ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το πολιτικό προσωπικό αυτοαπαλλάσσεται για το 40% των υποχρεώσεών του.

βλΨήφισαν το ακατάσχετο του 40% της κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων τους. Λογικά λοιπόν, για λόγους ισότητας, θα πρέπει τώρα να ψηφίσουν και το ακατάσχετο του 40% των περιουσιών των εταιριών και των φυσικών προσώπων. Λέμε τώρα….

Την ώρα που ο λαός εξαθλιώνεται κάτω από την μπότα της τρόϊκας και της συνεργαζόμενης ντόπιας ολιγαρχίας (1% αυτής ολιγαρχίας κατέχει το 56,1% του συνολικού πλούτου της χώρας), την ώρα που το σύνολο σχεδόν των πολιτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι καταχρεωμένο στις τράπεζες και στην εφορία, την ώρα αυτή ήρθε το πολιτικό προσωπικό και ψήφισε το ακατάσχετο του 40% της δικής του κρατικής χρηματοδότησης. Κόμματα που δεν μπορούν να ρυθμίσουν τα οικονομικά τους και είναι καταχρεωμένα, κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα. Όπως ήταν φυσικά επόμενο, χρεοκόπησαν και τη χώρα.

Ζητήσαμε Σεισάχθεια για τους πολίτες κι αυτοί το γύρισαν σε Σεισάχθεια υπέρ των πολιτικών. Ζητήσαμε να ελεγχθεί το πόθεν έσχες των πολιτικών και αυτοί το έστρεψαν σε πόθεν έσχες εναντίον των πολιτών.

Θα πρέπει επιτέλους να αλλάξει το άρθρο 29 του Συντάγματος για τα κόμματα, ώστε αφενός να ρυθμίζει την εσωτερική τους δημοκρατία, αφετέρου να ρυθμίζει την διαφανή χρηματοδότησή τους, η οποία φυσικά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να προέρχεται από χρήματα των φορολογουμένων.

Πέτρος Χασάπης

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading