ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΚΛΟΓΕΣΕΛΛΑΔΑ

Η ΕΛΙΑ ΕΠΙΑΣΕ ΔΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

downloadΓράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Από το 1974 έως το 2009, δηλαδή κατά τη διάρκεια της επάρατης Μεταπολίτευσης, οι δυο πυλώνες στήριξης της σαθρής και φαύλης, κατ΄ όνομα και μόνο Δημοκρατίας μας, ήταν τα δυο κόμματα εξουσίας (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ) και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ των μεγαλοκαναλαρχών – μεγαλοεκδοτών, που αλληλοϋποστηρίχτηκαν στο μεγάλο φαγοπότι της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος και έχουν ακέραια την ευθύνη για την υπαγωγή της πατρίδοςμας στα Μνημόνια και τα αποτελέσματα που έχει επιφέρει αυτή η πολιτική.

Έτσι, από τη μια μεριά, αυτά τα πολιτικά αποβράσματα αυτών των δυο κομμάτων, τα οποία ενέχονται σε όλα τα οικονομικά σκάνδαλα της σύγχρονης εποχής μας, αφού έβαλαν βαθειά το χέρι στο βάζο με το μέλι του δημοσίου χρήματος καθ΄ όλη τη μεταπολιτευτική περίοδο, στην πενταετία 2010-2014, το βάζουν βαθειά και στις τσέπες των παντελονιών, όλων των Ελλήνων πολιτών. Και από την άλλη μεριά, αυτά τα αρπακτικά όρνεα, οι εγκληματικές συμμορίες «πουλούσαν» καρπούς της εξουσίας τους, στα ΜΜΕ διά μέσω της παροχής θαλασσοδανείων, δηλαδή των δανεικών και των αγύριστων, αλλά και άλλων διευκολύνσεων που αφορούσε ευνοϊκές παροχές από το μοίρασμα της πίτας του δημοσίου κορβανά.

Έτσι, εξαγόραζαν τα ΜΜΕ των μεγαλοκαναλαρχών – μεγαλοεκδοτών και των υπαλλήλων τους, δηλαδή των θρασύδειλων και πουλημένων συστημικών δημοσιογράφων, αποσπώντας αφ΄ ενός τη σιωπή και την απόκρυψη όλων των πολιτικών και ποινικών εγκλημάτων τους και αφ΄ εταίρου μέσω της καθημερινής προπαγάνδας από αυτά τα Μέσα, μετέτρεπαν το μαύρο σε άσπρο στα μάτια και τις συνειδήσεις των πολιτών για τα «έργα και τις ημέρες τους», παρουσιάζοντάς τα ως το ιδεατό για το συμφέρον του λαού. Δηλαδή, αυτοί οι επίορκοι δημοσιογράφοι δεν μετέφεραν στον πολίτη την είδηση αυτούσια, αλλά την διύλιζαν σύμφωνα με το συμφέρον των πολιτικών προσώπων-πατρόνων τους και του τη σέρβιραν διαστρεβλωμένη.

Αυτοί οι «μασκαράδες» δημοσιογράφοι, εξακολουθούν να υπηρετούν τυφλά και σήμερα τα συμφέροντα των ιδιοκτητών των Μέσων στα οποία εργάζονται εις βάρος του λειτουργήματος της Ανεξάρτητης Δημοσιογραφίας. Αυτοί οι παλιάτσοι-κλόουν που φαντάζουν ως διασκεδαστές του λαού, είναι στην πραγματικότητα οι αιμοσταγείς δολοφόνοι του λαού μας.

Σήμερα, ο Ελληνικός λαός πένεται και δυστυχεί. Αυτά τα δυο κόμματα εξουσίας του παρελθόντος επιτέλους, εισπράττουν τη γενική κατακραυγή του λαού μας, ως αποτέλεσμα της πολιτικής τους υποταγής στα Μνημόνια. Από παντού ακούς πως πολλούς από αυτούς τους πολιτικούς αυτών των δυο κομμάτων, που διέλυσαν τη ζωή της παρούσας γενεάς αλλά και των επόμενων γενεών Ελλήνων, εάν μπορούσαν θα τους είχαν κρεμάσει!

Ωστόσο, όλοι θεωρώ αντιλαμβάνεστε πως το Σύστημα της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, που πειθήνια την πολιτική τους υπηρέτησαν και εφάρμοσαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, δεν είναι δυνατόν να παραδώσει τα όπλα αμαχητί, βλέποντας πως τα δυο αυτά κόμματα ο λαός μας τα οδηγεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Θα πρέπει να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν Νέα Συστημικά κόμματα, τα οποία θα υφαρπάξουν για άλλη μια φορά την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, προκειμένου να παίξουν το ρόλο που έπαιξαν στην κυβέρνηση Παπαδήμου, ο ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη και στην κυβέρνηση Σαμαρά, η ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη. Δηλαδή, θα πρέπει να υπάρξουν κεντροαριστερά πολιτικά αναχώματα για να συγκυβερνήσουν με το ΣΥΡΙΖΑ, που φαντάζει πως θα είναι το πρώτο κόμμα στις επικείμενες Εθνικές εκλογές και έτσι να συνεχίσει η κυβερνητική πολιτική να καθορίζεται από τους κατακτητές της πατρίδος μας. Γι΄ αυτό δημιούργησαν την «Ελιά» των Σημιτικών και το «Ποτάμι» του Συστημικού δημοσιογράφου του Mega, Σταύρου Θεοδωράκη!

Την εργολαβία προώθησής τους στην Ελληνική κοινωνία ανέλαβαν ως συνήθως, τα υποταγμένα στους νταβατζήδες του μεγάλου κεφαλαίου και της διαπλοκής, Mega, SKAI και Alpha, δηλαδή εκείνα τα ΜΜΕ της προπαγάνδας και της ευνουχισμένης ενημέρωσης του Ελληνικού λαού. Αυτά έχουν αναλάβει εργολαβικά την ανασύνταξη του σάπιου πολιτικού κατεστημένου-συστήματος.

Μπροστάρηδες αυτής της εργολαβίας, όλοι οι μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφοι που υπηρετούν ως μισθοφόροι, τα κατά καιρούς προστάγματα και συμφέροντα του Συστήματος. Πρωταγωνιστές αυτής της εργολαβίας, οι «μεγαλοδημοσιογράφοι», Γιάννης Πρετεντέρης, Νίκος Ευαγγελάτος και Αντώνης Σρόιτερ. Σε όλες τις εκπομπές τους, προσκεκλημένοι τους είναι όλοι εκείνοι οι πολιτικοί – εκλεκτοί του Συστήματος.

Αυτό λοιπόν, το νέο εγχείρημα του Συστήματος ξεκίνησε με μια εκδήλωση της πρωτοβουλίας των 58 για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς, η οποία έλαβε χώρα στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν βεβαίως όλα εκείνα τα παλαιωμένα πολιτικά άχρηστα υλικά που έχουν ακεραία την ευθύνη της εξαθλίωσης του λαού μας, όπως ο Κώστας Σημίτης, ο Τάσος Γιαννίτσης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Νίκος Χριστοδουλάκης και τόσοι άλλοι! Και επειδή αρχικά το εγχείρημα απέτυχε, δημιούργησαν την «Ελιά» με σκοπό να συστεγαστούν όλα τα Συστημικά πολιτικά απολιθώματα του παρελθόντος.

Όμως, ψάχνουν να βρουν ποιος θα ηγηθεί της «Ελιάς». Και βλέποντας πως το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη, το παίζουν υψηλά στις κάλπικες δημοσκοπήσεις, ο Νίκος Μπίστης του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ και προσφάτως υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ελιάς, έριξε στο τραπέζι την «μεγαλοφυή» πρόταση, λέγοντας, από πού αλλού, από το Μega: «Προτείναμε στο Θεοδωράκη να έχει ηγετικό ρόλο στην Ελιά που δημιουργούμε. Στη νέα κεντροαριστερά και στη νέα προσπάθεια που κάνουμε»! Επίσης, ο «Μέγας» πολιτικός άνδρας, Πέτρος Τατσόπουλος είπε: «Δεν έχει σημασία τι θα ψηφίσω. Κάποιο από αυτά τα κόμματα θα ψηφίσω, αλλά δεν έχει καμιά σημασία. Όμως ποιο θα πάει καλύτερα; Μα το “Ποτάμι”. Διότι είναι το πιο φρέσκο, εκείνο που έχει τα λιγότερα πολιτικά βαρίδια, το παρελθόν και τις αμαρτίες». Τέλος επίσης, από το Mega και τον Πρετεντέρη, o παχύδερμος “μαζί τα φάγαμε” και κατά κόσμο Θεόδωρος Πάγκαλος, δήλωσε:“είτε το θέλουν είτε όχι, το ποτάμι είναι ρυθμιστής του πολιτεύματος”!

Σύμφωνα λοιπόν, με τα παραπάνω ας σκεφτούμε όλοι μας, από τη στιγμή που σε δυο μήνες καλούμαστε να ψηφίσουμε, γιατί το «Ποτάμι» και ο Θεοδωράκης δε μιλούν για την υποδούλωση της πατρίδος μας στους ξένους δανειστές και τοκογλύφους; Γιατί δεν μιλούν για την απόλυτη εξαθλίωση του Ελληνικού λαού και την παραίτηση από τις ασυλίες της Εθνικής μας κυριαρχίας; Για τη δήμευση της Εθνικής Δημόσιας περιουσίας, για την ανέκκλητη παραίτηση από τις πρόνοιες του Διεθνούς Δικαίου και την υπαγωγή της χώρας στο καθεστώς του Αγγλικού αποικιακού Δικαίου;

Γιατί δε μιλούν για την εκχώρηση της δικαιοδοσίας των δικαστηρίων στο Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου, σε υποκατάσταση των Ελληνικών δικαστηρίων; Γιατί δε μιλούν για την υποθήκευση του μέλλοντος της παρούσας γενεάς αλλά και των επόμενων για τα 50 τουλάχιστον προσεχή χρόνια στα Μνημόνια; Γιατί δε μιλούν για τους ήδη 94 νεκρούς από τον ιό Η1Ν1, όταν στην Ουκρανία είχαμε τους ίδιους νεκρούς (99) από την υποκινημένη εξέγερση των Νεοναζί;

Αντίθετα, κυρίαρχες προτεραιότητες του κόμματος «Ποτάμι» είναι ο διαχωρισμός της Εκκλησίας και του κράτους. Έτσι, όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Σταύρος Θεοδωράκης για το συγκεκριμένο θέμα, απάντησε:

«Είμαστε υπέρ του πλήρους διαχωρισμού Εκκλησίας και κράτους. Έτσι η Εκκλησία αποκτά την αυτονομία της και η Πολιτεία αποδεσμεύεται από περιορισμούς που δεν έχουν θέση σε ένα σύγχρονο κράτος». Από την άλλη μεριά ο κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος και συγγραφέας, ΝίκοςΔήμου, πρωτοκλασάτος του κόμματος «Ποτάμι», στον Ευαγγελάτο και τον SKAI, δήλωσε για την οριστική λύση του ονόματος της γείτονας χώρας: «Είναι ένα θέμα που έχουμε ήδη χάσει. Το 95% των κρατών έχει δεχθεί το όνομα “Μακεδονία” κι εμείς συνεχίζουμε να το συζητάμε»! Συμφώνησε δε, πως η ΠΓΔΜ μπορεί να ονομαστεί όπως θέλει, ακόμα και “Μακεδονία” και τάχθηκε υπέρ μιας σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό.

Οσονούπω, διαπιστώνουμε όλοι μας, πως πολλές από τις θέσεις του νέου κόμματος δε διαφέρουν σε τίποτε από αυτές του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι εξ ίσου αντεθνικές και επικίνδυνες. Γιατί θα πρέπει να γνωρίζει ο Διεθνιστής Δήμου πως η Ελλάδα δεν πρέπει ποτέ να εκχωρήσει για κανένα λόγο το ιστορικό όνομα της “Μακεδονίας” στους γείτονές μας. Και δεν έχει καμιά σημασία αν με το Συνταγματικό τους όνομα, τη γείτονα χώρα την έχουν αναγνωρίσει το 95% των κρατών, όπως ισχυρίζεται! 

Η μη αναγνώριση από την Ελλάδα τους αφαιρεί κάθε δικαίωμα έγερσης διεκδικήσεων και αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι γείτονές μας, όσο και οι “σύμμαχοί μας”. Όσον αφορά το γεωγραφικό προσδιορισμό, που είναι και θέση της σημερινής δικομματικής κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, θα πρέπει να γνωρίζουν τα νεοταξικά όργανα, Θεοδωράκης και Δήμου, πως εάν επικρατήσει το “Άνω Μακεδονία” ή το “Βόρεια Μακεδονία”, τότε σε σύντομο χρονικό διάστημα παντού και για όλες τις χρήσεις θα επικρατήσει το όνομα “Μακεδονία”.

Συνεπώς, ο Ελληνικός λαός ας μην υποκύψει σε νέα ψευδεπίγραφα διλήμματα, που του προτείνουν ως λύση, όλοι εκείνοι του Σημιτικού περιβάλλοντος, του μεγαλύτερου αρχιερέα της διαφθοράς και της διαπλοκής, Κώστα Σημίτη και της δημοσιογραφικής νομενκλατούρας που οι ίδιοι δηλώνουν πως: «είναι θετικό που το “Ποτάμι” δεν έχει ιδεολογία». 

 

www.apostoloupanos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading