Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΚΛΟΓΕΣΜΝΗΜΟΝΙΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πατέρας δύο παιδιών βούτηξε στο κενό από το δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην Ιεράπετρα

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας αλλοδαπός άνδρας 38 ετών, στην περιοχή της Γρα Λυγιάς στην Ιεράπετρα που βούτηξε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού στο οποίο διέμενε.

Ο 38χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας έδωσε τέλος στην ζωή του αργά το απόγευμα, πέφτοντας από το δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε, σύμφωνα με το flashnews.gr

Έντρομοι οι γείτονες του σπιτιού που βρίσκεται μέσα στο χωριό της Γρα λυγίας, άκουσαν τον θόρυβο και αντίκρισαν πεσμένο στο δρόμο τον 38χρονο, χωρίς σημάδια ζωής και με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αμέσως έσπευσε αστυνομική δύναμη που διέκοψε για αρκετή ώρα την κυκλοφορία του δρόμου Ιεράπετρας-Στόμιου.

Το ασθενοφόρο από το ΕΚΑΒ Ιεράπετρας μετέφερε την άψυχη σωρό του 38χρονου η οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Ηρακλείου για νεκροψία.

Ο 38χρονος ήταν πατέρας 2 ανήλικων παιδιών που βρίσκονται μαζί με την μητέρα τους στην Αλβανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ήταν άνεργος για μεγάλο χρονικό διάστημα.
tsantiri

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading