ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙΕΚΛΟΓΕΣΕΛΛΑΔΑΤΡΙΦΥΛΙΑ

Ρ.Α.ΚI: “Δε στηρίζουμε ούτε Ανδρινόπουλο, ούτε Κατσίβελα”

14111ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δε στηρίζουμε ούτε Ανδρινόπουλο, ούτε Κατσίβελα

Πραγματοποιήθηκε χθες 22-05-2014 η γενική συνέλευση της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος του α” γύρου των δημοτικών εκλογών και τον καθορισμό της στάσης μας στην ψηφοφορία του β” γύρου.

Η Ρ.Α.ΚΙ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για ακόμα μια φορά αυτούς που την στήριξαν με την ψήφο τους δίνοντάς της 2 δημοτικούς συμβούλους, 4 προέδρους τοπικών κοινοτήτων και 4 συμβούλους δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων και υπόσχεται ότι σε όλη τη διάρκεια της ερχόμενης 5ετίας θα είναι παντού παρούσα, στις πόλεις και τα χωριά, στις γειτονιές και τα δημοτικά συμβούλια, στους χώρους της παραγωγής και στους χώρους των κοινωνικών αγώνων για να αποδείξει ότι υπάρχει άλλος δρόμος για την ανάπτυξη της Τριφυλίας, πέρα από το δρόμο που ακολούθησαν και θα ακολουθήσουν και πάλι οι ομάδες του τοπικού πολιτικού κατεστημένου.

Όσον αφορά το ζήτημα της στάσης μας στην ψηφοφορία του β” γύρου, δηλώνουμε εξ” αρχής ότι δεν είμαστε αντίθετοι στις συνεργασίες και στη στήριξη προσώπων και πολιτικών. Το αντίθετο μάλιστα, επιδιώκουμε συνεργασίες, που όμως θα στηρίζονται σε φανερές και πολιτικές συμφωνίες και σε συγκεκριμένα σχέδια δράσης πάνω σε υπαρκτά προβλήματα του δήμου. Και τέτοια προβλήματα ο δήμος μας έχει πολλά. Από την οργάνωση της λειτουργίας του για την διεκπεραίωση στοιχειωδών λειτουργιών (αποκομιδή σκουπιδιών, ύδρευση, αποχέτευση, φωτισμός, δρόμοι) μέχρι την υποστήριξη των δημοτών (κοινωνικά αδύνατοι, ηλικιωμένοι, άρρωστοι, θύματα της κρίσης) και την εκπόνηση σχεδίου για την παραγωγική του ανασυγκρότηση.

Από τις προεκλογικές εξαγγελίες των δύο διεκδικητών της δημαρχίας, εμείς δε διαβλέψαμε κάτι που θα μας ωθούσε στο πλησίασμά τους με σκοπό την κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του δήμου. Αντίθετα, ακούσαμε κενολογίες και αναμασήματα συνηθισμένων προεκλογικών εξαγγελιών. Αλλά ούτε και αυτοί μας πρότειναν κάτι. Αντ” αυτού, εισπράξαμε χαμόγελα, μπράβο και χτυπήματα στην πλάτη. Αυτά για εμάς δεν αποτελούν λόγους στήριξης. Κινούνται σε ένα πεδίο συνδιαλλαγής που πάντα αποφεύγαμε και θα εξακολουθούμε να αποφεύγουμε. Για εμάς προέχουν η διαφάνεια και οι καθαρές και έντιμες πολιτικές συμφωνίες επάνω σε στόχους και με συγκεκριμένα σχέδια δράσης.

Για αυτό στις επαναληπτικές εκλογές την Κυριακή δε θα στηρίξουμε ούτε τον Ανδρινόπουλο, ούτε τον Κατσίβελα.

Ρ.Α.ΚΙ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading