ΖΩΗΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Γίνε Ακτιβιστής της Καρδιάς…

Αναζήτησε την ανθρωπότητα της οποίας, είσαι κι εσύ μέρος.
Μαίρη Παναγιωτακοπούλου
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Από τα ερείπια της κόλασης γεννιέται η Επανάσταση της Καρδιάς! Είναι μια σεισμική, δραματική αλλαγή στα θεμέλια της κοινωνίας μας. «Κατά βάθος, οι τεκτονικές πλάκες που έχουν υποστηρίξει τον σύγχρονο κόσμο μετατοπίζονται.

Οι επαναστάσεις είναι καθημερινά φαινόμενα καθώς τα κέντρα εξουσίας κινούνται. Οι απόψεις του κόσμου αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη», θα μας πει ο συγγραφέας Sam Keen στο Fire in the Belly.
Μέσα από τα συντρίμμια γεννιέται η Ζωή!
Συμπονετικοί άνθρωποι από κάθε μεριά της γης προσφέρουν σιωπηλά, ευγενικά, όπου υπάρχει ανάγκη. Συνήθως, θα ακούσεις λίγα σχόλια, έως και καθόλου για τις δράσεις τους. Από τους γιατρούς επειγόντων περιστατικών, έως τις μητέρες που εργάζονται στο σπίτι και διαμορφώνουν έναν νέο κόσμο με πνευματικές αξίες για τα παιδιά τους. Όλοι αυτοί, ανάμεσά μας που προσφέρουν από το περίσσευμα της καρδιάς τους για το κοινό καλό, είναι οι Ακτιβιστές της Καρδιάς!
Μέσα στο “φαινομενικό” χάος, κάποιοι συνάνθρωποί μας δεν τα παρατάνε. Έτσι, όπως, συνηθίζουμε κατά καιρούς να μαζευόμαστε σε πηγαδάκια, όταν κάτι σημαντικό καλεί την άμεση προσοχή μας, ή απλά για να προωθήσουμε νέες ιδέες, έτσι ακριβώς, κάνουν και οι ακτιβιστές της καρδιάς.
Τα πηγαδάκια των ιδεών, ολοένα και μεγαλώνουν καθώς δημιουργείται μια κρίσιμη μάζα ανθρώπων που μέσα από τις στάσεις, τις νοοτροπίες και τις πράξεις τους μας καλούν να βγούμε από τα σκοτάδια του φόβου και με τα μάτια στραμμένα στο φως, να θυμηθούμε ποιοί είμαστε και πως, κι εμείς, θα ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους.
Σιγά σιγά, όσο αναγνωρίζουμε την υπέρτατη ανάγκη μας να βγούμε στο φως, ολοένα και περισσότερο, τα Κέντρα Μαζικής Εξαπάτησης θα χάνουν την αξιοπιστία τους!
Όλος ο πλανήτης σείεται! Από στόμα σε στόμα το μήνυμα της αφύπνισης, γίνεται πλέον τρόπος ζωής. Είμαστε όλοι καλεσμένοι σ’ αυτή τη γιορτή της καρδιάς!
Ας τροφοδοτήσουμε, με θάρρος τις επιλογές εκείνες, που θα συμβάλλουν στην ανάκαμψη της ανθρώπινης υπόστασης, με πράξεις αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς αγάπης.
Τολμώ να πω, ότι αυτός είναι μονόδρομος–εάν θέλουμε να συναντήσουμε τον πνευματικό μας Εαυτό!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading