Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΚΛΟΓΕΣΕΛΛΑΔΑ

Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

x8bef2454fb42259ded62fbc6c65db693_L.jpg.pagespeed.ic._mj5KsFBDXσυριζα
Νέα δημοσκόπηση δίνει πρώτη πολιτική δύναμη τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ το “Ποτάμι” του Θεοδωράκη βρίσκεται στην τέταρτη θέση αφήνοντας πίσω του ΚΚΕ, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.
Το προβάδισμα με 0,9% έχει ο ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει το 20,9% και ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 20%. Τρίτη δύναμη αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 6,9% και ακολουθούν «Το Ποτάμι» 5,7%, ΚΚΕ 5,2%, ΑΝΕΛ 4%, ΠΑΣΟΚ 3,8%, ΔΗΜΑΡ 2,8%, Οικολόγοι 1,5% και ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,1%.
Όσον αφορά τη δημοτικότητα των αρχηγών των δύο κομμάτων, ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει 29% σε θετικές γνώμες και ο Αλέξης Τσίπρας 28% ενώ τρίτος έρχεται ο Φώτης Κουβέλης με 20%.
Στο ερώτημα για το ποιος από τους Σαμαρά-Τσίπρα είναι περισσότερο αξιόπιστος ως πρωθυπουργός, ο αρχηγός της ΝΔ συγκεντρώνει το 33% και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το 25% ενώ «κανένας» απαντά το 38%.
Έξι στους δέκα απαντούν στη δημοσκόπηση για λογαριασμό του Newsit ότι θα ψηφίσουν με βάση τα εσωτερικά ζητήματα και 4 στους 10 ότι θα ρίξουν την ψήφο τους για να αποδοκιμάσουν την κυβέρνηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading