N.W.OΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΔΙΕΘΝΗΘΡΗΣΚΕΙΑ

“ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ” σύμφωνα με τον Γερμανικό τύπο.

 

επισκοποιΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ “ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ” πριν οι Βενιζελοκουβέληδες ζητήσουν στήριξη των σφαγέων;

Τσετσένος ο δολοφόνος σύμφωνα με το δημοσίευμα, την ώρα που η “πολιτισμένη” δύση στηρίζει τους τσετσένους και ουκρανούς ναζί, αντί για την Ρωσία!

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ :ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ

Βρυξέλλες Πορφύρης Δ /Σταφυλά Π

Σε άρθρο που υπογράφει ο Rainer Hermann στην  Frankfurter Allgemeine Zeitung με ημερομηνία 18/03/2014 στην έντυπη έκδοση καταγγέλεται ο απαγωγέας και δολοφόνος των Επισκόπων Χαλεπίου.
Στο χαλιφάτο των λευκών (Καυκασιανών) οι αποκεφαλισμοί ήταν  τρέχον νόμισμα.Σ΄αυτό βασίλευε ο τρόμος του Abu al Banat.Σήμερα βρίσκεται κρατούμενος σε τούρκικη φυλακή. Το καλοκαίρι φυγαδεύθηκε από συντρόφους του στη γειτονική χώρα.

Μόνο κάποιους μήνες κράτησε το βασίλειο του λευκού τρόμου που ενέσπειρε ο Τσετσένος Magomed Abdurakhmanov στην συριακή πόλη  Mashhad Ruhin. Τελείωσε άδοξα η αιματηρή δράση του τον Ιούνιο του 2013 όταν ο περιβόητος για την οργιώδη βία του τζιχαντιστής  πέρασε τα τουρκικά σύνορα.Θεωρείται ένα από τα ηγετικά στελέχη της αιμοσταγούς οργάνωσης “Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Μ.Ανατολής ” ( Isis ) που αποτελείται από μαχητές βαρύτατα οπλισμένους.

Το μικρό εμιράτο τους ήταν μια καλά εκπαιδευμένη φράξια 70 μαχητών στο εσωτερικό της ΙSIS  η ” Jaish al Muhajiroun wal- Ansar “(Tαξιαρχία Μουχατζιρούν των Βοηθών). Ο όρος Βοηθοί(ansar) υποδηλώνει τους κατοίκους της Μεδίνας που βοήθησαν το Μωάμεθ και τους οπαδούς του από τη Μέκκα (μουχατζιρούν) για την κατάκτησή της Μέκκας.

επισκBέβαια επισημαίνει ο αρθρογράφος “ο τρόπος με τον οποίο ο  Abdurakhmanov άσκησε τον τρόμο αποτελεί μια σημαντική μαρτυρία για τη δράση της Al-Qaïda στο Βορρά της Συρίας.Φρίκη είχε προκαλέσει ένα βίντεο όπου οι Καυκασιανοί εμπλέκονται σ΄ έναν αποκεφαλισμό τριών Συρίων.(υπονοεί αυτό με την αρχική ανάρτηση αποκεφαλισμός επισκόπου). «Ο Abdurakhmanov πολεμούσε με το ψευδώνυμο Abou al Banat ήταν αυτός που απήγαγε τον Απρίλιο  του 2013 τους δύο επισκόπους Χαλεπίου και πιθανότατα τους σκότωσε.”

Το βιογραφικό του είναι παρόμοιο μ΄αυτό άλλων τζιχαντιστών του Καυκάσου.Γεννήθηκε στις 24/10/1974 σε μια μικρή πόλη της ρώσικης Δημοκρατίας του Νταγκεστάν που γειτνιάζει με τη Τσετσενία.Ήταν αστυνομικός.Ο τρομοκράτης Τσετσένος Doku  Oumarov που αυτοανακηρύχθηκε ηγέτης του “Εμιράτου του Καυκάσου” το 2007 του άσκησε σημαντική επιροή.Το ισλαμιστικό site   Kavkazcenter που θεωρείται όργανο της ίδιας οργάνωσης ανακοίνωσε την περασμένη Τρίτη τον θάνατο του ηγέτη του.

Η είδηση μεταδόθηκε και από ρωσικά μέσα τα οποία δεν συγκεκριμενοποιούν τον τόπο του θανάτου του ενώ αναφέρουν ότι φήμες τον θέλουν ως θύμα δηλητηριασμού.Ο τελευταίος ήταν στην λίστα στελεχών της  Al-Qaïda που είχε συντάξει ο ΟΗΕ.

δολοφΤο 2010 ο Abdurakhmanov ο απαγωγέας και δολοφόνος των επισκόπων ταξιδεύει από Μόσχα στην Αίγυπτο.Εκεί ριζοσπαστισκοποιείται ακόμη περισσότερο στην Αλεξάνδρεια. “Μπορούμε να υποθέσουμε ότι το καλοκαίρι του 2012 αυτός συστρατεύθηκε με τους τζιχαντιστές της Συρίας και έλαβε το ψευδώνυμο Abou al Banat (ο πατέρας των κοριτσιών).

Ο λευκός τζιχαντιστής άφησε την χαρακτηριστική γενειάδα και έδρασε στην μικρή πόλη  Mashhad Ruhin που την έθεσε υπό τον απόλυτο έλεγχό του.Η κωμόπολη αυτή απέχει μόνο κάποια χιλιόμετρα από τα τουρκοσυριακά σύνορα και πιο συγκεκριμένα από την είσοδο Bab al Hawa (Πόρτα του αέρα) κοντά στην εθνική οδό που συνδέει την τούρκικη πόλη Reyhanli με το Χαλέπι.Σημειωτέον ότι από αυτήν την μεθόριο πέρασε ο ελληνοσύριος επίσκοπος Χαλεπίου Παύλος οδικά για να συναντήσει τον επίσκοπο Γιοχάνα.

Με τον γεννηθέντα το  1980 Astrakhan Shamil Ismailov που μετονομάστηκε για τις ανάγκες της δράσης του Αbu Khalif δημιούργησαν μια μικρή ταξιαρχία.Ανακήρυξε την περιοχή εμιράτο του.Επέβαλε την Σαρία παντρεύθηκε μια σύρια και προσδέθηκε στην Al-Qaïda μέσω της ISIS.

ΤΣΕΤΣΕΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ   O Abu al Banat ήταν το νούμερο 4 του ISIS.Δήλωσε την υποταγή του στον Abou Omar al Koweït (Νο3). Στην  ” Jaish al Muhajiroun wal- Ansar ” μάχονταν αρχικά 200 λευκοί εξτρεμιστές σύμφωνα με τον ειδικό αναλυτή σε θέματα Συρίας Λιβάνου Muhammad Ballout.Στην έδρα τους ανακαλύφθηκε ομαδικός τάφος 45 θυμάτων.Στην ιεραρχία το νούμερο 2 ήταν ο  Abou Omar al Shishani ο “εμίρης του Μεγάλου Χαλεπίου”.

Συσχετίζεται με τον δικαστή του βίντεο αλλά και  ταυτοποιείται ως ο Doku  Oumarov. Αυτός γεννήθηκε το 1986 στην Κοιλάδα Pankisi της Γεωργίας.Ο ανώτερος αρχηγός του αιμοσταγούς ΙSIS είναι  ο Abou Bakr Al Baghdad.

Το δημοσίευμα της γνωστής γερμανικής εφημερίδας έρχεται να προστεθεί σε αντίστοιχα δημοσιεύματα που ταυτοποιούν τον  Magomed Abdurakhmanov ως τον δολοφόνο των επισκόπων:
η τουρκική Agos 02/01/14 και 06/12/13 αλλά και η Democrat Haber
Ria Novosti 28/10/13
AINA 01/01/14 έρευνα του τούρκου Erkan Metin
kavkazcenter 03/07/13 είναι το  site της τρομοκρατικής οργάνωσης Εμιράτο του Καυκάσου
syrianiler.com 28/09/13
οι τουρκικές Today΄s Zaman, Radical,Hurriyet daily 23/07/13

Πηγή

ΣΥΡΙΑ – ΣΟΚ Ποιός επίσκοπος αποκεφαλίζεται ; Απομαγνητοφώνηση του βίντεο

Ενώ η έκβαση του πολέμου στη Συρία κρίνεται στις αδυσώπητες μάχες για τον έλεγχο του Χαλεπίου,
δημοσιοποιείται βίντεο με εκτέλεση 2 ατόμων τα οποία ταυτοποιούνται από τον αραβικό τύπο ως χριστιανοί, 1 επίσκοπος και ένας πολίτης.

Πρόκειται για μαγνητοσκόπηση έκτακτου ισλαμικού δικαστηρίου το οποίο συνέρχεται με πλήρη επισημότητα και αθρόα συμμετοχή ακροατηρίου και αποφασίζει την δια αποκεφαλισμού εκτέλεση των κατηγορουμένων. Προφανώς η τήρηση των κανόνων της Σαρίας και η διάταξη των ακροβολισμένων σε όλα τα σημεία παρευρισκομένων ισλαμιστών αλλά και τα εμβλήματα της περιβόητης Αλ Κάιντα υποδηλώνουν ότι δικάζονται επιφανή πρόσωπα της συριακής κοινωνίας.
Παραθέτουμε απομαγνητοφωνημένη τη διαδικασία απόδοσης δικαίου, από τα αραβικά αλλά όχι την κλασική αραβική Λιβάνου και Συρίας αφού χρησιμοποιούνται λέξεις και εκφράσεις αλλά και προφορά της καθομιλουμένης στην Αφρική αραβικής.Αυτό καθιστά την ερμηνεία των λεγομένων εξαιρετικά δύσκολη αφού υπάρχουν και αμφιλεγόμενοι όροι –έννοιες , ειδικά όταν αναφέρονται στους « αξιωματούχους Χαλεπίου » ( ντουμπάντ μιν Χαλέμπ). Δεν είναι σαφές αν ο δημόσιος κατήγορος υποδεικνύει ως αξιωματούχο τον ίδιο τον πρώτο κατηγορούμενο ή αν αναφέρεται μόνο σε συνεργασία του με τέτοιο παράγοντα Χαλεπίου.

apokefalismosΓια πρώτη φορά από την αρχή του πολέμου διακινήθηκε από αντάρτες, βίντεο που αναπαράγει όλο το σαριακό δικαστικό /δικονομικό σύστημα. Υπάρχει ο θεσμός του δημόσιου κατήγορου, το ακροατήριο, η απαγγελία του κατηγορητηρίου και η εκτέλεση της ποινής. Το ακροατήριο επισφραγίζει παρέχοντας τη λαική του συναίνεση κα νομιμοποιεί την εκδοθείσα απόφαση εν ονόματι του Θεού, δια βοής και αλαλαγμών .

-Τον λόγο έχει ο επικεφαλής . Καθησυχάζει ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη διότι « δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τον Θεό να πάει αίμα χαράμι » (δηλαδή να χυθεί άδικα) . Διαβεβαιώνει ότι « θα διερευνηθεί η υπόθεση μέχρι να οδηγηθούν στην αλήθεια ».Ζητάει από το πλήθος « να καθίσει και να ακούσει με προσοχή το κατηγορητήριο ».Ύστερα δίνει την διαταγή να γυρίσουν τους κατηγορούμενους μπροστά,ενώπιόν τους. Ακολουθεί η ανάγνωση του κατηγορητηρίου:
Βοηθούν τις κυβερνητικές δυνάμεις ενάντια στους μουτζαχεντίν.Ακόμη δεν είχαν απελευθερωθεί και βρήκαμε στην κατοχή τους τηλέφωνα αξιωματούχων. Που βρήκαν αυτά τα τηλέφωνα των αρχών του Χαλεπίου ; Μην ανησυχείτε όμως, γιατί ακόμη βρισκόμαστε στην φάση της εξέτασης (Σμτφ : « προκαταρκτικής έρευνας »).Έδινε αναφορά στις αρχές από ποιές διαδρομές περνούσαν τα όπλα και οι πύραυλοι για τον Ελεύθερο Στρατό.Θέλουμε την Σαρία του Θεού σαν Κρίση.

Ο όχλος αλαλάζει : Αλάχ Ακμπάρ ο Θεός είναι μεγάλος και η δόξα είναι στο Θεό.
Ακούγονται φωνές : Kάντε πίσω ,κάντε πίσω (Σμτφ : για να οπισθοχωρήσει το πλήθος).
Nα ένας χριστιανός ! (« νάσρα » : ο όρος « νάσρα » δεν χρησιμοποιείται στην κλασική αραβική παρά μόνο συναντάται στην αραβική της Αφρικής , « Μουσίχγια » είναι ο χριστιανός).
Τότε κάποιοι φωνάζουν : Δώστε ένα μαχαίρι.Ένα που να κόβει καλά.
Συνωστίζονται και διαπληκτίζονται για να συμμετάσχουν όλοι στον σφαγιασμό.
Οι επικεφαλείς τους απωθούν φωνάζοντας : Κάντε πίσω,κάντε πίσω.
Ένας άλλος προσφέρεται : Nα ! πάρε ένα καλό μαχαίρι.
Αφού τον αποτελειώνουν, ο επικεφαλής κραυγάζει : Αλλάχ Tακμπίρ.Αποδώστε τη δόξα στο Θεό.
Tο πλήθος ανταπαντά ξέφρενα : Αλλάχ Ακμπάρ.
Ο επικεφαλής μαζί με το πλήθος αναφωνούν :Ο Θεός μας κυριαρχεί ,Σε Σένα θα είμαστε πάντα πιστοί.
Προειδοποιεί :Αυτό περιμένει όσους ακολουθούν τον Άσσαντ και η οργή του Θεού έτσι θα πέσει επάνω τους.
Ρίχνονται όλοι πάνω στο δεύτερο θύμα.Το αποκεφαλίζουν.Έπειτα περνάνε και το φτύνουν.
Ο επικεφαλής υποδεικνύει : Βάλτε το κεφάλι αυτού του σκύλου στη θέση του.
Ύστερα δίνει οδηγίες : Όσοι είδαν να πάνε πίσω ,να κάνουν χώρο για τους υπόλοιπους.

Όσοι αντέχετε μπορείτε να δείτε το επίμαχο βίντεο εδώ με δική σας ευθύνη ! ΑΝΩ ΤΩΝ 18

Εγώ δεν το είδα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading