναγκάσουν πολλούς μαθητές να πηγαίνουν σε πιο μακρινά σχολεία.

Η υπουργός παιδείας Άννα  Διαμαντοπούλου αντί να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τα πρωτοφανή αυτά προβλήματα και να προχωρήσει στην αναζήτηση των υπαιτίων ανάμεσα στους υφισταμένους της, επιδιώκει να μεταθέσει την ευθύνη στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Το εκπαιδευτικό μας σύστημα καταστρέφεται συστηματικά τις τελευταίες δεκαετίες από ανθρώπους που διορίζονται σε καίριες θέσεις για αυτόν ακριβώς τον λόγο… Αν μάθετε ποιοι φτιάχνουν τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα θα εκπλαγείτε δυσάρεστα… όλοι τους έχουν ένα κοινό παρονομαστή. Πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές αλλά από… Έλληνες για Ελληνόπουλα!

Οι αλλαγές να γίνουν αρχίζοντας από το νηπιαγωγείο. Οι δάσκαλοι πρέπει να αμείβονται με αξιοπρεπείς μισθούς και να είναι αφοσιωμένοι στο λειτούργημα της δημιουργίας προσωπικοτήτων και όχι παπαγάλων, με αρχές ήθος και πατριωτισμό.

Από το φυτώριο του νηπιαγωγείου με ΕΛΛΗΝΙΚΑ εκπαιδευτικά προγράμματα θα αρχίσουν να φτιάχνονται πολίτες συνειδητοποιημένοι, με ψυχική και πνευματική καλλιέργεια που θα είναι δύσκολο να μετατραπούν αργότερα σε αφισοκολλητές και ανεγκέφαλα κομματόσκυλα…

Με τον ανθελληνισμό που επιχειρείται συστηματικά (και με επιτυχία δυστυχώς) στα σχολεία μας, κατάφεραν να ενδυναμώσουν τη φαυλότητα, την αγραμματοσύνη, την αναξιοπιστία και τον “ωχαδερφισμό” για την Πατρίδα μας.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τον καθιερωμένο αγιασμό στο Γυμνάσιο/Λύκειο Γαργαλιάνων.

Οι ομιλίες όλων των ομιλητών δεν ακουγόντουσαν παρά μόνο από τους ομιλούντες και τους γύρω τους. Οι μαθητές έδειξαν την δυσφορία τους για το «στήσιμο» στον ήλιο με παρατεταμένα χειροκροτήματα για να τελειώσει το βάσανο τους το γρηγορότερο δυνατόν.Σχετικά Άρθρα

19 Comments

 1. κ Παναγιωτακόπουλε οι μαθητές για άλλο λόγο χειροκροτούσαν και οι ομιλίες που αναφέρεται δεν κράτησαν ούτε 10 λεπτά και αν είσαστε ποίο κοντά θα τις ακούγατε και εσείς η φωτογραφία μιλάει απο μόνη της σε τόση απόσταση πως είστε σε θέση να ακούσετε και πόσο να γνωρίζεται για την δυσφορία των μαθητών λίγη σοβαρότητα παρακαλώ. Μην χρησιμοποιείται τους μαθητές για άλλους λόγους δεν είναι πρέπον

  1. Είμαι ένας από τους λίγους γονείς που παρευρέθησαν στον προχθεσινό αγιασμό στο Γυμνάσιο Γαργαλιάνων. Θα πρέπει να συμφωνήσω με τον κ. διαχειριστή ότι δηλαδή υπήρχε σοβαρό πρόβλημα με τον ήχο. Ήμουν κάτω από το γραφείο και δεν άκουγα τα περισσότερα λόγια των ομιλητών.

   Δεν καταλαβαίνω τον λόγο μιας τέτοιου είδους αντίδρασης από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κυριακουλόπουλο. Ειλικρινά δεν χρειάζεται και δεν είναι ότι καλύτερο να λασπολογεί ένας δημοτικός σύμβουλος με υπονοούμενα εις βάρος του κ. Παναγιωτακόπουλου που αγωνίζεται για το καλό όλων μας (νερό, σκουπίδια, τουριστικό, γηροκομείο, αδιαφάνεια στον δήμο).

   Μνήμη έχουμε και ικανότητα αξιολόγησης του έργου καθενός έχουμε. Σοβαρευτείτε επιτέλους κ. Κυριακουλόπουλε και μην εκτίθεστε χωρίς λόγο στους συμπολίτες σας.

 2. Μάλιστα Ανώνυμε , όπως βλέπετε δεν φοβάμαι να εκτεθώ το όνομα όπου μου έδωσαν το χρησιμοποιώ σε αντίθεση με εσάς, επειδή στο blog αυτό τον αντίλογο δεν τον θέλετε και αμέσως πυροβολείτε θα σας ακούσω και θα σοβαρευτώ κ πολύ απλά δεν θα ξανά ασχοληθώ. Καλή συνέχεια στην έγκυρη ενημέρωση

  1. Τα σχόλια σας εδώ επιβεβαιώνουν δυστυχώς τις διαπιστώσεις μου και τους φόβους μου για τα αποτελέσματα του εκπαιδευτικού συστήματος των τελευταίων 30 χρόνων.

   Όσο για την “έγκυρη ενημέρωση” αυτή βγαίνει πάντα από… την «Δημαρχία Τριφυλίας» & την «Αντιδημαρχία Γαργαλιάνων»! (ανέκδοτο φυσικά…).

   1. Που και που χρειάζεται και κανένα ανέκδοτο να σπάει ο πάγος , όπως το είπατε διαπιστώσεις σας αυτό δεν σημαίνει πως είναι κ σωστές. Καλό θα ήταν να μιλάμε με ονοματεπώνυμο και οχι Κώστας Κ. ,Κωστας Ν ,ενεργός πολίτης , (ξυπνητήρι χαχαχα καλο) κτλ. Όπως βλέπετε σας παρακολουθώ και ενημερώνομαι αλλά πρέπει να δέχεστε κ τον αντίλογο και όχι κατευθείαν το περίστροφο μην κρίνετε κάποιον τόσο εύκολα ευχαριστώ.

    1. Αγαπητέ Καλλίνικε,
     Επειδή έθιξες το ζήτημα των ανωνύμων και ψευδωνύμων που χρησιμοποιούμε οι φίλοι του blog για να εκφράσουμε τις απόψεις μας, θα ήθελα να σε ενημερώσω πως είμαι μια εκ των οποίων ψήφισα εκτός των άλλων και εσένα προσωπικά με την ελπίδα ότι ως νέος και “καθαρός” πολιτικά, θα ήσουν ασυμβίβαστος, επαναστατικός και αδιάλλακτος με τους παραλογισμούς και τα ηθικο-οικονομικά έκτροπα που υποστήκαμε από την πρώην Δημοτική και Αντιπολιτευτική Αρχή.
     Παρ΄ολ΄αυτά με έκπληξη διαπιστώνω ότι για κάποιους ακατανόητους προς εμέ λόγους ενοχλείσαι από την ανεξάρτητη και ανιδιοτελή φωνή αυτού του blog το οποίο μας έχει αφυπνίσει και ενημερώσει για τα ουσιώδη προβλήματα του τόπου μας όσο κανείς άλλος
     Ο λόγος λοιπόν που γράφω με ψευδώνυμο είναι επειδή με γνωρίζεις προσωπικά και θα αισθανόσουν άβολα με το επικριτικό πνεύμα μου. Πίστεψέ με για άλλη μια φορά νιώθω ότι εξαπατήθηκα και από εσένα όταν πίστεψα πως θα έφερνες την αλλαγή σ΄ αυτόν τον τόπο… Έχουμε βαρεθεί την συγκάλυψη και την ωραιοποίηση των προβλημάτων μας και δυστυχώς η αντιπολίτευση επί εποχής Καλοφωλιά προφανώς εξυπηρετούσε και τα δικά της συμφέροντα με αποτέλεσμα να ήταν ανύπαρκτη και επιδεικτικά συμβιβάσιμη με τις εξωφρενικές αποφάσεις που κατά καιρούς επικυρώνονταν στα Δημοτικά Συμβούλια.
     Γι αυτό πρέπει να χτυπήσουν όλα τα ξυπνητήρια στις συνειδήσεις των πολιτών αυτού του Δήμου και να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας στην αντικειμενική ενημέρωση και στα έργα που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής μας
     Σταματήστε επιτέλους τις αμπελο-πολιτικο – φιλολογίες σας και κοιτάξτε να βοηθήσετε αυτό τον τόπο με ουσιαστικά έργα. Όλοι κρίνεστε και να ξέρεις και εσύ προσωπικά πως οι κόλακες θέλουν το κακό σου, όσοι σου κάνουν κριτική σε αφυπνούν για να είσαι πιο αποτελεσματικός. Μην τα παίρνεις λοιπόν όλα στραβά και καχύποπτα, η αλήθεια μας πληγώνει αλλά πρέπει να την βλέπουμε κατάματα αν θέλουμε να βελτιωνόμαστε
     Υ.Γ
     Προσεχώς οι ενεργοί πολίτες θα συντονιστούμε και θα ζητήσουμε από εσένα (εφόσον το ζήτησες) να ενημερωθούμε με αποδείξεις φυσικά για την πορεία και επίλυση των προβλημάτων που υποσχεθήκατε να ασχοληθείτε προεκλογικά
     Θ α ήθελα την προσωπική σου άποψη για το θέμα του αμιαντοσωλήνα . Να πιώ νερό ή να μην πιώ?

     1. Μετά από την “αποκάλυψη” Καλλίνικος γιατί ασχολείστε ακόμα μαζί του; Γιατί του κάνετε ερωτήσεις; Μην το βασανίζετε το παιδί. Άκαρδοι είστε; Λυπάμαι γιατί του έδωσα και την δική μου “ψήφο διαμαρτυρίας¨.
      Τελευταία φορά όμως…

     2. Είστε εκτός θέματος καταρχήν, εγώ από την βρύση πίνω πάντως. Τι ώρα είπαμε έχεις βάλει αφύπνιση και αφήστε τα του τύπου (εφόσον το ζήτησες) τόσο ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ είσαι εμένα περίμενες να στο πω για να ενημερωθείς . 2. Λογοκριτής είναι ένας άνθρωπος που ξέρει περισσότερα απ’όσα πιστεύει ότι πρέπει να ξέρεις εσύ.
      -Granville Hicks

   2. Δυστυχώς για τους πολίτες οι διαπιστώσεις σας είναι αληθινές… Φυσικά και δεν το κατλαβαίνουν οι ίδιοι…
    Όσο για την “έγκυρη ενημέρωση” αυτή μόνο από την δημοτική αρχή δεν έρχεται. Όλοι τους τα ίδια είναι. Πάλι καλά που υπάρχει και αυτή η πηγή ενημέρωσης και μαθαίνουμε… τι μας κάνουν.

 3. Νεαρέ Καλλίνικε είναι προφανές ότι δεν πιάνεις τα ξεκάθαρα μηνύματα του κ. διαχειριστού. Παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό τις παρεμβάσεις σου με σχόλια σε διάφορα άρθρα που αναρτώνται σχετικά με τα προβλήματα της πόλης μας. Προσπαθείς με λασπολογίες να αντικρούσεις τις αδιάψευστες καταγγελίες του διαχειριστού. Ποτέ, ούτε μια φορά δεν απάντησες με επιχειρήματα έστω και μια από τις σοβαρότατες καταγγελίες που διαβάζουμε εδώ.
  Γιατί τόσο εκκωφαντική (ένοχη θα έλεγα) σιωπή από όλους τους κυρίους και κυρίες της Δημοτικής Αρχής Τριφυλίας;
  Οι καταγγελίες δεν είναι δυνατόν να είναι πιο ξεκάθαρες και είναι εύκολα κατανοητές.

  Ένας Δήμαρχος, ένας Αντιδήμαρχος, ένας Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, ένας βετεράνος Δημοτικός Σύμβουλος δεν υπάρχει να μας ενημερώσει υπεύθυνα αν ευσταθούν όλες αυτές οι καταγγελίες σε βάρος της Δημοτικής Αρχής;
  Γιατί δέχεστε κ. Καλλίνικε να βγάζετε εσείς πάντα το «φίδι από την τρύπα»;
  Είστε ο πιο νέος από όλους αυτούς που… σιωπούν.

  Μια και το έφερε η κουβέντα ακούστε νεαρέ σύμβουλε πως έγινε και πήρατε 700 (εσείς το είχατε γράψει αυτό το νούμερο κάπου) ψήφους.
  Μια από τις ψήφους αυτές ήταν και η δική μου.
  Διαβάζοντας τα ονόματα των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο, το δικό σας ήταν το μοναδικό άγνωστο (σε μένα τουλάχιστον). Επειδή λοιπόν, μόνο που διάβαζα τα ονόματα των άλλων υποψηφίων θύμωνα για την αδιαφορία που επέδειξαν τα τελευταία 8 χρόνια, επειδή πίστευα ότι οποιοσδήποτε άλλος θα ήταν καλύτερος από αυτούς, επειδή δεν είχα ακούσει τίποτα για σένα… σε ψήφισα. Ήταν ψήφος αγανάκτησης εναντίον όλων των άλλων που ήξερα. Είμαι σίγουρη ότι για τους παραπάνω λόγους σε ψήφισαν οι περισσότεροι… Τώρα που σε μαθαίνουμε (με όσα γράφεις) μετανοιώνουμε για την ψήφο που σου δώσαμε. Τούτη είναι… η πικρή αλήθεια και τη ξέρεις κι εσύ.

  Έτσι για να χαμηλώσεις το αλαζονικό ύφος για τους 700 ψήφους που πήρες… Με κάθε σχόλιο σου μας αποδεικνύεις πόσο λάθος κάναμε που σου δώσαμε την ψήφο μας. Λυπάμαι πολύ για το λάθος μου και είμαι σίγουρη το ίδιο νοιώθουν εκατοντάδες άλλοι συμπολίτες μας… και δεν έχει κλείσει ακόμα χρόνος.
  Βαρέθηκα να διαβάζω τις ασυναρτησίες σου. Με τι κρίση θα μπορείς να ψηφίζεις για τα σοβαρά θέματα του τόπου μας; Αλίμονό μας!!!
  ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ… ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ: “ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ…”

  1. Λοιπόν από που να ξεκινήσω , 1ον είπατε πως λασπολογώ τον διαχειριστή δεν έχω κάποιο λόγο να το κάνω αυτό, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχουμε καλό είναι να ακούγονται κι άλλες απόψεις που ίσως δεν αρέσουν σε κάποιους και αυτό έχει φανεί. 2ον Κάποιος ανώνυμος πολίτης με θεώρησε επικίνδυνο για δικούς του λόγους , η απάντηση μου ήταν η έξεις : (Κάποιοι πολίτες του Δήμου Τριφυλίας γύρω στους 700 και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είχαν διαφορετική αντίληψη από εσάς κύριε????? αν με θεωρούσαν επικίνδυνο όπως λέτε δεν θα με έστελναν να τους εκπροσωπήσω στο Δ.Σ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ αλλά πόσο μυαλό χρειάζεται κάποιος να το σκεφτεί ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΌΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΎΜΕ και δεν φοβήθηκα να με κρίνουν οι πολίτες, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται ) αν εσείς το θεωρείται ΑΛΑΖΟΝΙΚΌ δεν μπορώ να κάνω κάτι γιαυτό.3ον εσείς αυτή την στιγμή εκτοξεύεται λασπολογίες εις βάρος μου ανώνυμα πάντα εγώ τουλάχιστον το χρησιμοποιώ το ονοματεπώνυμο μου . 4ον ΠΟΤΕ δεν ΚΡΎΦΤΗΚΑ και ΔΕΝ ΦΟΒΉΘΗΚΑ την κριτική θα έπρεπε να το είχατε καταλάβει από την στιγμή που χρησιμοποιώ το όνομα μου κ απαντάω κ σε ανώνυμους θέλει πολύ θάρρος για έναν νεαρό όπως με αποκαλέσατε να το κάνει αυτό, κάτι το οποίο δεν έχετε εσείς.5ον τοποθετούμε προσωπικά και όχι σαν εκπρόσωπος τύπου. 6ον Οι ανώτεροι άνθρωποι αντέχουν τις προσβολές των κατωτέρων.
   Ευριπίδης

 4. Έφυγε ο Σοκορέλης και μας προέκυψε ο Καλλίνικος…

  Γιατί ασχολείστε μαζί του δεν καταλαβαίνω. Η Αικατερίνη και το “ξυπνητήρι” τον “στόλισαν¨δεόντως. Όμως το παιδί δεν καταλαβαίνει τίποτα τρέχοντας πάνω στο καλάμι του…

 5. Λυπάμαι πάρα πολύ διότι ένα άρθρο μου που είχε μοναδικό σκοπό την περιγραφή της πραγματικής κατάστασης στα σχολεία μας σήμερα (έλλειψη βιβλίων, κενές θέσεις εκπαιδευτικών, μεταφορές μαθητών) αλλά και την αφύπνιση μας όσο αναφορά το εκπαιδευτικό μας σύστημα, που ελέγχεται εδώ και χρόνια από… «ανθέλληνες», έγινε αφορμή αντιπαράθεσης (άσχετης με το άρθρο) μεταξύ ενός νέου δημοτικού συμβούλου και άλλων αναγνωστών…

  Είναι ολοφάνερο ότι ο νέος σύμβουλος ήθελε με κάθε τρόπο να ακούγεται το όνομά του, ακόμα και όταν συνοδευόταν με αρνητικά και ταπεινωτικά σχόλια από τους αναγνώστες.

  Απίστευτο το ότι η παρατηρήσεις μου για:
  1) την δυσλειτουργία της μικροφωνικής εγκατάστασης του Γυμνασίου την ημέρα του «Αγιασμού» και
  2) την δυσφορία των μαθητών για το ¨στήσιμο» τους στον καυτό ήλιο, ήταν η αφορμή μιας αντιπαράθεσης του νεαρού συμβούλου με αναγνώστες.

  Τονίζω ότι και για τις δυο αυτές παρατηρήσεις μου συμφώνησαν μαζί μου η κ. Γυμνασιάρχης και ο κ. Λυκειάρχης.

  Δημοσιεύτηκαν μόνο τα πιο κόσμια σχόλια που λάβαμε και απευθύνονταν προς τον κ. Καλλίνικο Κυριακουλόπουλο… τα σχόλια του οποίου δημοσιεύτηκαν όλα.

  1. Δεν έχω ανάγκη κύριε Παναγιωτακόπουλε (Πρόεδρε Περιβαλλοντολογικού Συλλόγου Γαργαλιάνων) προβολής , ούτε με απασχολεί αν ακουστεί το όνομά μου, σε αντίθεση με άλλους . Μόνο κάποιος νεοφερμένος στην πόλη όπου κατοικώ τα τελευταία 25 χρόνια δεν θα είχε εικόνα για το ποίος είμαι και θα μιλούσε κατά αυτόν τον τρόπο για εμένα.Ευχαριστώ ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ,gagalianiotis,ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ,ΑΝΩΝΥΜΟΣ,Ψηφοφόρο μου.Εσάς κύριε Παναγιωτακόπουλε όπου με προστατεύσατε και δημοσιεύσατε μόνο τα πιο κόσμια σχόλια .

   Το μέτρο του χαρακτήρα ενός ανθρώπου είναι τι θα ‘κανε αν ήξερε ότι κανένας ποτέ δεν θα το μάθαινε.
   Thomas B. Macaulay, Βρετανός ιστορικός

  2. Οι ομιλίες όλων των ομιλητών δεν ακουγόντουσαν παρά μόνο από τους ομιλούντες και τους γύρω τους. Οι μαθητές έδειξαν την δυσφορία τους για το «στήσιμο» στον ήλιο με παρατεταμένα χειροκροτήματα για να τελειώσει το βάσανο τους το γρηγορότερο δυνατόν. Αυτά αναφέρατε κύριε στο Άρθρο σας στο τέλος και πάνω σε αυτό σχολίασα ,είναι τα ίδια έτσι όπως μας τα παρουσιάσατε τώρα στις παρατηρήσεις σας. Απίστευτο το ότι η παρατηρήσεις μου για:

   1) την δυσλειτουργία της μικροφωνικής εγκατάστασης του Γυμνασίου την ημέρα του «Αγιασμού» και
   2) την δυσφορία των μαθητών για το ¨στήσιμο» τους στον καυτό ήλιο, ήταν η αφορμή μιας αντιπαράθεσης του νεαρού συμβούλου με αναγνώστες.

   Τονίζω ότι και για τις δυο αυτές παρατηρήσεις μου συμφώνησαν μαζί μου η κ. Γυμνασιάρχης και ο κ. Λυκειάρχης.

 6. Γιατί ασχολείστε μαζί του; Εγώ δεν τον ψήφισα επειδή τον ήξερα. Τρανό παράδειγμα αποτυχίας του εκπαιδευτικού μας συστήματος, όπως γράφετε στο άρθρο σας. Να ήτανε ο μοναδικός μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο… Συνεχίστε τον αγώνα σας για τους Γαργαλιάνους. Ταράζετε τα «βρώμικα λιμνάζοντα νερά» και αντιδρούν οι αρμόδιοι… που μας έφεραν στα χάλια που είμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading