Wednesday, August 4, 2021
HomeΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ο ''εθνάρχης'' Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ; Το αποκαλυπτικό έγγραφο...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ο ”εθνάρχης” Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ; Το αποκαλυπτικό έγγραφο της CIA, αποδομεί τον ”μύθο” του δήθεν ”εθνάρχη”…

karamanlis-nazi1 (1)

Έγγραφο της CIA αναφέρει ότι η αποκάλυψη έγινε στην δίκη του ‘Αϊχμαν στο Ισραήλ 1962. Το έγγραφο δείχνει και την αιχμαναντίδραση της κυβέρνησης Καραμανλή, που ζήτησε ”χάρη” από το Ισραήλ, δηλ. να μην αποκαλυφθεί το γεγονός. Αργότερα, όπως πιστοποιεί και άλλο έγγραφο της CIA που θα δημοσιοποιήσουμε σύντομα, η ”δράση” του Κ. Καραμανλή στην κατοχή, είχε ως αποτέλεσμα να τον αγνοήσουν στην Γερμανία στο ζήτημα των κατοχικών αποζημιώσεων.

κκαρ1

Αστράτευτος την ώρα του μεγάλου πολέμου κατά του φασιστικού Άξονα. Άφαντος την ώρα που οι Έλληνες έδιναν τη μεγάλη μάχη τής Αντίστασης. Επανεμφανίστηκε στη δημόσια ζωή λίγο πριν τη σίγουρη αποχώρηση των Ναζί και προκειμένου να πάρει μέρος στη “λεία” τής απελευθέρωσης. Τον συνέλαβε ο ΕΛΑΣ για δωσιλογισμό την ώρα τού μεγάλου αγώνα για την απελευθέρωση. Τον συνέλαβαν οι Εγγλέζοι για δωσιλογισμό μετά την απελευθέρωση της πατρίδας. Διαπραγματεύτηκε μ’ αυτούς – άγνωστο αρχικά με ποιες πολιτικές “υποθήκες” – το “ξέπλυμα” των αμαρτιών του. Το ’45 – και άρα αμέσως μετά την απελευθέρωση – ο άεργος και ανεπάγγελτος φτωχομπινές πήγε στην Αγγλία για δύο μήνες για να “βελτιώσει τα αγγλικά” του. Στη συνέχεια – και “παρακολουθώντας” τον – καταλάβαμε τι έκανε στην Αγγλία και τι είδους “υποθήκες” έβαλε. Δεν εξηγείται διαφορετικά το να έχει συλληφθεί το ’44 από τους Άγγλους για δωσιλογισμό και το ’46 να είναι υπουργός της δικής τους Κυβέρνησης.

Από τον Μέρτεν μάθαμε ότι στα χρόνια τής γερμανικής Κατοχής ήταν συνεργάτης των ΝΑΖΙ. Υπήρχαν φωτογραφίες του με τον Μέρτεν, οι οποίες “μαρτυρούσαν” τη μεταξύ τους συνεργασία. Στη συνέχεια τον “έφτυνε” ο Μέρτεν από τη Γερμανία και αυτός στην Αθήνα σήκωνε “ομπρέλα”, για να μας δείξει ότι “βρέχει”.

stet007Ο Μέρτεν τον εξευτέλιζε στη Γερμανία και αυτός έκανε “μηνύσεις” σε ελληνικά – και άρα αναρμόδια – δικαστήρια την εποχή που ήταν μάλιστα Πρωθυπουργός …

Υπήρχαν φωτογραφίες, που πολλά χρόνια μετά θα μαθαίναμε τι θα μας κόστιζαν ως λαό, και τις οποίες εξαφάνισαν οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες. Στην περίφημη λαϊκή ρήση των πρώτων μεταπολεμικών χρόνων: “Ένας πούστης, μια πουτάνα κι ένας Αμερικάνος κυβερνάνε την Ελλάδα” …και, για να παραφράσουμε τον Χατζηδάκη, ο Καραμανλής δεν ήταν ούτε Αμερικανός ούτε πουτάνα.

Σε γενικές γραμμές αυτός ο άνθρωπος ήταν μόνον “βιτρίνα” …Δειλός μέχρι θανάτου και κομπλεξικός στον ίδιο βαθμό …”Βιτρίνα” ήταν τόσο ο γάμος του με την όμορφη Αμαλία όσο και η περίφημη “εικόνα” τού σκληρού ηγέτη …Όλα εκ του ασφαλούς και όλα μια “παράσταση” “σκηνοθετημένη” και χρηματοδοτούμενη από τις γνωστές πρεσβείες …Μια “παράσταση”, η οποία είχε ως στόχο να τον παρουσιάσει ως περίπου macho άνδρα, ο οποίος ήταν και “πατριώτης” …Μια “παράσταση” απέναντι σε ανθρώπους, οι οποίοι επ’ “αμοιβή” δέχονταν να παριστάνουν τους κομπάρσους …Ο “σκληρός” “άντρας” είπε το περίφημο “σκάσε Αμαλία” τη στιγμή που το δύσκολο για την περίπτωσή του ήταν να πει το “σκάσε Ευταξία” …Ο “σκληρός” “άντρας”, ο οποίος πετούσε “τασάκια” στους συνεργάτες του, δεν πέταξε ούτε “γόπα” αντίστασης στους Γερμανούς.

Φώναζε σε μια μεγαλοαστή, η οποία για λόγους συμφέροντος ήταν συμβιβασμένη μέσα σε έναν “λευκό” γάμο ή σε άβουλους συνεργάτες τύπου “Μπάρμπι-τσίωτη”, που ο ίδιος τους βόλευε και θα τον ευγνωμονούσαν ακόμα κι αν τους πυροβολούσε …Ο πολύ οξύθυμος “άντρας”, που κατά πιθανότητα ήταν μια “υστέρω”, μονίμως στα πρόθυρα της νευρικής κρίσης. Όλα ψεύτικα, τόσο στη ζωή όσο και στον θάνατο. Όλα μια πολυτελής “βιτρίνα”, στηριγμένη σε ψέματα και παρανομίες. Ακόμα και στο θάνατο ψεύτικη “παράσταση” μεγαλοπρέπειας δίνει. Ακόμα και το οικόπεδο στο Ψυχικό, στο οποίο βρίσκεται το δήθεν ίδρυμά του – και τον έχουν θαμμένο μόνο του – είναι σκανδαλωδώς αποκτηθέν …”Γείτονας” της Γιάννας με κλεμμένο οικόπεδο. Μέγα σκάνδαλο είχε ξεσπάσει την εποχή που το “καβάντσωσε” παράνομα και τζάμπα για την τελευταία του “παράσταση”.

Το “γιουσουφάκι” της γερμανικής Πρεσβείας.

Από τη στιγμή που ένας γνωστός ανώμαλος – και με φάκελο “δωσίλογου” – επιλέγεται να κάνει πολιτική καριέρα υψηλού επιπέδου, ευνόητο είναι ότι θα μπαίναμε σε εθνικές περιπέτειες εξαιτίας του …Ευνόητο είναι ότι θα πρέπει να ήταν ο καλύτερος “πελάτης” των πρεσβειών και των μυστικών υπηρεσιών …Ευνόητο είναι ότι επιλέχθηκε ακριβώς γι’ αυτά του τα “προσόντα”. Ειδικά οι γερμανικές υπηρεσίες, εξαιτίας των μαρτυριών και των στοιχείων τού Μέρτεν, πρέπει στην κυριολεξία να τον είχαν κάνει “γιουσουφάκι” τους. Ό,τι του ζητούσαν – ακόμα και την μεγαλύτερη προδοσία για τη χώρα – τους το έκανε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ό,τι οι Γερμανοί – και όσοι βρίσκονταν πίσω απ’ αυτούς – ήθελαν να “ρυθμίσουν” εις βάρος τής Ελλάδας, αυτόν χρησιμοποιούσαν για να το φέρουν εις πέρας.

Από την αρχή τής καριέρας του όλα ήταν ένας “ύμνος” τής αξιοκρατίας και της δημοκρατίας. Από τις βρόμικες αλλά “κορυφαίες” κρεβατοκάμαρες της Αθήνας κατευθείαν σε “κορυφαία” θέση στην πολιτική σκηνή …“Μην με κάνετε εμένα Υπουργό, κάντε τον Καραμανλή” είπε ο Ευταξίας και έτσι ξεκίνησε η καριέρα τού “γίγαντα”. Στη συνέχεια – εντελώς “αξιοκρατικά” και “δημοκρατικά” – τον πήρε η Γερμανίδα βασίλισσα Φρειδερίκη τού Ανοβέρου και τον έκανε Πρωθυπουργό χωρίς λόγο και αιτία – εκτός βέβαια από τους λόγους και τις αιτίες που γνώριζαν στις πρεσβείες και κυρίως στη γερμανική – …Μια Γερμανίδα, η οποία υποτιμούσε και απεχθανόταν τους “ιθαγενείς”, προφανώς έκρινε ότι ένας ανώμαλος θα ήταν ιδανικός για να παριστάνει τον Πρωθυπουργό τους.

Ο άνθρωπος, που εκβίαζαν οι Γερμανοί από την εποχή τής Κατοχής, δεν ήταν μόνον “πατριώτης”, αλλά και βαθύτατα “δημοκράτης” …”Τίμησε”, όμως, τη Δημοκρατία με το παραπάνω: Αυτός ήταν ο εμπνευστής τού “τριφασικού” εκλογικού συστήματος, το οποίο μετέτρεπε τον δεύτερο σε πρώτο. Επίσης, έδειξε μεγάλη κοινωνική “ευαισθησία”: Αφού ήταν ο πρώτος που έδωσε δικαίωμα ψήφου και στα δένδρα. Με αυτόν τον τρόπο τίμησε και το φυτικό βασίλειο. Αυτό το βασίλειο πολύ τον “αγάπησε’ και τον ψήφισε, να γίνει και εκλεγμένος Πρωθυπουργός. Αυτός ήταν απόλυτος ηγέτης τόσο της πανίδας όσο και της χλωρίδας τής πατρίδας μας.

Αυτόν “εμπιστεύτηκαν” οι Έλληνες σαν “ηγέτη” στο μεγαλύτερο διάστημα της μεταπολεμικής τους ιστορίας. Απ’ αυτόν τον “ηγέτη” περίμεναν λύσεις στα προβλήματά τους. Προβλήματα, τα οποία από τον πόλεμο και μετά είχαν ένα όνομα: “Γερμανία” …Τη Γερμανία, η οποία μας είχε καταστρέψει – και άρα ήταν η “πηγή” όλων των προβλημάτων – και τη Γερμανία, η οποία έπρεπε να μας αποζημιώσει – και άρα υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να ήταν η “πηγή” όλων των λύσεων—. Η Γερμανία, όμως, δεν ήταν ποτέ “λύση” για τους Έλληνες, γιατί οι Γερμανοί είχαν στα χέρια τους το “χαρτί” τού Καραμανλή. Οι Έλληνες περίμεναν από τον Καραμανλή τού Μέρτεν να τους “φέρει” χρήματα μετά την καταστροφή από τους Γερμανούς και αυτός “χόρευε” τον χορό τής “κοιλιάς” στις πρεσβείες τους. Όχι μόνον δεν διεκδίκησε τις πολεμικές αποζημιώσεις των Γερμανών, αλλά τους “χάρισε” ακόμα και τα προπολεμικά τους χρέη, προκειμένου ν’ αναπτυχθούν.

…Από τους πρώτους στην Ευρώπη έσπευσε η Ελλάδα να “κουρέψει” τα γερμανικά χρέη …Τα περίφημα γερμανικά χρέη, τα οποία “φέσωσαν” ολόκληρη την Ευρώπη. Όχι μόνον δεν διεκδίκησε τα χρήματα που χρωστούσαν οι Γερμανοί – λόγω των καταστροφών τού πολέμου και των αναγκαστικών δανείων – αλλά τους χάρισε και τα αναγνωρισμένα χρέη, τα οποία είχαν απέναντι στην Ελλάδα πριν από τον πόλεμο. Η Γερμανία, απαλλαγμένη από τα χρέη της, “εκτοξεύτηκε” στην ανάπτυξη και η Ελλάδα, έχοντας υποστεί μια πρωτοφανούς εντάσεως καταστροφή, “μαράζωσε” ακόμα πιο πολύ. Το αποτέλεσμα ήταν το γνωστό: ora karamanli_04[5]Η “νικήτρια” Ελλάδα παρέμεινε μέσα στις λάσπες με τα κάρα και η Γερμανία “έχτιζε” ξανά τη βιομηχανία της.

Με τις “ευχές” τού Καραμανλή στείλαμε στη Γερμανία και τον “ανθό” τής νεότητας της χώρας, για να την ξαναχτίσει από την αρχή …Τον εξειδικευμένο σε τέχνες “ανθό”, γιατί οι Γερμανοί ήθελαν να πάρουν και την “τεχνογνωσία” μας. Ξυλουργοί, μηχανουργοί, μηχανικοί, επιπλοποιοί, γουνοποιοί, όλοι “ευπρόσδεκτοι” στο γερμανικό “Νταχάου”, το οποίο “απελευθερώνει” δια της εργασίας. Δεν θα τάιζαν άσχετους Έλληνες, που θα τους μάθαιναν από τις δικές τους τέχνες. Οι Έλληνες θα πήγαιναν εκεί “μάχιμοι” να στελεχώσουν την παραγωγική “μηχανή” τής Γερμανίας και όχι να εκπαιδευτούν απ’ αυτήν. Μέσα σε λίγα χρόνια οι ηττημένοι Γερμανοί με Mercedes ξανά …και οι “ήρωες” με τα γαϊδούρια. Ο Καζαντζίδης “έκλαιγε” στον Σταθμό τού Μονάχου, αλλά δυστυχώς δεν ήξερε ποιος τον είχε στείλει εκεί, ώστε να ενημερώσει και τους υπόλοιπους.

Μετά από έναν καταστροφικό πόλεμο και έναν τρομερό Εμφύλιο, ο οποίος αποψίλωσε στην κυριολεξία τον ελληνικό πληθυσμό, ήρθε αυτό το ύπουλο “χτύπημα” από τον Καραμανλή και τον αποτελείωσε. Στέρησε πολύτιμες “ανάσες” στη χώρα, προκειμένου ora karamanli_05[6]αυτή να μπορέσει να σταθεί γρήγορα στα “πόδια” της. Της στέρησε άπειρους οικονομικούς πόρους για ν’ αναπτυχθεί και ταυτόχρονα της αφαίρεσε ένα πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο θα μπορούσε να στηρίξει μια εθνική προσπάθεια εκβιομηχάνισης μέσα σε έναν κόσμο, ο οποίος μετά την καταστροφή των πολέμων “διψούσε” για προϊόντα. Αυτό το δυναμικό το πήραν οι Γερμανοί και το έβαλαν να δουλεύει στις δικές τους “φάμπρικες”, οι οποίες στήνονταν από την αρχή, εφόσον οι “χουβαρντάδες” χάριζαν χρέη.

Επιβεβαιώθηκε η “προφητεία” των Ναζί …Η ναζιστική “προφητεία”, η οποία “έλεγε” ότι η ηττημένη Γερμανία κατά τη μεταπολεμική περίοδο θα χρηματοδοτούνταν αδρά, προκειμένου ν’ αναπτυχθεί εις βάρος των θυμάτων της …Ότι αυτά τα θύματα όχι μόνον δεν θα αποζημιώνονταν απ’ αυτήν, αλλά αντίθετα θα πήγαιναν σαν “σκλάβοι” τής “αμνησίας” για να την “ξαναχτίσουν” με τα ίδια τους τα χέρια. Πώς να μην είναι οι Γερμανοί σίγουροι για την “αμνησία” των λαών, όταν μαζί με τους Αμερικανούς έλεγχαν τις ηγεσίες των ευρωπαϊκών κρατών, οι οποίες στην πλειοψηφία τους ήταν πρώην δωσίλογοι των Ναζί; Πώς να μην είναι σίγουροι για τον δικό τους Καραμανλή;

Το σχετικό ”λίνκ” στην ιστοσελίδα της CIA, όπου μπορείτε να δείτε το παρακάτω έγγραφο (κατεβάστε το pdf), είναι:         Έγγραφο CIA για τον “εθνάρχη”…

karamanlis-cia-1024x621

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην έρευνά του για το βιβλίο που ετοιμάζει με θέμα την πολύκροτη υπόθεση Μέρτεν-Καραμανλή, ο συγγραφέας Mitch Fatouros, (“Greek American Pimps, Charities Corrupted by Politics, Lobbies & Criminal Enterprises”) ανατρέχοντας σε έγγραφα αρχείων της CIA που έχουν αποχαραχτηριστεί, ανακάλυψε το παραπάνω έγγραφο-κόλαφο γιά τον “Εθνάρχη” Κων/νο Καραμανλή.  (http://www.kalami.net/2015/ellada/karamanlis-nazi-katadotis.html)

cia1_0

MERTEN-KARAMANLIS-COLLABORATOR-EICHMANN-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το

 

 

 

 

 

 

 

 

                                      Το αποκαλυπτικό έγγραφο της CIA, αποδομεί τον ”μύθο” του δήθεν ”εθνάρχη”…

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…
o