ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ 3ου ΚΑΙ ΤΟΥ 4ου ΡΑΙΧ.

Του Μάνδαλου Παναγιώτη
Ένας παράξενος πόλεμος αυτή την φορά οικονομικός παίζεται στην Ευρώπη και στον κόσμο. Αυτή την φορά οι τραπεζίτες κυρίως Εβραϊκής προέλευσης είναι έτοιμοι να φτιάξουν έναν άλλον μεσαίωνα σε εργασιακά και οικονομικά δεδομένα. Ο μεγάλος παίκτης της όλης ιστορίας οι Γερμανοί που αποκτώντας κυριαρχία και δύναμη από την ενοποιημένη Ευρώπη συμπεριφέρονται σαν οι απόγονοι του Κάιζερ και του Χίτλερ μην έχοντας λύπηση για κανέναν.
Και ας πάρουμε την Γερμανία. Ένας λαός που με δύο σχιζοφρενείς ηγέτες τον Κάιζερ και τον Χίτλερ ακολουθούμενοι τυφλά από τον λαό τους, αιματοκύλησαν την Ευρώπη και τον κόσμο αφήνοντας πίσω τους συντρίμμια και καμένη γη στο πέρασμα τους όπως οι βάρβαροι Ούννοι κάποιας άλλης εποχής. Λήστεψαν έκαψαν και λεηλάτησαν στο πέρασμα τους κάθε τι που έβρισκαν.
Ας δούμε τις ολικές καταστροφές της τότε Σοβιετικής ένωσης, την λεηλασία αρχαίων και χρυσού από την Τράπεζα της Ελλάδος και των άλλων χωρών, το ολοκαύτωμα πολλών χωριών και μικρών πόλεων στην Ελλάδα. Μόνο κατά την περίοδο 1941-1945 ο Ελληνικός πληθυσμός μειώθηκε κατά 13% δηλαδή ήταν τα άτομα που σφαγιάστηκαν από τον εισβολέα. Και αν υποθέσουμε ότι η αξία του κλεμμένου χρυσού είναι εκτιμημένη αυτή των αρχαίων είναι ανεκτίμητη, πόσο μπορούμε να πούμε ότι αξίζουν οι ανθρώπινες ψυχές που χάθηκαν, τα ορφανά που έμειναν στους δρόμους και οι μάνες που δεν είδαν ποτέ ποια τα παιδιά τους.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ 1941   
Φυσικά και χωρίς ντροπή μετά την ήτα και τον ολοκληρωτικό όλεθρο και ταπείνωση που έπαθαν για δεύτερη φορά, δεν πλήρωσαν τίποτα. Δεν αποζημίωσαν κανέναν ενώ πολλά από τα εκθέματα έμειναν στην χώρα τους. Οι αποζημιώσεις ανέρχονται σε 1 τρις ευρώ. Και τότε όπως και τώρα οι Γερμανοί μέσα στην οικονομική κρίση που τους ταλάνιζε βρήκαν ένα εξιλαστήριο θύμα που ήταν οι Εβραίοι. Είχαν πλούτο και χρυσό. Άρα αν τους εξολοθρεύσουμε και τους τα πάρουμε τότε θα γίνουμε ισχυροί. Και δεν δίστασαν να εξολοθρεύσουν 5,5 εκατ. κόσμο. Σχεδόν ένα ολόκληρο κράτος. Να αφανίσουν πόλεις ολόκληρες, ανοίγοντας κρεματόρια και  καταναγκαστικά στρατόπεδα. Διώκοντας όλους από ανήμπορα γυναικόπαιδα μέχρι και γέρους.
Ο απώτερος σκοπός τους, η αρπαγή των περιουσιακών στοιχείων τους. Πόσο ποιο βάρβαρος μπορεί να είσαι όταν παίρνεις αθώους, γέρους και γυναικόπαιδα και τα οδηγείς σαν τα ζώα στην σφαγή. Πόσο ανώτερο ων μπορεί να είσαι όταν το κτήνος μειδιά και ζητά συγνώμη όταν βλέπει τόση βαρβαρότητα. Και όλα αυτά ξεχάστηκαν. Οι πολιτισμένοι και εργατικοί Γερμανοί που ανέκαμψαν με τα δικά μας λεφτά και με τον ίδρώτα των εργατών που πήγαν για ένα κομμάτι ψωμί μιας και οι περισσότεροι εργάτες ήταν οι λεγόμενοι σήμερα PIGS.
Και μην πούμε ότι ο υπόλοιπος κόσμος δεν γνώριζε για τις θηριωδίες των Γερμανών. Υπήρχαν χιλιάδες αναφορές από άτομα που  είχαν ξεφύγει και πάει στην δύση, από κληρικούς Πολωνούς που είχαν στείλει επιστολές για το τι γινότανε.
Μετά την ενοποίηση των Γερμανιών έπρεπε να αποδοθούν οι αποζημιώσεις και τότε έγινε στάση πληρωμών και δεν πληρώθηκαν ούτε τα δάνεια της Αν. Γερμανίας.
Ας λοιπόν έρθουμε στο σήμερα.
Ένα κράτος εύρωστο με υψηλές καταθέσεις και ιδιοκατοίκηση που ζει σε γρήγορους και εύπορους ρυθμούς. Που ενώ όλος ο κόσμος καταδίκαζε ότι δεν θα κάνουν, έκανε τους καλύτερους Ολυμπιακούς αγώνες, που άφησαν εποχή. Η Γερμανία και ο κόσμος σε κρίση. Πολιτικοί όπως η Μέρκελ με την ελαφριά καμπούρα, θυμίζει λίγο την κύρτωση που είχε ο Χίτλερ, ένας αλαζόνας οικονομικός υπουργός πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι, που ζητάν τα λεφτά τους που λέει ότι δάνεισαν την Ελλάδα. Ο πολιτικός κόσμος σε σήψη σιγοντάριζε το σχεδιαζόμενο ολοκαύτωμα. Ένα δάνειο για τους Ολυμπιακούς αγώνες που εκτοξεύτηκε στα ύψη. Μίζες, που πήραν οι εταιρείες τους, από παράνομες αναθέσεις. Υποβρύχια που γέρνανε και μας υποχρέωσαν να πάρουμε και άρματα δίχως πυρομαχικά.
Ένας άλλος λαός όχι αυτή την φορά οι Εβραίοι στην μπούκα του Γερμανικού κανονιού. Όχι οι Εβραίοι γιατί αυτοί είναι οι διεθνείς τραπεζίτες που έχουν πρωτεύοντα ρόλο αυτή την φορά και σύμπραξη. Καταργήθηκε ο όρος τοκογλυφία και αισχροκέρδεια και μπήκε ο όρος, αγορές. Αυτό που ορίζουν οι αγορές. Χωρίς νόμους και σταθμά, χωρίς έλεος για κανέναν. Απλώς με γνώμονα τον μαφιόζικο νόμο ή πληρώνεις αυτό που λέμε ή σε σκοτώνουμε. Και μάλιστα με ένα θάνατο αργό και εξευτελιστικό. Χλευάζοντας και περιπαίζοντας σε. μέσα στην πείνα και την δυστυχία πους σε ρίχνουμε. Δηλαδή ακριβώς το ίδιο σενάριο με τότε αλλά αυτή την φορά με ένα άλλο μικρό και με αρκετό πλούτο κράτος που προδόθηκε από τον εφιάλτη του που ονομαζότανε πολιτικοί και δρούσαν στο όνομα της δημοκρατίας.
Αλήθεια πόση ευημερία θα είχαν οι Γερμανοί αν δεν είχαν πάρει τις παράνομες αναθέσεις επί δεκαετίες που έπαιρναν με την Σίμενς, πόση ευημερία θα είχαν αν δεν αγοράζαμε τα μιζοδοφόρα τζιπ για τον στρατό και τα άρματα ή τα γερμένα υποβρύχια. Αν πληρώνανε τις αποζημιώσεις και τα χρήματα των θυμάτων της Γερμανικής θηριωδίας; Μυρίστηκαν τα χρήματα του ΟΤΕ και της Εθνικής δύο κολοσσοί που κατόρθωσαν σε παγκόσμιους διαγωνισμούς να νικήσουν και να τους βγάλουν από το παιγνίδι. Η ΤΙΤΑΝ παγκόσμιος παίκτης χωρίς αντίπαλο στην αγορά τσιμέντου και άλλα πολλά που με την συμμετοχή του πολιτικού κόσμου απαξιώθηκαν και άρχισαν να πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας όπως τα χρυσά δόντια και τα μαλλιά των Εβραίων. Και μην πούμε ότι ο κόσμος δεν ξέρει.
Απλώς όπως και τότε κοιτάει μέχρι να έρθει και η σειρά του επόμενου αλλά και στο τέλος όπως τις δύο άλλες φορές το τραγικό τέλος των ασύδοτων βαρβαρικών Γερμανικών φυλών

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading