Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΕΛΛΑΔΑ

Έπιασαν τον Χριστόδουλο Ξηρό ενώ πήγαινε στην ομιλία του ΓΑΠ!

33331420303537
Γίνονται απίθανα πράγματα. Συνελήφθη σήμερα ο Χριστόδουλος Ξηρός στην Ανάβυσσο. Άγνωστο γιατί όλοι προέβλεπαν αυτή τη σύλληψη στην προεκλογική περίοδο.

► Αναμένεται η συγκεκριμένη σύλληψη να βγάλει με τα τσαρούχια τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές και βέβαια και τον Κικίλια, που αποδεικνύεται πιο γάτα ακόμα και από τον Χρυσοχοΐδη.

► Βέβαια φταίει και ο Ξηρός για τη σύλληψη. Πληροφορίες του «Πάμε Λουκέτο» αναφέρουν ότι βγήκε έξω και πήγαινε στην ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου για την αναγγελία του νέου κόμματος.

► Άλλοι, πάλι, λένε ότι πήγαινε στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που γίνεται στο Τάε Κβον Ντο του Παλαιού Φαλήρου.

► Έτσι εύκολα τον έπιασαν χωρίς να πλακωθούν στο τάε κβον ντο και τελικά θα ψηφίσει στις φυλακές υψίστης ασφαλείας και όχι στην Ανάβυσσο, όπου έκανε τα χειμερινά μπάνια του.
Λάκης Μπέλλος από efsyn

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading