ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΛΛΑΔΑΥΓΕΙΑ

H πικρή αλήθεια… Ποιοι επιτέλους μας… ψεκάζουν;

Προς Ελληνική στρατιωτική αεροπορία:

Όλοι ξέρουμε ότι εδώ και 15 χρόνια μας ψεκάζουν σε καθημερινή βάση.

Πολλοί έχουν ζητήσει απαντήσεις για τα εν λόγω αεροπλάνα που μπαίνουν στο εναέριο χώρο(πιθανόν έρχονται απο τις αμερικάνικες βάσεις του Kοσσόβου) και μας ρίχνουν δηλητήριο απο αέρος,αλλά απάντηση δέν πήραν.

Το θέμα έφτασε και στην βουλή απο διάφορους βουλευτές αλλά πάλι χωρίς κάποια τεκμηριωμένη απάντηση.
Ερχόμαστε λοιπόν σημερα, γνωρίζοντας ότι όλοι οι πολιτικοί είναι βουτηγμένοι μέσα στο ίδιο το σύστημα,ασχέτως αν κάποιοι έφεραν ερώτηση μέσα στην βουλή για τα….
μάτια του κόσμου, χωρίς βέβαια να πάρουν κάποια απάντηση όπως γίνεται άλλωστε σε τέτοιου είδους θέματα….. και θέτουμε την ερώτηση των αεροψεκασμών στην Ελληνική αεροπορία.

Να μας πούνε ποιοί είναι όλοι αυτοί που μπαίνουν μέσα στην πατρίδα μας καθημερινώς(ξεφραγκο αμπέλι) με δεκάδες αεροπλάνα και ψεκάζουν διάφορα μέρη της χώρα μας ανενόχλητοι χωρίς την παρέμβαση της αεροπορίας μας ;

Μήπως γνωρίζει η αεροπορία μας για τα εν λόγω αεροπλάνα ,για το τι μέλλει γενεσθαι και μένουν αμέτοχοι ή μήπως έχουν πάρει απλά εντολές, να επιτρέπουν την εισόδο των συγκεκρίμενων αεροπλάνων χωρίς να γνωρίζουν τι ακριβώς ισχύει;

Σε περίπτωση που ισχύει το πρώτο, τότε αυτομάτως χαρακτηρίζονται
συνομώτες στο έγκλημα που διαπράτει η κυβερνηση στο όνομα της νέας τάξης πραγμάτων.

Εσωτερικού αεροπλάνου που μας ψεκάζει

Αν ισχύει το δευτερο, είναι υποχρεωμένοι επιτέλους να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει με τα εν λόγω αεροψεκαζόμενα αεροπλανα και εν συνεχεία να πάρουν τα καταλληλα μέτρα για την αποτροπή αυτών,όπως επίσης και για την Έγκαιρη και Έγκυρη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ των Ελλήνων πολιτών!

www.filoumenos.com/

Σχετικά Άρθρα

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button