ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΛΛΑΔΑΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

 Θέμα : Αποχώρηση των συμβούλων της αντιπολιτεύσεως από την συνεδρίαση της 23.1.2012 του Δ.Σ. Τριφυλίας.

Με καθυστέρηση και μετά από επανειλημμένες πιέσεις μας, καθώς και της Επιτροπής Εργαζομένων του Δήμου Τριφυλίας, ήρθε στην συνεδρίαση της 23.1.2012, για ψήφιση ο Οργανισμός Εσωτερικής υπηρεσίας του Δήμου Τριφυλίας, χωρίς όμως προηγουμένως να έχει προηγηθεί, επί του προτεινόμενου Σχεδίου του Ο.Ε.Υ. οποιαδήποτε μορφής διαβούλευση με τους εργαζόμενους του δήμου, γεγονός που καταγγέλθηκε από τους εργαζομένους με σχετικό έγγραφό τους προς τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ενώ αντιπροσωπεία τους παρευρίσκετο στην συνεδρίαση του Δ.Σ.

       Η δημοτική αρχή του δήμου Τριφυλίας όχι μόνο αγνόησε –παρά τις ρητές δεσμεύσεις της- τους εργαζόμενους στον δήμο, αλλά έφτασε και στο σημείο προφασιζόμενη δια του προέδρου του Δ.Σ. μη τήρηση του καταστατικού λειτουργίας του Δ.Σ., να μην δώσει τον λόγο στους εργαζόμενους, οι οποίοι στην συνέχεια απεχώρησαν από την αίθουσα.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία, καταγγέλλει την μεθόδευση αυτή,  του Δημάρχου Τριφυλίας και του Προέδρου του Δ.Σ. Τριφυλίας, και με την αποχώρηση των συμβούλων της από την συνεδρίαση του Δ.Σ. σηματοδοτεί την αδιαπραγμάτευτη βούλησή της να συμπαραστέκεται στους εργαζόμενους του δήμου και στο δικαίωμά τους να διατυπώνουν ελεύθερα τις απόψεις τους, αλλά και την αταλάντευτη απόφασή της να μην δέχεται εκβιασμούς και απειλές από κανέναν πολύ δε περισσότερο από τον μέχρι τώρα, γνωστό για τους αγώνες του υπέρ των εργαζομένων συνδικαλιστή Δήμαρχο Τριφυλίας.

Κυπαρισσία 23 Ιανουαρίου 2012

                                                   Δημήτρης Σωτηρόπουλος

                                            Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας 

——————————————————–

Και οι εργαζόμενοι ρωτούν:

Έχει καμμία λογική η Δημοτική Αστυνομία χωρίς προσωπικό; Αλλά ας δούμε τι κατάλαβα συζητώντας μαζί τους, δυστυχώς, στον …διάδρομο.

1.αν εφαρμοσθεί ο Ν.4024/11 και η Υπουργική Απόφαση θεωρούμε δεδομένο ότι η Τ.Α. οδηγείται σε ΔΙΑΛΥΣΗ, ακόμη και εντός του 2012. Αν συνδυαστεί με τις αποχωρήσεις – εφεδρεία – απολύσεις (βλέπε νέες δηλώσεις Ρέππα) κλπ. οι Δήμοι οδηγούνται σε πλήρη διάλυση ή πλήρη ιδιωτικοποίηση. Αυτό το ζήτημα δεν μπορεί να απαντιέται με συμπεριφορές και αποφάσεις συμμόρφωσης.

2. ο νεοφιλελευθερισμός και το μνημόνιο έχει φορεθεί καπέλο στην Τ.Α. παρά τα εύκολα “αντιμνημονιακά”…Πιο απλά η Τ.Α. και οι οργανώσεις της (ΠΕΔ-ΚΕΔΕ) είναι φορείς αυτής της λογικής!!!!

3. πόσοι Δήμοι εφάρμοσαν πειθαρχικά το Ν.4024/11 άρθρο 33 και με Διαπιστωτική Πράξη εντός 20 ημερών, δηλαδή ως τις 16.11.11 κατάργησαν τις κενές οργανικές θέσεις που προβλέπονταν στον εγκεκριμένο καλλικρατικό Οργανισμό;;Και ορθώς οι περισσότεροι δεν πειθάρχησαν γνωρίζοντας τις συνέπειες!!!!!!

4. γνωρίζει ακόμη και σήμερα τις συνέπειες της ολιγωρίας η Δημοτική μας Αρχή;;; Έπρεπε ως 30.6.11 να έχει εγκρίνει τον Ο.Ε.Υ. και τον έφερε χθες…….(από τους τελευταίους Δήμους στην Ελλάδα!!!)

5. έχει καμμία λογική η Δημοτική Αστυνομία χωρίς προσωπικό;;; Είναι λειτουργικός ο ΟΕΥ με 7 Διευθύνσεις και 30 Τμήματα;;; Δεν είναι λαϊκισμός η “φύτευση” τόσων πολλών αποκεντρωμένων τμημάτων…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading