ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με 7 άρθρα γυρίζει τη χώρα 200 χρόνια πίσω…

Ο όρος είναι εφεύρημα, όπως εφεύρημα είναι και ο όρος «πολεοδομική ωρίμανση» που φιγουράρει, προσβάλλοντας ακόμα και τη γλώσσα, στο Κεφάλαιο Β του εφαρμοστικού νόμου. Κεφάλαιο Β που με 7 άρθρα γυρίζει τη χώρα 200 χρόνια πίσω.
Μέσα σε 7 άρθρα επιτυγχάνεται η πλήρης κατεδάφιση του κράτους δικαίου, η κατάργηση κάθε έννοιας ισονομίας, ισοπολιτείας αλλά και η πλήρης διαγραφή του πολεοδομικού και χωροταξικού σχεδιασμού, προκειμένου όλη η δημόσια γη να αποκτήσει κατά παράβαση του συντάγματος και των νόμων ελκυστική «επενδυτική ταυτότητα».

Με απλά λόγια για να μπορούν οι «επενδυτές» να κτίζουν ότι γουστάρουν, όπως γουστάρουν, όπου γουστάρουν, καταργώντας ακόμα και την επιστήμη της πολεοδομίας και της χωροταξίας, καταργώντας ακόμα και την κοινή λογική.
Το «Π» αποκάλυψε την αλήστου μνήμης νομοθετική σύλληψη στις 23 Ιουνίου και τώρα απομένουν μερικές ώρες για την ψήφισή της.
Θα υπάρξει, άραγε, έστω και ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που ναι μεν θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο, ναι μεν θα ψηόE�όρφωμα θα είναι χωρίς επιστροφή;
Εκτός κι αν θεωρούν τους εαυτούς θαυματοποιούς και μόλις η χώρα βγει από τον κίνδυνο της χρεωκοπίας, θα ψηφίσουν μια τροπολογία και θα επαναφέρουν τα δάση, τις παραλίες, κάθε ελεύθερη σπιθαμή γης εντός και εκτϿπή της χώρας σε ένα μεταλλαγμένο μόρφωμα θα είναι χωρίς επιστροφή;
Εκτός κι αν θεωρούν τους εαυτούς θαυματοποιούς και μόλις η χώρα βγει από τον κίνδυνο της χρεωκοπίας, θα ψηφίσουν μια τροπολογία και θα επαναφέρουν τα δάση, τις παραλίες, κάθε ελεύθερη σπιθαμή γης εντός και εκτός σχεδίου, στην προηγούμενη κατάσταση…

Υ.Γ
Ο ορίτζιναλ φιλελεύθερος Στέφανος Μάνος χαρακτήρισε τη ρύθμιση «αίσχος» και «επιστροφή στην πολεοδομία της χούντας»

Υ.Γ2
Παρακαλούμε πολύ, μην μας πείτε μόνον ότι το κάνατε και αυτό για την εκταμίευση της 5ης δόσης…

“Το Ποντίκι”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading