SEXΕΛΛΑΔΑ

Ο «Ξένιος Ζευς» έπιασε στα πράσα 50χρονη Πατρινή με τρεις Αλγερινούς

Και που να ήξεραν οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στις 6 τα ξημερώματα… τι θα συναντούσαν!

Και μπορεί να βρήκαν 3 Αλγερινούς λαθρομετανάστες, όμως δεν ήταν μόνοι!

Σύμφωνα με το dete.gr μαζί τους ήταν και μία 50άρα όμορφη γυναίκα, η οποία στο άκουσμα της «φασαρίας» και του «ντου» που έκαναν οι αστυνομικοί, το μόνο που πρόλαβε να κάνει ήταν να βγει στην πόρτα… τυλιγμένη με μία πετσέτα!

Οι αστυνομικοί… έπαθαν σοκ, ενώ η γυναίκα είχε «αναψοκοκκινήσει» και μάσαγε τα λόγια της. Φυσικά δεν χρειαζόταν να δώσει εξηγήσεις για την εκεί παρουσία της. Ήταν φως – φανάρι τι ζητούσε και πως είχε περάσει όλη τη νύχτα!

Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να της πάρουν τα στοιχεία, την ενημέρωσαν για την επιχείρηση που ήταν σε εξέλιξη και η γυναίκα έφυγε… άρον άρον για το σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κόσμου» πρόκειται για γνωστή Πατρινή, η οποία μάλιστα είναι συγγενής ηθοποιού που ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Δες επίσης
Close
Back to top button

Discover more from Gargalianoi News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading