ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙΕΛΛΑΔΑΤΡΙΦΥΛΙΑΥΓΕΙΑ

ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ 5-2-2010: Συζήτηση στο Δ.Σ. Γαργαλιάνων για την ακαταλληλότητα του νερού τότε. “κ. Δήμαρχε ψεύδεστε”…

Το Δημοτικό Συμβούλιο Γαργαλιάνων του 2010

 

 

 

 

Ο κ. Φώτης Παναγιωτακόπουλος απευθυνόμενος προς το Δημοτικό Συμβούλιο Γαργαλιάνων μίλησε σχετικά με τις αποκαλύψεις του για την ακαταλληλότητα του νερού και την δημοσίευση των “αναλύσεων του Δήμου” στη “ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ”:

Ακολουθεί απόσπασμα από τα Πρακτικά της συνεδρίασης του  Δημ. Συμβουλίου  Γαργαλιάνων

“Φ.Π.: Κα Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι.

Μερικοί από σας με αρχηγό τον κ. Δήμαρχο με κατηγορήσατε ότι αυτά που γράφει η εφημερίδα μου “Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ” είναι ανακρίβειες.

Σας προκαλώ και πρώτα προκαλώ τον κ. Δήμαρχο, ή μου κάνετε μήνυση για διαρροή ψευδών ειδήσεων ή είσαστε… αχαρακτήριστοι.

Κάνετε μήνυση αν νομίζετε ότι ψεύδομαι. Αν δεν κάνετε μήνυση είστε εσείς ψεύτες.

Σας έχω καταγγείλει δημοσίως. Μην γελοιοποιείτε ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο Γαργαλιάνων κ. Δήμαρχε με αυτές τις ακατονόμαστες δηλώσεις που κάνετε στις εφημερίδες σχετικά με το νερό και σχετικά με τα σκουπίδια. Λοιπόν προσέξτε  μην εξευτελίζετε το Δήμο μας με τις δηλώσεις που κάνετε.

Καλοφωλιάς: Σας παρακαλώ πάρα πολύ, όλοι όσοι μίλησαν εκφράστηκαν με σεβασμό, αν δεν έχετε την δυνατότητα να κρατήσετε….προσβάλετε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Φ.Π.: Το Δ.Σ. το σέβομαι, εσάς προσβάλω κ. Δήμαρχε, όχι το Δημοτικό Συμβούλιο, εσάς προσωπικά.

Σ. Καλοφωλιάς

Καλοφωλιάς: Παρακαλώ δεν έχουμε καμία διάθεση να ακούμε ύβρεις. Σεβασμό στον εαυτόν μας έχουμε και έχουμε δώσει εξετάσεις σε αυτόν το τόπο και κάποιοι που ήρθαν χθες δεν μπορούν να μας έχουνε, παρακαλώ πάρα πολύ.

Φ.Π.: Αυτός που ήλθε χθες σας έκανε να ανακαλέσετε ομόφωνη απόφαση σας…

Μην το ξεχνάτε αυτό ποτέ.

Καλοφωλιάς: Όλα θα κριθούν και οι υπηρεσίες…..συνεχίζετε με ένα ύφος απαράδεκτο για τα ήθη της κοινωνίας μας.

Φ.Π.: Τα ήθη της κοινωνίας μας πρέπει να συμφωνούν με το να δίνουμε καθαρό νερό στο κόσμο. Αυτό είναι το ήθος που πρέπει να δείχνει ο κάθε Δήμαρχος, να δίνει καθαρό νερό στο κόσμο που τώρα πίνει βρώμικο νερό.

Καλοφωλιάς: Πάλι κάνετε λασπολογία. Τα στοιχεία σας δώσαμε εμείς, τα λέτε όπως θέλετε και περιμένετε από τον εισαγγελέα….Μην κάνετε τον εισαγγελέα των Γαργαλιάνων. Είσθε η παραφωνία των Γαργαλιάνων κ. Παναγιωτακόπουλε.

Φ.Π.: κ. Δήμαρχε ψεύδεστε, το χαρτί το πήρα…, αφήστε με να μιλήσω, αφήστε με να μιλήσω κυρία πρόεδρε, κυρία πρόεδρε έχουμε χαρτί από την υπηρεσία υγείας. Κυρία πρόεδρε συνεχίζω για το νερό, οι εξετάσεις για το νερό είναι εδώ.

Επίσης μας είπε στη προηγούμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. ότι “πρέπει για να είμαστε αξιοπρεπής Δήμος θα πρέπει να δώσουμε νερό στον μεγάλο επενδυτή της περιοχής μας και …να πάρουμε τα σκουπίδια του”. Σε σχέση με το θέμα μας θέλω να τονίσω ότι όλα αυτά έχουν σχέση μεταξύ τους. Η υδροδότηση της ΠΟΤΑ από εμάς και με το εγγεκριμένο σχέδιο του Γ.Π.Σ. Γαργαλιάνων το οποίο ψήφισε ομόφωνα το Δ.Σ. και για το οποίο έγινε μεγάλος αγώνας.

Σε αυτό το σχέδιο αναφέρεται πεντακάθαρα ότι η ΠΟΤΑ θα υδροδοτηθεί από το Δήμο Νέστορος και ότι τα σκουπίδια της ΠΟΤΑ θα τα πάρει ο Δήμος Νέστορος. Το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο τα γράφει αυτά και ακούμε τώρα τον κ. Σοκορέλη να λέει ότι σαν πρόεδρος του συλλόγου ύδρευσης σημείωσε ότι ο Δήμος είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες των ξενοδοχειακών μονάδων σε ύδρευση.

Εμείς κορακιάζουμε τα καλοκαίρια στους Γαργαλιάνους. Το περασμένο καλοκαίρι  και το προπερασμένο. Αυτά που λέω είναι επί λέξει και δεν διαψεύδονται.

Τσορώνης Σάκης:  Κύριε δεν έχετε καταλάβει που είσαστε και έχετε και αδέλφια πανεπιστημιακούς, δεν καταλαβαίνετε που βρισκόσαστε;

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης φωνάζουν ομαδικά και η πρόεδρος του Δ.Σ. διακόπτει την συνεδρίαση για λίγα λεπτά.”


Για να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη πρέπει να μαθαίνουμε την ιστορία του τόπου μας και της πατρίδας μας.

Ελπίζω να πήρατε μια γεύση του Δημοκρατικού πνεύματος που επικρατούσε εκείνη την βραδιά, όπως και όλες τις άλλες βραδιές, στο Δημοτικό Συμβούλιο Γαργαλιάνων στη διάρκεια της 8ετίας της ομάδας Καλοφωλιά.

Αναρωτιέστε ακόμα γιατί φτάσαμε εκεί που είμαστε σήμερα; Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Μέχρι πότε θα αδιαφορούμε για όσα μερικοί πολιτικάντηδες αποφασίζουν για εμάς, αλλά… χωρίς εμάς;

Φτάνει πια!

Ο διαχειριστής

Κάντε κλικ εδώ   Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (Οκτ. 2009) για να διαβάσετε το αποκαλυπτικό & αδιάψευστο ρεπορτάζ  για το νερό των Γαργαλιάνων το καιρό του Καλοφωλιά…


Σχετικά Άρθρα

2 Comments

  1. Αποκαλυπτικότατο το άρθρο σας. Θαυμάζω το κουράγιο σας να τα βάζετε με όλους αυτούς που βλέπω στην φωτογραφία. Ενώ «χτυπούσατε» και δίκαια μάλιστα τον δήμαρχο, κανένας της αντιπολίτευσης δεν σας υποστήριξε. Δεν ξέρω τι να πω… Είναι ειλικρινά για λύπηση όλοι τους. Μπράβο για το θάρρος σας και το ανιδιοτελές ενδιαφέρον σας για το καλό όλων που ζούμε στους Γαργαλιάνους. Δεν είχαμε ιδέα για όσα μας αποκαλύπτετε και τα οποία γίνονταν κυριολεκτικά κάτω από την μύτη μας…

  2. Τόσο σοβαρές καταγγελίες εναντίον του πρώην δημάρχου έγιναν στη διάρκεια συνεδρίασης του Δ.Σ. και η αντιπολίτευση που ήταν; Γιατί δεν στήριξαν τον καταγγέλοντα πολίτη; Τι ρόλο έπαιζαν εκεί μέσα;…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button