N.W.OΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΔΙΕΘΝΗΖΩΗ

Οι Στόχοι Net Zero (“Καθαρό Μηδέν”) Του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF ) Θα Μπορούσαν Να Σκοτώσουν 4+ Δισεκατομμύρια Ανθρώπους

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και οι συνάδελφοί του μη εκλεγμένοι παγκοσμιοποιητές ηγέτες πιέζουν τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να καταργήσουν σταδιακά τα ορυκτά καύσιμα. Κορυφαίοι εμπειρογνώμονες έχουν μιλήσει ενάντια στα σχέδιά τους και προειδοποιούν το κοινό ότι ο στόχος του WEF “Net Zero” για την εξάλειψη των ορυκτών καυσίμων θα έχει ως αποτέλεσμα το θάνατο πάνω από τεσσάρων δισεκατομμυρίων ανθρώπων ή και περισσότερων.Ο στόχος “Net Zero” για την εξάλειψη της χρήσης ορυκτών καυσίμων αποτελεί μέρος των σχεδίων “Agenda 2030” και “Agenda 2050” του WEF και του ΟΗΕ για την ανθρωπότητα και περιλαμβάνει τη δραματική μείωση της εξάρτησης από τα ορυκτά μέχρι το 2030 και την πλήρη εξάλειψη της χρήσης τους μέχρι το 2050.

Το WEF συνεχίζει να προωθεί την ατζέντα του και ζητά από τους φορολογούμενους παγκοσμίως να πληρώνουν 3,5 τρισεκατομμύρια δολάρια ετησίως, τα οποία επιμένουν ότι είναι απαραίτητα για τη χρηματοδότηση της ευγενούς παγκόσμιας εξουσίας, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος “Net Zero” της παγκοσμιοποιητικής οργάνωσης για την “απεξάρτηση” του πλανήτη από τον άνθρακα. 

Ωστόσο, οι επικριτές υποστηρίζουν ότι η “αποανθρακοποίηση” είναι απλώς ένας ευφημισμός για την αντι-ανθρώπινη ατζέντα του WEF και οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για το τι πραγματικά θα σημαίνει αυτό για τον πολιτισμό, που περιλαμβάνει τον θάνατο πάνω από τέσσερα δισεκατομμύρια ανθρώπων.

Πείνα

Ο Δανός στατιστικολόγος Bjørn Lomborg είναι μόνο ένας από αυτούς που προειδοποίησε ότι ο τερματισμός της χρήσης ορυκτών καυσίμων θα οδηγήσει στο θάνατο περίπου του μισού παγκόσμιου πληθυσμού μόνο από την πείνα.

“4 δισεκατομμύρια άνθρωποι εξαρτώνται από τα ορυκτά λιπάσματα για τη διατροφή τους”, σημειώνει ο Lomborg. “Χωρίς αυτούς, 4 δισεκατομμύρια θα πεθάνουν από την πείνα. “Ήρθε η ώρα να καταγγείλουμε τους εκπληκτικά καταστροφικούς & μισάνθρωπους προπαγανδιστές και καθοδηγητές αυτής της επιχείρησης”, δηλώνει.

Το άρθρο στο οποίο απαντούσε ο Lomborg ήταν του Βρετανού οικονομολόγου Neil Record στην Telegraph, ο οποίος υποστήριζε ότι ο αριθμός των ανθρώπων που μπορεί να πεθάνουν είναι πιο κοντά στα έξι δισεκατομμύρια.

Έξι Δισεκατομμύρια θα Πέθαιναν σε Ένα Χρόνο.

Ο Neil Record ανέφερε: “Αν κυριολεκτικά απλά σταματούσαμε να χρησιμοποιούμε ορυκτά καύσιμα και “κάναμε χωρίς τους φυσικούς πόρους από τους οποίους εξαρτάται ο κόσμος, οι οικονομίες και οι πληθυσμοί του, πιθανότατα έξι δισεκατομμύρια άνθρωποι θα πέθαιναν μέσα σε ένα χρόνο”.

Αναλύοντας τι θα συνέβαινε σε έναν κόσμο χωρίς ορυκτά καύσιμα, η Record σημειώνει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα υπέφεραν από διακοπές ρεύματος λόγω του ότι το δίκτυο θα ήταν τόσο σοβαρά εκτεθειμένο, ενδεχομένως μοιραία, και μπορεί να ήταν εκτεταμένες και μόνιμες”.

Από την πρώτη ημέρα, οι χρήστες φυσικού αερίου θα ήταν οι πρώτοι που θα αισθάνονταν την αλλαγή από την παύση της εξόρυξης άνθρακα- οι πετρελαιοπηγές του κόσμου θα έκλειναν- τα κοιτάσματα φυσικού αερίου του κόσμου ομοίως, και σε 10 ή 15 ημέρες, το Ηνωμένο Βασίλειο θα έπρεπε να κλείσει το σύστημα διανομής φυσικού αερίου, καθώς δεν θα ήταν σε θέση να διατηρήσει την πίεση.

Με τη σειρά του, η οικιακή παροχή θα σταματούσε επίσης – το αέριο θα σταματούσε να ρέει και περίπου 21 εκατομμύρια νοικοκυριά (74% του πληθυσμού) δεν θα είχαν πλέον θέρμανση, ζεστό νερό και εγκαταστάσεις μαγειρέματος.

“Μέσα στον πανικό τους, οι άνθρωποι μπορεί να στραφούν στην ηλεκτρική ενέργεια για το μαγείρεμα και τη θέρμανσή τους, αλλά περιμένετε…” λέει η Record, η οποία προσθέτει: “Το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας του Ηνωμένου Βασιλείου βασίζεται στο φυσικό αέριο ως “ρυθμιστική” πηγή ενέργειας. Κάθε μέρα, η ζήτηση ποικίλλει ανάλογα με τη ζήτηση των καταναλωτών και ο άλλος κύριος προμηθευτής ενέργειας, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, είναι εξαιρετικά μεταβλητές και μπορούν να τροφοδοτήσουν το δίκτυο μόνο όταν το φυσικό αέριο αναλαμβάνει τη μερίδα του λέοντος του χάσματος μεταξύ της παραγωγής τους και της ζήτησης των καταναλωτών.” (Πηγή)

Έτσι, τη στιγμή που το κύριο σύστημα διανομής φυσικού αερίου αποσυμπιέζεται, το σύστημα εξισορρόπησης του δικτύου αποτυγχάνει και ακολουθούν διακοπές ρεύματος.

Η ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας θα είχε εκτοξευθεί μέσω της μετάβασης στην ηλεκτρική θέρμανση χώρων, το μαγείρεμα και τη θέρμανση νερού, και έτσι φαίνεται πολύ πιθανό ότι η ξαφνική υπερβάλλουσα ζήτηση θα ήταν μη παραλήψιμη, και ως εκ τούτου το δίκτυο θα έπεφτε σε ανεξέλεγκτη κατάσταση με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ηλεκτρική ενέργεια. Αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν θα υπήρχαν συστήματα επικοινωνίας ούτε κινητά τηλέφωνα ούτε τηλεόραση.

Χωρίς ρεύμα, δεν θα υπάρχει τρεχούμενο νερό και θέρμανση και οι πιο ευάλωτοι άνθρωποι θα αρχίσουν να πεθαίνουν, σύμφωνα με τον Record. Αρχικά, αυτοί θα είναι οι ηλικιωμένοι στα σπίτια τους, στη συνέχεια στα νοσοκομεία, όταν οι εφεδρικές γεννήτριες ντίζελ ξεμείνουν από καύσιμα. Μέσα στις πρώτες 25 ημέρες θα προκύψουν νέα “υπαρξιακά προβλήματα για τους απλούς ανθρώπους με τη μορφή της διαθεσιμότητας και της διανομής τροφίμων”. (Πηγή)

Η Πείνα Αρχίζει από την 25η ημέρα

Μέρα 25 – Μέχρι την εικοστή πέμπτη ημέρα, το ντίζελ και η βενζίνη είναι πιθανό να έχουν στερέψει, αν και η Record λέει ότι μάλλον είναι γενναιόδωρος με το χρονοδιάγραμμα εδώ, αλλά αυτό θα σημαίνει ότι η διανομή τροφίμων θα αποτύχει, και έτσι, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού εξαρτάται αποκλειστικά από τα αγορασμένα τρόφιμα, θα αρχίσουν να λιμοκτονούν.

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό θα αφορά μόνο τις απομονωμένες αγροτικές κοινότητες, ενώ όσοι είναι γεωργικά αυτάρκεις θα μείνουν σχετικά ανεπηρέαστοι.

Ημέρα 50 – Πολλοί άνθρωποι στις αστικές περιοχές θα είναι πλέον κοντά στο θάνατο από την πείνα, υποστηρίζει η Record, και “ο νόμος και η τάξη θα έχουν καταρρεύσει” και λόγω της “όλο και πιο απελπισμένης αναζήτησης μέσων επιβίωσης” υποψιάζεται ότι θα έχουν λάβει χώρα “μαζικές συγκρούσεις και σφαγές.

Χωρίς τις συνθήκες υγιεινής που έχουμε λόγω της ηλεκτρικής ενέργειας, της παροχής νερού και της ροής των λυμάτων, θα δούμε την επιστροφή βικτοριανών ασθενειών όπως η χολέρα και η δυσεντερία.

Ημέρα 100 – τα χρήματα και η κοινωνική θέση θα είναι άσχετα με το πέρασμα του χρόνου και μόλις τρεις μήνες αφότου ο κόσμος σταματήσει το πετρέλαιο, ο Neil Record, εκτιμά ότι περίπου το ήμισυ του παγκόσμιου πληθυσμού των περίπου τεσσάρων δισεκατομμυρίων, οι άνθρωποι θα είναι νεκροί “Οι πρώτοι που θα πεθάνουν θα είναι οι φτωχοί των πόλεων- στη συνέχεια η μεσαία και η ανώτερη τάξη”

Και πάλι, οι επιζώντες θα είναι εκείνοι που ζουν σε αγροτικές περιοχές και μπορούν να ζήσουν από τα τοπικά γεωργικά προϊόντα ή να ζήσουν από τα μειούμενα αποθέματα τροφίμων.

Για το 55% των ανθρώπων στις αστικές περιοχές, θα είναι σχεδόν αδύνατη η πρόσβαση σε τρόφιμα και ασφαλές νερό, καθώς δεν θα υπάρχει καμία από τις συνήθεις διαδρομές διανομής τροφίμων ή εγκαταστάσεις αποθήκευσης (ψυγεία/καταψύκτες) χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, και χωρίς αντλητικό νερό, το καθαρό νερό δεν θα είναι διαθέσιμο ή θα είναι σχεδόν αδύνατη η πρόσβασή του. (Πηγή)

Ένα Έτος Χωρίς Πετρέλαιο – Δολοφονίες και Χάος.

Ημέρα 365 – μετά από ένα χρόνο χωρίς πετρέλαιο Η Record λέει ότι “ίσως άλλα δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι θα είχαν πεθάνει από την πείνα ή θα είχαν παγώσει μέχρι θανάτου, αφήνοντας, ας πούμε, δύο δισεκατομμύρια ζωντανούς τα υπόλοιπα αποθέματα τροφίμων θα είχαν εξαντληθεί ή αλλοιωθεί, και η αναπόφευκτη κατάρρευση του νόμου και της τάξης θα σήμαινε ότι πολλοί θα είχαν βίαιο τέλος”.

“Ο ανταγωνισμός για τους σπάνιους πόρους, που τόσο κομψά επιλύθηκε με την εφεύρεση των αγορών και των τιμών, θα είχε αντικατασταθεί από δολοφονίες και χάος”

Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή, καθώς τα μέσα για την αντιστροφή του πειράματος just stop oil θα είχαν χαθεί.

“Η μαζική εξαφάνιση θα είχε στερήσει από τις κοινωνίες την κουλτούρα, την εκπαίδευση και τις τεχνικές επιβίωσης. Μια νέα σκοτεινή εποχή θα επακολουθούσε” και όπως λέει ο Record αυτό είναι ένα εφιαλτικό σενάριο, αλλά ισχυρίζεται ότι όλα σε αυτό το σενάριο υποστηρίζονται καλά από γεγονότα. (Πηγή)

Αποπληθυσμός του Meadows (Meadows Depopulation)

Τα μέλη του WEF έχουν επανειλημμένα προτείνει ότι η μαζική μείωση του αριθμού των ανθρώπων στη γη θα βοηθούσε τον οργανισμό να επιτύχει τους στόχους της πράσινης ατζέντας του, και όπως ανέφερε το Slay News, ο Dennis Meadows, ο οποίος είναι “διάσημο μέλος του WEF, έχει ζητήσει την εντυπωσιακή μείωση του πληθυσμού των ανθρώπων κατά 86%.

Ο Meadows, ο οποίος είναι ένας από τους κύριους συγγραφείς του βιβλίου της Λέσχης της Ρώμης του 1972 υπέρ του αποπληθυσμού “Τα όρια της ανάπτυξης.” και επίτιμο μέλος της Λέσχης της Ρώμης καθώς και μέλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. υποστηρίζει ότι ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί “ειρηνικά”.

Το βιβλίο του Meadow εκδόθηκε πριν από 50 χρόνια, αλλά η ιδεολογία του φαίνεται να ευθυγραμμίζεται ακόμα με την αντι-ανθρώπινη, αποπληθυσμιακή ατζέντα του WEF, σήμερα. Υποστήριζε ότι “το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού πρέπει να εξαλειφθεί, ώστε οι επιζώντες να “έχουν ελευθερία” και “υψηλό βιοτικό επίπεδο”.

“Οι επιζώντες” είναι λίγοι και εκλεκτοί, ωστόσο, και είναι απίθανο να συμπεριληφθούν πολλοί από εμάς. (Είναι πάλι αυτό το μεγάλο κλαμπ). (Πηγή)

Με τον Ένα ή τον Άλλο τρόπο

Οι εμπειρογνώμονες που έχουν προειδοποιήσει για τους κινδύνους που συνδέονται με τη διακοπή του πετρελαίου δεν πρέπει να αγνοηθούν, είναι κατάφωρα προφανές ότι οι μη εκλεγμένοι ηγέτες μας δεν ενδιαφέρονται για την ευημερία μας. Αυτοί στους οποίους έχουν υποσχεθεί μια προνομιακή θέση στον ερημωμένο κόσμο του μέλλοντος, έχουν πολλούς τρόπους με τους οποίους ελπίζουν να επιτύχουν τους στόχους τους, είτε πρόκειται για χημικές ουρές, εμβόλια, φαρμακευτικά προϊόντα, τοξικές ουσίες στα τρόφιμα, το νερό κ.λπ. κ.λπ., σκοπεύουν να μας υποδουλώσουν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και η διακοπή του πετρελαίου είναι απλώς ένας ακόμη τρόπος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading