N.W.OΔΙΕΘΝΗΖΩΗ

Το Σιωνιστικό Ισραηλινό Κράτος, η Χαμάς, και Όλες οι Κυβερνήσεις Παντού, Δεν Δίνουν Δεκάρα για τον “Λαό”

“Δεν είστε Χριστιανοί. Δεν είστε Εβραίοι. Δεν είστε Μουσουλμάνοι. Και σίγουρα δεν είστε άθεοι. Όλοι σας έχετε τον ίδιο θεό, και το όνομά του είναι “κυβέρνηση”. Είστε όλοι μέλη της πιο κακής, παρανοϊκής και καταστροφικής αίρεσης στην ιστορία. Αν υπήρξε ποτέ διάβολος, το κράτος είναι αυτός. Και το λατρεύετε με όλη σας την καρδιά και την ψυχή”.

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να ειπωθούν για το κακό που συμβαίνει στη Μέση Ανατολή και την απόλυτα αποτρόπαια φύση της ισραηλινής κυβέρνησης και της Χαμάς, της φερόμενης ως “ηγεσίας” (άρχουσας τάξης) του Ισραήλ και της Παλαιστίνης. Οι κυβερνητικές πτυχές και των δύο είναι παράλογα κακές, ψυχοπαθητικές, και αυτές οι οντότητες είναι δολοφόνοι αθώων. Είναι δεμένες στο ισχίο, καθώς η Χαμάς δημιουργήθηκε, υποστηρίχθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τη σιωνιστική ισραηλινή κυβέρνηση και τη λεγόμενη “μυστική” υπηρεσία της Μοσάντ, και χρησιμοποιείται συνεχώς εναντίον των λαών και των δύο χωρών. Αλλά αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, καθώς σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις παντού ενεργούν με τον ίδιο τρόπο, έστω και με μικρότερο βαθμό τρομοκρατίας σε ορισμένες περιπτώσεις. Στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ, η CIA της και άλλες υποστηρίζουν πλήρως το Ισραήλ, προς μεγάλη ζημία όλων αυτών των χωρών.

Μετά από πολλή έρευνα, φαίνεται βάναυσα προφανές ότι αυτή η κατάσταση στο Ισραήλ ήταν από καιρό σχεδιασμένη, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, ήταν σχεδόν σίγουρα μια επίθεση με ψεύτικη σημαία, με σκοπό να πάρει την υποστήριξη του ισραηλινού λαού και μεγάλου μέρους του δυτικού κόσμου, έτσι ώστε να αποδεχτούν και να υποστηρίξουν τη γενοκτονία των 2 εκατομμυρίων Παλαιστινίων στη Γάζα, κυρίως άοπλων, ανυπεράσπιστων, γυναικών και παιδιών. Πολλές από τις αναφορές και τους ισχυρισμούς για βιαιότητες στο Ισραήλ από τα συνυπεύθυνα μέσα ενημέρωσης, έχουν αποκαλυφθεί ως ψέματα, αλλά αν αυτό αποτελεί έκπληξη για κάποιον, θα εκπλαγώ. Σίγουρα, κάθε πράξη βίας και θανάτου αμάχων και από τις δύο πλευρές είναι αποτρόπαια, αλλά πολλά έχουν παραποιηθεί προκειμένου να δικαιολογηθεί η σφαγή και η δολοφονία των ανυπεράσπιστων ανθρώπων της Γάζας, οι οποίοι είναι κλειδωμένοι μέσα σε ένα περιφραγμένο στρατόπεδο συγκέντρωσης που περιπολεί ο ισραηλινός στρατός. Σχεδόν κάθε ισχυρισμός έχει γίνει ύποπτος, και στην ουσία, αυτές οι ισχυριζόμενες τρομοκρατικές πράξεις θα μπορούσαν να έχουν συμβεί μόνο αν αυτό ήταν το επιθυμητό σχέδιο της ισραηλινής άρχουσας τάξης από την αρχή. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, δεν ήταν ατύχημα ή παραβίαση της ισραηλινής ασφάλειας, καθώς ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να συμβεί αυτό κατά την άποψή μου, ήταν αν επρόκειτο για ένα προμελετημένο και οργανωμένο σχέδιο για την εξάλειψη της Παλαιστίνης, χρησιμοποιώντας και θυσιάζοντας και τον ισραηλινό λαό, και ενδεχομένως για να προκαλέσει επίσης έναν περιφερειακό ή παγκόσμιο πόλεμο μεγαλύτερης κλίμακας με τη συμμετοχή του Ιράν και της Ρωσίας.

Η κυβέρνηση και ο στρατός του Ισραήλ έχουν διαπράξει πολλές τρομοκρατικές ενέργειες, ψευδείς σημαίες, συνωμοσίες, βομβιστικές επιθέσεις, επιθετικό πόλεμο και δολοφονίες εναντίον όσων βρίσκονται στη Μέση Ανατολή, καθώς και εναντίον των ΗΠΑ, της Βρετανίας και άλλων σε όλο τον κόσμο. Αυτή η δήλωση είναι πραγματική, αλλά δεν έχει σκοπό να απαλλάξει τους αναφερόμενους από τα ίδια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, ιδιαίτερα δεδομένης της ιστορίας των δολοφονικών πολιτικών της αμερικανικής και της βρετανικής αυτοκρατορίας, μαζί με τους δυτικούς συμμάχους τους. Ήταν πάντα η θέση μου ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ και ο στρατός της, συμπεριλαμβανομένης της CIA, και κάθε συνεργαζόμενη γραφειοκρατία, ήταν η χειρότερη και πιο επιθετική πολεμοκάπηλος από όλα τα εθνικά κράτη στην ιστορία, και το Ισραήλ ήταν συνεργός και στενά αναμεμειγμένο σε μεγάλο μέρος αυτής της σφαγής επίσης για δεκαετίες.

Αυτή η κατάσταση σήμερα είναι καθαρό κακό, και θα μπορούσε να οδηγήσει σε γεγονότα που θα μπορούσαν να αλλάξουν τον κόσμο με πολύ καταστροφικούς και θανατηφόρους τρόπους για όλους- ακόμη και σε τέτοιο βαθμό που να απειλεί την ανθρωπότητα. Αλλά αυτό μας οδηγεί στο πραγματικό πρόβλημα στη ζωή όλων μας, και εκθέτει τη μεγαλύτερη απειλή για τον ανθρώπινο πληθυσμό, που είναι κάθε κεντρική εξουσία, κυβέρνηση και κυριαρχία. Βλέπετε, καμία κυβέρνηση δεν νοιάζεται στο ελάχιστο για τους ανθρώπους, καθώς αυτοί που επιλέγουν να κυβερνήσουν είναι τέρατα που έχουν ως μόνο στόχο το χρήμα, την εξουσία και τον έλεγχο αυτών που εξουσιάζουν. Βλέπετε, καμία κυβέρνηση δεν νοιάζεται στο ελάχιστο για τους ανθρώπους, καθώς αυτοί που επιλέγουν να κυβερνήσουν είναι τέρατα που έχουν ως μόνο στόχο το χρήμα, την εξουσία και τον έλεγχο αυτών που εξουσιάζουν. Δεν δίνουν δεκάρα γι’ αυτούς που θεωρούν “άχρηστους φαγάδες” και τους αντιμετωπίζουν όλους ως πρόβατα που πρέπει να τα μαντρώσουν για να υποταχθούν και να συμμορφωθούν, ή να τα σφάξουν προς όφελος αποκλειστικά και μόνο των σχεδίων του κράτους.

Σε αυτή την τρέχουσα τρομακτική επίθεση κατά αθώων, οι άνθρωποι στη Γάζα είναι ο αρχικός στόχος, αλλά αυτό θα οδηγήσει μόνο σε περισσότερες δολοφονικές επιθέσεις κατά αθώων στο μέλλον. Κανείς μας δεν είναι ασφαλής όσο αυτές οι αποτρόπαιες κυβερνήσεις επιτρέπεται να υπάρχουν. Αυτό είναι που πρέπει να γίνει πλήρως κατανοητό από τις φαινομενικά αβοήθητες μάζες που συνεχίζουν να βασίζονται στις κυβερνήσεις για να τις καθοδηγήσουν, να τις κυριαρχήσουν και να τις ελέγξουν.

Η πιο διαδεδομένη στάση σήμερα μεταξύ των ανθρώπων αυτής της γης είναι η αβεβαιότητα, η οποία οδηγεί στην αδιαφορία. Φαίνεται ότι μόνο οι πολύ λίγοι είναι πρόθυμοι να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα, ενώ σχεδόν το σύνολο των πληθυσμών επιλέγει οικειοθελώς να βασίζεται στο σχέδιο ενός αφέντη για τη ζωή τους. Ο καθένας από εμάς είναι ικανός για πολλά περισσότερα, αλλά λείπει το θάρρος να αποδεχτούμε την αλήθεια, και αυτό επιφέρει μια απαθή στάση τόσο ισχυρή, που αποκλείει τη φυσική κατάσταση του ανθρώπου- που είναι η ελευθερία. Όπως το έθεσε ο Carl Yung:

“Το όραμά σας θα γίνει ξεκάθαρο μόνο όταν μπορέσετε να κοιτάξετε μέσα στην καρδιά σας. Όποιος κοιτάζει έξω, ονειρεύεται. Όποιος κοιτάζει μέσα του, ξυπνάει.”

Η ζωή δεν έχει να κάνει με το να λυγίζεις στη θέληση των άλλων, δεν έχει να κάνει με την εξωτερική επιρροή και γνώμη, τις προσδοκίες της κοινωνίας, την πίεση των συνομηλίκων ή το φόβο. Όλη η εξουσία, όπως τόσο σωστά δήλωσε ο Νίτσε, βρίσκεται στον εαυτό μας, όχι στους άλλους, και ο αυτοπροσδιορισμός φέρνει κάποιον σε ένα μέρος εμπιστοσύνης αντί για ένα μέρος υποταγής και συμμόρφωσης. Η φυσική κατάσταση του ατόμου είναι να αποκτήσει εξουσία πάνω στον εαυτό του, αλλά ποτέ να μην επιδιώκει εξουσία πάνω στους άλλους. Όσοι επιλέγουν το τελευταίο, όλοι όσοι επιλέγουν να κυβερνούν, έχουν υποκύψει στην ψυχοπάθεια και θα πρέπει να θεωρούνται η μάστιγα της γης. Φαίνονται δυνατοί μόνο επειδή αυτοί που κυβερνούν είναι αδύναμοι. Όλη η ευθύνη ανήκει στον καθένα από εμάς, και ποτέ δεν στηρίζεται στη συλλογική τρέλα.

Ζούμε σε έναν κόσμο εξουσίας. Ζούμε σε έναν κόσμο όπου κάποιοι ισχυρίζονται ότι κατέχουν την αλήθεια και ότι κατέχουν μεγάλη γνώση, αλλά είναι μόνο η δική τους γνώση και μόνο η δική τους αλήθεια, καθώς δεν μπορούν να κατέχουν όλη τη γνώση. Κανείς στη γη δεν μπορεί να γνωρίζει παρά μόνο ένα απειροελάχιστο ποσό από αυτά που πρέπει να γνωρίζει. Με άλλα λόγια, κανένα άτομο δεν γνωρίζει τίποτα από όσα πρέπει να γνωρίζει. Είμαστε ο καθένας από εμάς μοναδικά άτομα, δεν είμαστε κηφήνες για να μας χρησιμοποιούν και να μας ελέγχουν, αλλά υπάρχουν εκείνοι που προσποιούνται ότι είναι παντογνώστες, και που ισχυρίζονται ότι κατέχουν τις απόλυτες αλήθειες, και που επιθυμούν να κυβερνήσουν ως κύριοι όλων των τομέων. Κάθε εξουσία του ενός πάνω στον άλλο είναι παράλογη, καθώς είμαστε αυτόνομα όντα και δεν προοριζόμαστε για να μας εξουσιάζουν. Η τυφλή υπακοή είναι αυτό που επιδιώκει η “εξουσία”, και μόνο διεφθαρμένα τέρατα επιμένουν σε μια τέτοια παραφροσύνη.

Αυτό που συμβαίνει στον Παλαιστινιακό λαό και σε μερικούς από τους Ισραηλινούς, δεν είναι παρά μια πρόγευση του τι μπορεί να συμβεί και τι θα συμβεί στους υπόλοιπους από εσάς. Το να το αγνοήσετε αυτό, σημαίνει να εγκαταλείψετε κάθε λογική και λογική. Οι Αμερικανοί έχουν εγκαταλείψει προ πολλού κάθε ελευθερία και οδεύουν προς την καταστροφή. Κοιτάξτε βαθιά τι συνέβη αυτά τα τελευταία χρόνια, κοιτάξτε βαθιά σε όλο τον κόσμο, και καταλάβετε ότι κάθε τυραννία έξω θα είναι σύντομα τυραννία μέσα σας. Η μόνη διέξοδος είναι να εξαλείψετε κάθε κυβερνητική κυριαρχία, να μη συμμορφωθείτε ποτέ, να μην επιτρέψετε ποτέ να ελέγχεται η ζωή σας από άλλους που ισχυρίζονται ψευδή ανωτερότητα απέναντί σας, να μην υποστηρίξετε ποτέ καμία κυβέρνηση ή κρατική επιθετικότητα οποιουδήποτε είδους, και να αμφισβητείτε απολύτως τα πάντα.

“Η δράση είναι ελπίδα. Δεν υπάρχει ελπίδα χωρίς δράση”.

By: Gary D. Barnett

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button