Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

“ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ” ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ FIMOTRO ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

Πλήρης επιβεβαίωση του Fimotro που γράφει εδώ και μέρες ότι μετά τις εκλογές, που δεν θα βγάλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις, θα προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ – ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον επικεφαλής του πρώτου κόμματος (Σαμαράς) και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης τον πρόεδρο του δεύτερο κόμματος (Βενιζέλος).

Σήμερα το πρωί ο Α. Λοβέρδος μιλώντας στον ΣΚΑΪ μεταξύ άλλων είπε, ότι στο ερώτημα τι θα γίνει την επόμενη των εκλογών με βάση τα δημοσκοπικά στοιχεία τα οποία θέλουν να μην υπάρχει αυτοδύναμη κυβέρνηση, είπε χαρακτηριστικά ότι «η Ελλάδα θα έχει κυβέρνηση». Ο Α. Λοβερδος με τη φράση αυτή, εμμέσως πλην σαφώς προσδιορίζει τη γενικότερη στάση του ΠΑΣΟΚ με βάση την οποία θεωρείται βέβαιο ότι  το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει το το πρώτο κόμμα που θα προκύψει από τις εκλογές, το οποίο, με βάση τις δημοσκοπήσεις, θα είναι η Νέα Δημοκρατία. Εν πολλοίς ο Α. Λοβέρδος με τη φράση του «το μήνυμα θέλω να το στείλω στο εσωτερικό και το εξωτερικο», αποκάλυψε ότι σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας θα έχουμε και μετά τις εκλογές, ένα κυβερνητικό μοντέλο όμοιο με το σημερινό.

πηγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading