ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΕΛΛΑΔΑΤΡΙΦΥΛΙΑ

Ο “ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ” ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΔΕΚΑΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: ΣΤΟ Α.Τ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΔΕΚΑΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Η χώρα και οι κάτοικοι τους μπορεί να υπερηφανεύονται ότι έχουν θεσμούς μα πάνω από όλα έχουν εισαγγελείς αδέκαστους και όλα λειτουργούν ρολόι.

Στο αυτόφωρο θα οδηγηθεί το πρωί ο συνεργάτης του makeleio.gr, δημοσιογράφος Μάκης Βραχιολίδης, επειδή ένας πολίτης κατέφυγε εναντίον του και του έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση για ένα σχόλιο που αναρτήθηκε στο προσωπικό του blog, ιστοσελίδα, το • indobserver.blogspot.gr, η οποία ούτε ανώνυμη είναι ούτε κρύβεται. Από εκείνη την ώρα εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία παρά το γεγονός ότι ο συνάδερφος κατέβασε το- κατά την γνώμη του μηνυτή- συκοφαντικό σχόλιο. Οι αστυνομικοί του Χολαργού πήγαν και τον συνέλαβαν.

Από δω και πέρα αρχίζουν τα απίστευτα. Όπως έχει συμβεί σε ανάλογες περιπτώσεις, ο δημοσιογράφος που με τα ρεπορταζ του βοηθά τον πολίτη και δεν είναι ούτε λαμόγιο ούτε μεγαλοδημοσιογράφος με βίλες και Καγιέν, έδωσε κατάθεση και η κατάθεση εστάλη στον σημερινό εισαγγελέα υπηρεσίας. Ο κ.εισαγγελέας(αμερόπληπτος όπως πάντα)διέταξε να κρατηθεί ο Βραχιολίδης σαν κοινός εγκληματίας παρά το γεγονός ότι η σύλληψη αφορούσε ένα σχόλιο που ο ίδιος κατέβασε.

Πλην της “τζάμπα μαγκιάς” του κυρ-εισαγγελέα με τον οποίο θα ασχοληθούμε δημοσιογραφικά άλλη στιγμή, ρωτάμε την προισταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κυρία Παναγιώτα Φάκου: Υπάρχει κάποια “ειδική μεταχείριση” προς το ατίθασο δημοσιογραφικό επάγγελμα τις τελευταίες μέρες με ανάλογες αποφάσεις να συλλαμβάνονται οικογενειάρχες με 3 παιδιά και να διανυκτερεύουν στο τμήμα άνευ λόγου και σοβαρής αιτίας;

Αυτά εξευτελίζουν και τη δικαιοσύνη και την πολιτεία. Επιστρατεύστε την αυστηρότητα σας σε άλλους κύριοι και κυρίες της Ευελπίδων. Όχι σε μισθοσυντήρητους που τρέχουν για το ρεπορταζ.

Το θέμα του Μάκη δεν θα το αφήσουμε έτσι κυρία Φάκου…

 

Ο συνάδερφος με χειροπέδες στο τμήμα. Τα λαμόγια έξω έχουν στήσει χορό. Ο Μηλιώνης στο Κορυδαλλό το παίζει τρελλός. Συγχαρητήρια στην ελληνική δικαιοσύνη και στην προισταμένη της Εισαγγελίας, Παναγιώτα Φάκου 

 

Το makeleio.gr, παρά τα απαράδεκτα σχόλια εγκάθετων και εμπαθών σχολιαστών (τα οποία δεν φιλτράρει γιατί επιθυμεί ελεύθερη διακίνηση των ιδεών στο διαδίκτυο) παραθέτει τις δύο καταθέσεις: του δημοσιογράφου και του μηνυτή του για να γίνει αντιληπτό εαν στην Ελλάδα(τη νέα χώρα της Χούντας) υπάρχει ή όχι ελευθερία του Τύπου και των ΜΜΕ.

Το makeleio.gr καλύπτει πλήρως την επιθετική και ακηδεμόνευτη αρθρογραφία του συνεργάτη του και τα αποκαλυπτικά του ρεπορταζ και θα συνεχίσει τον έντιμο αγώνα του κατά της εξουσίας(είτε αυτή συλλαμβάνει είτε εξευτελίζει). Εαν όλοι εσείς που το παίζετε κατήγοροι του δημοσιογραφου, έχετε κάτι να του προσάψετε, εδώ είμαστε να το δημοσιεύσουμε.

Ουδείς χωρίς κριτική. Όλοι κρίνονται. Και εαν υπάρχει κάτι μεμπτό να είστε σίγουροι ότι θα το αποκαλύψουμε. Οποιονδήποτε αφορά.

 

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

ΑΠΟΚΡΙΣΗ : Το σχόλιο το οποίο φέρει υπογραφή «Σύλλογος Προδομένων αριστερών Χολαργού-Παπάγου» αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μου τα ξημερώματα της Κυριακής 11-11-2012 και αφορά τον κ. ΑΡΩΝΗ Γεώργιο και τον πατέρα του Νικόλαο δεν είναι υβριστικό αλλά πολιτικού περιεχομένου. Ο ίδιος ο κ. ΑΡΩΝΗΣ το χαρακτηρίζει υβριστικό προκειμένου να στοιχειοθετήσει την κατηγορία του εναντίων μου. Μου έστειλε μάλιστα και μήνυμα προς το κινητό μου τηλέφωνο όπου μου επισήμανε να αφαιρέσω το σχετικό σχόλιο: «Παρακαλείσθε να τα διαγράψετε άμεσα…».

Σεβόμενος την επιθυμία του να αφαιρέσω το σχόλιο το οποία θεωρεί ο ίδιος συκοφαντικό και προσβλητικό το έπραξα τα ξημερώματα της 11-11-2012 μετά από συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις που είχα στο κινητό μου την 02:00 περίπου, τις οποίες αντιλήφθηκα εκ των υστέρων γιατί κοιμόμουν. Την 11-11-2012 γύρω στις 23:00 με κάλεσε ο μηνυτής μου στο κινητό τηλέφωνο λέγοντας μου ότι επεσήμανε το ίδιο ακριβώς σχόλιο και σε μερικές άλλες αναρτήσεις, παρακαλώντας με να το διαγράψω. Επειδή ήμουν κατάκοπος μετά τον Μαραθώνιο δρόμο στον οποίο συμμετείχα την ίδια μέρα, τον παρακάλεσα να μου δώσει περιθώριο μέχρι τις 05:00 της επόμενης μέρας 12-11-2012 προκειμένου να διαγράψω το σχόλιο που θεωρούσε προσβλητικό. Στην ίδια τηλεφωνική συνομιλία μου είπε ότι γνώριζε από ποιους συγκεκριμένα προερχόταν το επίμαχο σχόλιο. Μου ανέφερε δυο ονόματα που εμφανίζονται πίσω από «Σύλλογο Προδομένων αριστερών Χολαργού-Παπάγου» και μάλιστα μου επεσήμανε ότι θα μου έστελνε εντός των επόμενων ημερών σχετικό άρθρο στο οποίο θα καταδίκαζε τους ανώνυμους σχολιαστές. Την επομένη τα ξημερώματα η πρώτη δουλειά που έκανα ήταν να αφαιρέσω από την ιστοσελίδα μου το επίμαχο σχόλιο. Μετά από λίγη ώρα ανοίγοντας το κινητό μου τηλέφωνο βρήκα μήνυμα προερχόμενο από τον μηνυτή μου, που μου υποδείκνυε δύο ακόμα αναρτήσεις μου στις οποίες επαναλαμβανόταν το ίδιο σχόλιο. Αφαίρεσα άμεσα το επίμαχο σχόλιο έκανα έλεγχο σε όλες τις αναρτήσεις της ιστοσελίδας μου και διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε απολύτως τίποτα το πρωί της Δευτέρας 12-11-2012. Αυτό αποδεικνύεται και από τα στοιχεία που σας έχει προσκομίσει ο μηνυτής μου όπου κανένα σχόλιο δεν αφορά την ημερομηνία 12-11-2012.

Θεωρώ ότι η μήνυση του σε βάρος μου είναι απολύτως καταχρηστική δεδομένου ότι είχαμε συνεχή διάλογο τηλεφωνικό και μέσω γραπτών μηνυμάτων και εγώ καλή τη πίστη ενεργών υλοποίησα την επιθυμία του. Τα όσα δε αναφέρει για παλιότερα δημοσιεύματα της ιστοσελίδας (27-05-2012) προσπαθώντας να στοιχειοθετήσει εμπάθεια δική μου προς το πρόσωπο του ώστε να τον συκοφαντήσω δεν έχουν καμιά ισχύ δεδομένου ότι ο ίδιος φιλοξενήθηκε αρκετές φορές στην ιστοσελίδα μου με άρθρα του, στο δε άρθρο που σας προσκομίζει, αναφέρει επί λέξει « άδικα με φέρατε σε δύσκολη θέση ». Από πότε η «δύσκολη θέση ταυτίζεται με συκοφαντία» ; Ουδέποτε φανταζόμουν ότι ο κ. ΑΡΩΝΗΣ θα έφθανε στο σημείο να με μηνύσει δεδομένου ότι και φιλική σχέση είχαμε, και σε δικαστήριο είχε έρθει ως μάρτυρας υπερασπίσεως μου (10-01-2012) στο οποίο αθωώθηκα.

Ο λόγος για τον οποίο πιθανολογώ ότι ο κ. ΑΡΩΝΗΣ καταχρηστικώς υπέβαλε την μήνυση εναντίων μου είναι ότι έχασε κάθε μέτρο από την ώρα που βγήκε στην δημοσιότητα τόσο στο δικό μου ιστολόγιο όσο και σε άλλα ο φάκελος του ΔΑΟΧ (Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Χολαργού), στον οποίο ο μηνυτής μου υπήρξε παλιότερα συμβασιούχος υπάλληλος. Μάλιστα, ο ίδιος από πολλούς μήνες με προέτρεπε να αποκαλύψω τα όσα έγιναν στον ΔΑΟΧ, στοιχεία τα οποία θα του ήταν χρήσιμα σε μήνυση του-δικαστική του υπόθεση κατά υπαλλήλων του ΔΑΟΧ. Όταν δε άρχισα στην ιστοσελίδα μου τις αποκαλύψεις, ένα ανώνυμο σχόλιο που θεωρώ ότι εστάλη από τον ίδιο, με προέτρεπε να συνεχίσω και να μην υποκύψω σε απειλές κανενός. Από την ώρα όμως που άρχισαν να βγαίνουν κάποια μηνυματικά ανώνυμα σχόλια προς τον ίδιο ότι θα ασχοληθούν και με την περίπτωση του, ο μηνυτής μου προφανώς έχασε την ψυχραιμία του και με το πρώτο σχόλιο που τον αφορούσε, το θεώρησε συκοφαντικό, προσβλητικό αλλά και υβριστικό ,κάτι που βεβαίως δεν είναι.

Τα όσα ισχυρίζεται ο μηνυτής μου περί φίλτρων κτλ. για την μη εισαγωγή υβριστικών σχολίων, το ιστολόγιο μου ελέγχει τις ύβρεις τις οποίες αφαιρεί αμέσως αλλά για το τι θεωρεί ο καθένας προσβλητικό, εφόσον δεν υβρίζεται, δεν μπορεί να ελεγχθεί από καμιά μηχανή φιλτραρίσματος. Υπ’ αυτή την έννοια και με την λογική του μηνυτή μου, θα έπρεπε να καταργηθεί η δυνατότητα να σχολιάζουν οι αναγνώστες στο διαδίκτυο, διότι ο καθένας ανά πάσα στιγμή μπορεί να θεωρήσει προσβλητικό οτιδήποτε αναφέρεται στο όνομα του. Τα σχόλια στο διαδίκτυο εφόσον δεν είναι υβριστικά αποτελούν την πεμπτουσία της δημοκρατίας και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών. Έτσι άλλωστε λειτουργεί παγκοσμίως το διαδίκτυο.

Επειδή θεωρώ ότι ενήργησα σύννομα, υπερασπιζόμενος την ελευθερία του λόγου, τηρώντας την δημοσιογραφική δεοντολογία, αλλά και έχοντας καλή πρόθεση απέναντι στον μηνυτή μου, παρακαλώ πολύ όπως με απαλλάξετε από οποιαδήποτε κατηγορία. Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω.

—————————————————————————————————-

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΤΗ

ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα ως καθηγητής φυσικής αγωγής και γεννήθηκα και ζω με την οικογένεια μου στον δήμο Παπάγου-Χολαργού, τον οποίο και τίμησα με χρυσό μετάλλιο Ελλάδος στο Λύκειο του Δήμου Παπάγου. Παράλληλα υπήρξα αθλητής του Αθλητικού Συλλόγου Παπάγου για χρόνια όπου αγωνίστηκα στην Α1 και Α2 εθνική κατηγορία στην καλαθοσφαίριση τιμώντας ακόμα περισσότερο την περιοχή μου ανιδιοτελώς. Είμαι κάτοχος τριών Πανεπιστημιακών πτυχίων και παρόλες τις διακρίσεις που έχω φέρει στην περιοχή μου δεν διορίστηκα ούτε στο στενό, ούτε στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Έχω τιμήσει την περιοχή μου και δεν με έχει τιμήσει. Έχω προσφέρει και δεν μου έχουν προσφέρει ούτε διορισμούς, ούτε άδειες ΟΠΑΠ, όπως πολύς κόσμος κατέχει. Τα τελευταία χρόνια παρέχω τις Υπηρεσίες μου σε ιδιωτικούς και μη φορείς, βγάζοντας το μεροκάματο μου χωρίς ειδικά προνόμια παρόλες τις Πανεπιστημιακές μου περγαμηνές και τις αθλητικές μου διακρίσεις.

Ο κ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ Γεράσιμος φερόμενος ως ιδιοκτήτης της εφημερίδας με την επωνυμία «Ανεξάρτητος και Διπλωματικός Παρατηρητής » διατηρεί ταυτοχρόνως και blog στο ίντερνετ με την ίδια επωνυμία και διεύθυνση «http://indoserver.blogspot.gr». Ο κ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ξεκίνησε να με διαβάλει και να με συκοφαντεί από τις 27-05-2012 όπου με άρθρο του, το οποίο σας προσκομίζω εκτυπωμένο, ανέφερε ότι «ο ίδιος έδειχνε προς την μεριά του ΑΡΩΝΗ ως πιθανού μετόχου του κλισιοσκοπίου » το οποίο ήταν ψευδές σύμφωνα με τον ίδιο στο ίδιο άρθρο του. Συνεπώς ο κύριος ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ μόνος του ομολογούσε στο άρθρο του ότι με συκοφαντούσε (σχετ. 1).Στις 30-05-2012 ο κ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ μετά από αφόρητες κοινωνικές πιέσεις που δέχθηκα λόγω υποδείξεων του ότι δήθεν είμαι μέτοχος του κλισιοσκοπίου, το οποίο είναι ένα ανώνυμο blog στον Χολαργό με άγνωστους ιδιοκτήτες, αναγκάστηκα να γράψω άρθρο στο οποίο να του αναφέρω ότι αδίκως με στοχοποίησε και αδίκως με έφερε σε δύσκολή θέση στην περιοχή που ζω, καθώς δεν έχω καμιά σχέση με το όλο ζήτημα το οποίο ο ίδιος με την αρθογραφία του και την εν γένει στάση του δημιούργησε (σχετ. 2). Εν συνεχεία την ίδια ημερομηνία ο κ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ παραδέχεται-ομολογεί στην 14η σειρά της εκτυπωμένης σελίδας που σας προσκομίζω «ότι ο ίδιος με συσχέτισε» (σχετ. 3).

Τα παραπάνω αποτελούν το ιστορικό δεδομένο της προδιάθεσης του κ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ να με στοχοποιεί αδίκως , όπως ο ίδιος ομολογεί στα άρθρα του, και να γίνομαι αποδέκτης όλης της πιθανής βλάβης στην τιμή και στην υπόληψη μου, από τα λάθη του κ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ τα οποία ο ίδιος ομολογεί και παραδέχεται.

Το πρόβλημα με τον κ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ είναι ότι την 11-11-2012 και ώρα 01:00 περίπου τόσο εγώ όσο και ο πατέρας μου τον ενημέρωσε με συνεχόμενες κλήσεις και μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο με αριθμό 69324…, ότι κάτω από αναρτημένα άρθρα του υπήρχαν πολλαπλά υβριστικά-προσβλητικά και συκοφαντικά σχόλια ανωνύμων αναγνωστών του, τα οποία και τον παρακάλεσα να τα σβήσει άμεσα, καθώς ως ο νόμιμος ιδιοκτήτης και υπεύθυνος της παραπάνω ιστοσελίδας έχει αφήσει τον ανώνυμο σχολιασμό των άρθρων του ανεξέλεγκτο, που σημαίνει ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει, να υβρίσει , να συκοφαντήσει και το σχόλιο του να αναρτηθεί άμεσα και δημόσια προσβάσιμα προς όλους τους χρήστες του ίντερνετ χωρίς ο διαχειριστής και ο νόμιμος κάτοχος αυτού να έχουν ελέγξει το περιεχόμενο του υβριστικού και συκοφαντικού σχόλιου.

Ο κ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ως ο νόμιμος διαχειριστής της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να φιλτράρει τα πιθανά σχόλια των αναγνωστών του, έστω και αν είναι ανώνυμα, ώστε πριν τα δημοσιεύσει να έχει εξασφαλίσει ότι δεν περιέχουν μέσα υβριστικούς, προσβλητικούς, συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς προς οποιονδήποτε. Προς απόδειξη της επικοινωνίας μου την 11-11-2012 προσκομίζω ενώπιον την αστυνομικής σας αρχής πέραν των κλήσεων μου και της προσπάθειας να επικοινωνήσω μαζί του και απέστειλα γραπτό μήνυμα της 11-11-2012 και ώρα 04:23, το οποίο λέει τα κάτωθι «κε ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ στο άρθρο σας από Παρασκευή 09-11 με τίτλο «ντοκουμέντο σοκ» υπάρχουν στα 4 τελευταία ανώνυμα σχόλια αναγνωστών σας προσβλητικά προς εμένα και την οικογένεια μου. Παρακαλείσθε να τα διαγράψετε άμεσα καθώς σε άλλη περίπτωση θα προβώ σε νόμιμες ενέργειες προς το blog το οποίο εσείς διατηρείτε. Θα μπορούσατε κάλλιστα να ελέγχετε τα ανώνυμα σχόλια πριν τα δημοσιεύσετε. Επίσης σε κάθε περίπτωση που θα επαναληφθεί στο μέλλον παρόμοια ενέργεια θα προβώ άμεσα σε νόμιμες ενέργειες καθώς είστε ο άμεσα υπεύθυνος διαχειριστής του blog σας. Γεώργιος Αρώνης». O κ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ απάντησε άμεσα ενημερώνοντας με ότι κοιμόταν καθόσον θα έτρεχε στον μαραθώνιο το πρωί και σηκώθηκε από το κρεβάτι και έσβησε τα εν λόγω μηνύματα.

Δυστυχώς ο κ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ αν και έλαβε γνώση της προδιάθεσης των ανώνυμων αναγνωστών του να θίξουν την τιμή και την υπόληψη εμού και της οικογένειας μου και καθόσον του είχα γνωστοποιήσει ότι μπορούσε να ελέγχει τα μηνύματα των ανώνυμων σχολιαστών του ως ο υπεύθυνος διαχειριστής της ιστοσελίδας του, την 12-11-2012 και ώρα 00:38 επισκέφθηκα την ιστοσελίδα του και βρήκα πάλι σωρεία ανώνυμων σχόλιων σε άρθρα του κ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ, τα οποία είχαν τα ίδια σχετικά υβρίστηκα και συκοφαντικά περιεχόμενα.

Συνέπεια τούτο ήταν να αποστείλω τρία γραπτά μηνύματα στον κ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ όπου του ανέφερα συγκεκριμένα τα πολλαπλά άρθρα του, τις ημερομηνίες τις οποίες τα δημοσίευσε και τα ίδια ανώνυμα υβριστικά και συκοφαντικά σχόλια που εξακολουθούσαν να υπάρχουν ή οι ανώνυμοι σχολιαστές του επαναδημοσίευσαν καθόσον ο ίδιος ως ο υπεύθυνος διαχειριστής της ιστοσελίδας του επέμεινε να μην ελέγχει τα ανώνυμα σχόλια πριν τα δημοσιεύσει, όπως τον είχα παρακαλέσει την προηγούμενη μέρα στο γραπτό μου μήνυμα. Συνεπώς τον ενημέρωσα να ελέγχει τα ανώνυμα σχόλια των αναγνωστών του ώστε να μην είναι προσβλητικά, προτού τα δημοσιεύσει και δεν το έπραξε με αποτέλεσμα την αμέσως επόμενη ημέρα και έχοντας ήδη λάβει γνώση, ως ο νόμιμος διαχειριστής της ιστοσελίδας του, να διασύρομαι εγώ και η οικογένεια μου για ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο.

Ο κ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ με ενημέρωσε την 12-11-2012 με γραπτό του μήνυμα ότι να μην του αναφέρω ότι θα προσφύγω στην δικαιοσύνη για τα ανώνυμα σχόλια των αναγνωστών του προς εμένα και την οικογένεια μου, για τα οποία είχε λάβει γνώση ήδη από δυο μέρες πριν, καθόσον δεν χαμπαριαάζει από απειλές. Από εκεί και πέρα με ενημέρωσε ότι αν δεν με καλύπτει το γεγονός ότι σβήνει αυτά που εμείς καταγγέλλουμε να κάνω ότι θέλω καθόσον δεν σκοπεύει να καταργήσει το blog του ή τα σχόλια για δύο μαλάκες που γράφουν συκοφαντίες. Ξεχνά όμως ο κ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ να μας αναφέρει ότι ο ίδιος έχει δώσει το δικαίωμα και την ελεύθερη πρόσβαση στον κάθε ανώνυμο αναγνώστη του να αναρτά οποιοδήποτε προσβλητικό και συκοφαντικό σχόλιο χωρίς να ελέγχεται από τον επίσημο διαχειριστή της ιστοσελίδας που είναι ο ίδιος. Δηλαδή μας ενημερώνει επισήμως ότι θα συκοφαντούμαστε και θα διασυρόμαστε ως άτομα και οικογένειες ελευθέρως από τον κάθε ανώνυμο κακοπροαίρετο σχολιαστή του που ο ίδιος ο κ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ του δίνει την απεριόριστη πρόσβαση να δημοσιεύει ελεύθερα κάθε μορφή συκοφαντίας και ύβρης επιθυμεί.

Δηλαδή ο κύριος ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ θα μας σώνει από τα συκοφαντικά σχόλια των αναγνωστών του που ο ίδιος τους δίδει ελεύθερη πρόσβαση για ανάρτηση αυτών ενώ θα έπρεπε να ελέγχει την ποιότητα και τα γραφόμενα των σχόλιων τους ώστε να μην συκοφαντείτε κανείς Έλληνας πολίτης. Να επισημάνουμε ότι την τακτική των ελεγχόμενων-φιλτραρισμένων σχολίων ανώνυμων και μη, ακολουθούν πολλές επίσημες ιστοσελίδες και οι διαχειριστές αυτών ώστε να αποφεύγονται περιστατικά συκοφάντησης αθώων ανθρώπων. Για όλα τα παραπάνω σας προσκομίζω τα παρακάτω σχετικά με νούμερα 4-5-6-7. Επίσης τα μηνύματα των κινητών τηλεφώνων αναγνώστηκαν ενώπιον της κατάθεσης κατά την παρούσα διαδικασία και είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου. Επιθυμώ την ποινική δίωξη του κ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω.

 

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ.

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ LINK ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΤΟΝ ΑΡΩΝΗ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ.ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ.

http://indobserver.blogspot.gr/2012/11/blog-post_845.html

 

Πηγή

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ!

 
Επειδή υπάρχουν κάποιοι που κρύβονται πίσω από τον τίτλο “Προδομένοι Αριστεροί Παπάγου-Χολαργού”, οι οποίοι όχι μόνο ξεφεύγουν στα σχόλιά τους με όσα γράφουν αλλά κυρίως προσπαθούν να κατακλύσουν το blog μας  με το ίδιο συγκεκριμένο σχόλιο σε βάρος του Γιώργου Αρώνη και του πατέρα του, τούς ειδοποιούμε να σταματήσουν. Εάν θέλουν, ας βγουν με προσωπικές υπογραφές (αφού προφανώς έχουν συστήσει και σύλλογο) και να μην κρύβονται πίσω από τέτοια σχόλια-κουκουλοφορικά και δυσφημιστικά. 
Σε ό,τι αφορά την επιθυμία μερικών να καταργήσουμε ή να βάλουμε φραγμό στη δυνατότητα σχολίων, αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε για χάρη μερικών ανεκδιήγητων. Δεν θα αποκλείσουμε την δυνατότητα στον κόσμο να εκφράζεται μέσω των σχολίων του, επειδή το θέλουν κάποιοι κουκουλοφόροι του διαδικτύου. Εξάλλου εάν προσέξετε υπάρχουν πολλά σχόλια ιδιαίτερου ενδιαφέροντος τα οποία μπορούν να αναπαραχθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν ως βασικό θέμα σε επόμενες αναρτήσεις μας. 
Το θέμα είναι απλό: Δεν θα σταματήσει η ελεύθερη διακίνηση ιδεών επειδή το θέλουν κάποια γνωστά…καλόπαιδα της περιοχής. 
Δεν μπορεί δηλαδή να σταματήσεις να πηγαίνει στο γήπεδο να βλέπεις ποδόσφαιρο επειδή υπάρχουν μερικοί χούλιγκανς. Απλά πρέπει να τους απομονώσουμε αυτούς τους…χούλιγκανς του διαδικτύου. 
 
Αναρτήθηκε από στις 8:30 μ.μ.
———————————————————————————————–

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ…

 

ΟΜΩΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΜΑΛΙΟΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ …ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.

Διαβάστε την δική μας ιστορία εδώ:

ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ NEWS: “Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης” – Προσπάθησαν να μας φιμώσουν …ΑΠΕΤΥΧΑΝ!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading