ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΔΙΕΘΝΗΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΥΓΕΙΑ

Αποκαλύπτουμε πού καταστρέφονται τα χημικά της Συρίας – η απόρρητη τοποθεσία του CAPE RAY

greece_satΕπιβεβαιώνεται πλήρως η αποκάλυψη του koutipandoras.gr, ότι η θέση του CAPE RAY, του πλοίου-φαντάσματος πάνω στο οποίο καταστρέφονται τα χημικά της Συρίας, προδίδεται από τον εντοπισμό των συνοδευτικών της επιχείρησης πλοίων.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, γίνεται πλέον φανερό πως η -απόρρητη- τοποθεσία του πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, πάνω στο οποίο γίνεται η υδρόλυση των χημικών της Συρίας, βρίσκεται περίπου 100 χιλιόμετρα δυτικά της Κισσάμου.

Το koutipandoras.gr είχε αρχικά αποκαλύψει την ύπαρξη ενός σταθμευμένου τάνκερ, του SN FEDERICA, δυτικά της Κισσάμου, το οποίο παρέμενε σε αδράνεια για πολλές μέρες, καθώς επρόκειτο για πλοίο ανεφοδιασμού. Ακόμη, σύμφωνα με γερμανικές πηγές, το γερμανικό πολεμικό SCHLESWIG-HOLSTEIN είχε αναλάβει τη συνοδεία του CAPE RAY,ωστόσο και αυτό είχε κλειστές τις επικοινωνίες για να αποφευχθεί ο εντοπισμός του. Το koutipandoras.gr το είχε εντοπίσει, ως αγνώστου ταυτότητος γερμανικό στρατιωτικό πλοίο, για λίγα λεπτά της ώρας, χωρίς ωστόσο να καταστεί δυνατή η ταυτοποίησή του. Μέχρι και σήμερα, το σήμα που εξέπεμπε το SCHLESWIG-HOLSTEIN παρέπεμπε σε πλοιάριο της αστυνομίας στην βόρεια Γερμανία. Ήταν, δηλαδή, σήμα παραπλάνησης.

Τα σημερινά δεδομένα όμως, φέρνουν την επιβεβαίωση της έρευνας. Αυτή τη στιγμή, το τάνκερ του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, OILER 195, το οποίο χθες εμφανίστηκε να πλέει προς το σημείο του SN FEDERICA, αφού είχε παραλάβει κάποιου είδους φορτίο ανοιχτά της Σικελίας, φάινεται να πλέει παράλληλα και πολύ κοντά στο “αληθινό” SCHLESWIG-HOLSTEIN, το οποίο βρίσκεται νότια του SN FEDERICA και έχει ενεργοποιήσει τις επικοινωνίες για να δεχθεί ανεφοδιασμό από το OILER 195. 

 

Πηγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading