ΕΛΛΑΔΑ

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΕΛΟΥΚΟΙ

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Αγαπητοί φύλακες του φωτός, δηλαδή Έλληνες, αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί όλος ο λεγόμενος πολιτισμένος κόσμος μας θέλει διαλυμένους από κάθε πλευρά, είτε εσωτερική είτε εξωτερική και πολεμάνε με χίλιους δύο τρόπους για να το επιτύχουν.

Κάποτε και όχι σε ανύποπτο χρόνο, ο ΟΥΙΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ κατά την διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου και μετά την νίκη των Ελλήνων κατά των ιταλών είπε:

«Αλλοίμονο μας εάν οι Έλληνες, αποκτήσουν ενότητα και μόρφωση».

Και φυσικά απευθυνόταν σε εμάς τους Νεοέλληνες και σε καμία περίπτωση στους αρχαίους ημών προγόνους. Βάλτε λοιπόν με το μυαλό σας τι εννοούσε αυτός ο σκεπτόμενος και πολυμήχανος πολιτικός και όχι μόνο ηγέτης.

Δεν είναι τυχαίο που λίγα χρόνια αργότερα, η χώρα ήρθε στον εμφύλιο πόλεμο, με αποτέλεσμα αδελφός να σκοτώνει αδελφό.

Γιατί εμείς οι Νεοέλληνες βάζουμε πρώτα αυτά που μας χωρίζουν και όχι αυτά που μας ενώνουν, είναι πολύ απλό, διότι έτσι μας θέλουν όλοι αυτοί που επιθυμούν να έχουν τον κόσμο στο πνευματικό σκοτάδι, για να τον κάνουν ότι θέλουν, διότι όπως απεδείχθη από τα πολύ παλαιά χρόνια, ο Έλληνας ένα σκοπό έχει μόνο, την εξάπλωση της ελευθερίας και την ανάπτυξη της Ελληνικής γραμματείας, τα οποία συνοδεύουν ένα και μόνο απλό πράγμα, την ελεύθερη σκέψη και νόηση του ανθρώπινου μυαλού.

Όταν έκαναν τα πάντα, για να μας καταντήσουν την ποιο οικονομικά εξαθλιωμένη χώρα της Ευρώπης, νομίζετε ότι είναι τυχαίο.

Όταν στην χώρα μας, υπάρχουν δεκάδες κόμματα και ο κόσμος έχει χωρισθεί σε πολεμικές ομάδες, όπως κάνουν και στο ποδόσφαιρο, νομίζετε ότι είναι τυχαίο.

Όταν επιτρέπουν, καθημερινά να εισέρχονται χιλιάδες λαθρομετανάστες, καταστρέφοντας έτσι την παιδεία αλλά και την οικονομία της χώρας, νομίζετε ότι είναι τυχαίο.

Όταν δίνουν ανύπαρκτα στρατηγικά δικαιώματα, σε αλβανούς, σκοπιανούς, τούρκους, σλάβους, κλπ. μόνο και μόνο για να τους έχουν σαν μόνιμο πυρετό στο σώμα της πατρίδος, νομίζετε ότι είναι τυχαίο.

Όταν προσπαθούν, μέρα και νύκτα να γκρεμίσουν την Ελληνική γλώσσα και παιδεία, καθώς και ότι σύμβολο την απεικονίζει, κάνοντας τους Έλληνες γραφική μειονότητα, νομίζετε ότι είναι τυχαίο.

Και όμως τίποτε δεν είναι τυχαίο και τίποτε δεν γίνεται στην τύχη, όλα γίνονται για έναν και μόνο σκοπό, να ξεχάσει ο Έλληνας όσο γίνεται ποιο γρήγορα, το τι και το ποιός είναι.

Οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης, έχουν μπροστά τους ένα και μόνο πρόβλημα, το οποίο τους εμποδίζει έως και σήμερα να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα και το πρόβλημα αυτό, ονομάζετε ΕΛΛΑΣ.

Να θυμάστε στο τέλος του έργου ότι, για ακόμη μία φορά ο κλήρος για την σωτηρία του κόσμου και της ανθρωπότητας έλαχε και πάλι σε εμάς, που οι θεοί όρισαν σαν φύλακες του φωτός και μας έδωσαν το όνομα ΕΛΛΗΝΕΣ.

Είτε λοιπόν το θέλουμε, είτε όχι, θα πρέπει εμείς να ξανασταλθούμε μπροστά στον νέο Μαραθώνα και στις νέες Θερμοπύλες, για να σταματήσουμε για ακόμη μία φορά, την επέκταση των δυνάμεων του σκότους.

Και πιστέψτε με φύλακες του φωτός ότι, θα είμαστε πάλι τριακόσιοι απέναντι σε μυριάδες, αλλά στο τέλος και εμείς θα περάσουμε στον αιώνιο κόσμο, στον κόσμο αυτό, που οι θεοί έφτιαξαν για να υποδέχεται ημίθεους ήρωες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading