ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΕΛΛΑΔΑΜΝΗΜΟΝΙΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι αποκαλύψεις του HOTDOC που κυκλοφορεί ανατρέπουν τα δεδομένα αλλοίωσης της Λίστας

Το HOTDOC που κυκλοφορεί αποκαλύπτει πως η ημερομηνία αλλοίωσης της Λίστας Λαγκάρντ είναι 4 και 5 Αυγούστου του 2010. Σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη που έγινε από πιστοποιημένο εργαστήριο ηλεκτρονικών πειστηρίων με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, όπως αυτές που χρησιμοποιεί το FBI και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αυτή είναι η ημερομηνία που το CD μεταγράφηκε σε στικάκι usb, χωρίς όμως να γίνει πλήρης αντιγραφή του αρχικού αρχείου. 

Όπως λένε οι πραγματογνώμονες, είναι εύκολο να μεταγραφεί ένα USB σε USB και να εμφανίζεται προχρονολογημένο. Αρκεί κάποιος να αλλάξει με πολύ εύκολο τρόπο την ημερομηνία στον υπολογιστή. Υπενθυμίζουμε και είναι τροφή για σκέψη ότι ο κ. Βενιζέλος, είχε επτά μήνες στην τσέπη του το στικάκι. Αυτό που αποκτά όμως ιδιαίτερη σημασία είναι το πότε ακριβώς μετετράπη το CD σε USB. Το ΗΟΤDOC έδωσε για πραγματογνωομσύνη το USB που προήλθε απευθείας από το CD. Και αυτό είναι ένα δεδομένο, όπως επίσης και η ημερομηνία της μεταγραφής η οποία δεν μπορεί να αλλάξει.

Ερωτηματικά προκύπτουν για τις διαρροές στον Τύπο από την πλευρά του κ. Πεπόνη σύμφωνα με τις οποίες η αλλοίωση της Λίστας Λαγκάρντ έγινε στις 8-11 Ιουλίου του 2011. Δεν έχει διευκρινιστεί αν ο οικονομικός εισαγγελέας έχει πραγματοποιήσει πραγματογνωμοσύνη στο στικάκι που έχει στα χέρια του και για ποιους λόγους αρνείται να παραδώσει τη Λίστα στο Σφακιανάκη και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη παρόλο που έχει λάβει εγγράφως σαφή εντολή από τον Άρειο Πάγο.
Η εσπευσμένη διαρροή στον Τύπο και τα αναπάντητα ερωτήματα που δεν έχουν διευκρινιστεί δεν φωτίζουν μια τόσο σοβαρή υπόθεση αλλά τη συσκοτίζουν περισσότερο την ίδια στιγμή που μετά τις αποκαλύψεις του HOTDOC για τη Λίστα Λαγκάρντ προκύπτει και πάλι μείζον πολιτικό θέμα για τους εμπλεκόμενους.
Διαβάστε στο HOTDOC που κυκλοφορεί όλα τα δεδομένα της πραγματογνωμοσύνης για το πότε και πως αλλοιώθηκε η Λίστα Λαγκάρντ.

http://www.koutipandoras.gr/?p=31192

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading