ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Οι πρώτοι τουρίστες ενθουσιάστηκαν με την υποδοχή

Μοίρασαν στους επισκέπτες χάρτες και τουριστικούς οδηγούς

Θερμή υποδοχή επεφύλαξε σήμερα ο δήμος Καλαμάτας στους πρώτους, για τη φετινή τουριστική περίοδο, επισκέπτες στην πόλη.

Ένα πρωτότυπο καλωσόρισμα περίμενε τους 400 Άγγλους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου MINERVA στο λιμάνι της Καλαμάτας και τους 143 Νορβηγούς επιβάτες της πρώτης τουριστικής πτήσης τσάρτερ στο αεροδρόμιο της πόλης.

Οι επισκέπτες, τους οποίους καλωσόρισε εκ μέρους του δήμου Καλαμάτας η αντιπρόεδρος της τουριστικής επιτροπής Πόλα Κούλη, εντυπωσιάστηκαν από τα μπουκέτα με τα αρωματικά βότανα του Ταΰγετου, που τους προσέφεραν κοπέλες του χορευτικού συλλόγου ΞΕΝΙΑ, φορώντας παραδοσιακή ενδυμασία. Επιπλέον, τέθηκαν στη διάθεσή τους όλες οι απαραίτητες τουριστικές πληροφορίες, τους μοιράστηκαν χάρτες της Καλαμάτας, τουριστικοί οδηγοί και USB.

Οι επισκέπτες ευχαρίστησαν για το ζεστό καλωσόρισμα.

newsbeast

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button