ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την κόρη του Θεοδωράκη! Έπεσε και έμεινε δυο μέρες σε ένα πηγάδι βάθους 15 μ. ..

 

 

 

Η άτυχη γυναίκα, η οποία κατοικεί στο Βραχάτι Κορινθίας, ανασύρθηκε σώα πριν από λίγη ώρα από άνδρες της πυροσβεστικής από πηγάδι βάθους 15 μέτρων !
Η κόρη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη είχε εξαφανιστεί πριν από δύο ημέρες. Άνθρωποι οι οποίοι την είχαν δει για τελευταία φορά το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου είπαν στους αστυνομικούς και πυροσβέστες ό, τι τους είχε πει πως θα έβγαινε στα χωράφια, για να μαζέψει χόρτα.
Η 52χρονη όμως στάθηκε άτυχη, αφού σ΄ ενα δύσβατο σημείο παραπάτησε και γκρεμίστηκε σε μια ακάλυπτη γεώτρηση (πηγάδι) βάθους 15 μέτρων, με συνέπεια να εγκλωβιστεί.
Πέρασαν σχεδόν δύο ημέρες έως ότου οι διασώστες την εντοπίσουν και καταφέρουν να την ανασύτουν σώα από το πηγάδι.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα. Οι θεράποντες ιατροί πάντως χαρακτηρίζουν την κατάστασή της σοβαρή αλλά σταθερή. .

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading