ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ !


Αυτοί είναι οι πραγματικοί κλέφτες και τζαμπατζήδες καθώς και οι κύριοι υπεύθυνοι για την χρεωκοπία της χώρας...

Ξέχασε ότι αυτός και οι όμοιοί του απολαμβάνουν τσάμπα προνόμια που εμείς οι φορολογούμενοι πληρώνουμε.Παρέλειψε να πεί επίσης για τους μεγάλους τσαμπατζήδες, τους νταβαντζήδες..όταν χθές επανήλθε στα ελεγχόμενα ΜΜΕ, αποκαλώντας για μία ακόμη φορά τζαμπατζήδες τους φυσικούς ιδιοκτήτες των δρόμων, των νοσοκομείων και των συγκοινωνιών.

Οι φυσικοί αυτοί ιδιοκτήτες,δηλαδή οι ίδιοι οι πολίτες:


-αφού για δεκαετίες πλήρωσαν με τα χρήματά τους -τους κάθε είδους φόρους -τις απολοτριώσεις των χωραφιών,την κατασκευή πάνω σε αυτά των εθνικών δρόμων και τη συντήρησή τους,

-αφού έχτισαν,αγόρασαν,εξόπλισαν και συντήρησαν με τα χρήματά τους τα δημόσια νοσοκομεία,

-αφού αγόρασαν τα λεωφορεία,τα τραίνα,τα μετρό,τα τράμ και έχτισαν τα μηχανοστάσια για τη συντήρησή τους,

-αφού πλήρωναν με τα χρήματά τους -δυσβάσταχτους φόρους -τους υπαλλήλους για να υπάρχουν όλα αυτά και να τα χρησιμοποιούν, είδαν τους πολιτικούς πρόσφατα να επιχειρούν να τους τα κλέψουν και να τα χαρίσουν στις κάθε είδους μεγάλες εταιρείες των αντίστιχων κλάδων, προκειμένου αυτές να πλουτίσουν περισσότερο ληστεύοντας και τα τελευταία ευρώ που μένουν στην τσέπη τους μετά τη μεγάλη πρόσφατη ληστρική επιδρομή με προμετωπίδα τα διάφορα μνημόνια.

Και είπαν: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ

Ο υπουργός Ρέππας, μέσα στο απίστευτο δημόσιο παραλήρημά του, προιόν ακραίου πανικού, παρέλειψε να κοιτάξει τον καθρέφτη και να παραδεχθεί ότι ο ίδιος και οι υπόλοιποι βουλευτές είναι οι πρωτοι -εκτός των άλλων -τσαμπατζήδες και μάλιστα με τα χρήματα αυτών ακριβώς που σε έξαλη κατάσταση καθυβρίζει,δηλαδή των φορολογούμενων καθ όσον:

-εχει τσάμπα προσωπικό στα πολιτικά γραφεία του

-εχει τσάμπα προσωπική ασφάλεια,αυτός και η οικογένειά του


-εχει τσάμπα αυτοκίνητο για τις μεταφορές του

-εχει τσάμπα καύσιμα για το αυτοκίνητό του,

-εχει τσάμπα αεροπορικά εισιτήρια,

-εχει τσάμπα τηλέφωνα και κινητά

-Μέχρι τσάμπα κηδεία δικαιούται.Δημοσία Δαπάνη..

Και βέβαια πρίν επιχειρήσει αυτόν τον καραμπουζουκλήδικο δημόσιο τσαμπουκά κατά των πολιτών θα έπρεπε να τους πληροφορήσει αυτός και οι όμοιοί του για την προέλευση των χρημάτων για τις προεκλογικές δαπάνες τους τις τελευταίες δεκαετίες, το ύψος των οποίων κανένα πολίτη δεν πείθει ότι καλύφτηκε από τα..μεροδούλια τους και πού το ποιό πιθανό είναι ότι προσφέρθηκαν ..τσάμπα!

Ο υπουργός Ρέππας ξέχασε συγρόνως να μιλήσει και για τους πραγματικούς και μεγάλους τζαμπατζήδες που αποτελεσαν τη λεγόμενη οικονομική ελίτ του τόπου μετά τη μεταπολίτευση. Ξέχασε να πεί ότι :

-τσάμπα έγιναν μεγάλοι και τρανοί οι καταφερτζήδες που κάθησαν στο σβέρκο της χώρας και συγκεκριμένα..

-τσάμπα έκαναν τις δήθεν επενδύσεις που στη μεγάλη πλειοψηφία τους ήταν υπερτιμολογημένες δηλαδή προιόντα απάτης σε βάρος των πολιτών

-τσάμπα έπαιρναν τις κρατικές επιδοτήσεις για τις επενδύσεις που νομοθετημένα δεν επέστρεψαν σε εμάς τους χρηματοδότες τους φορολογούμενους πολίτες, ποτέ.

-τσάμπα έπαιρναν τα επιδοτούμενα απο τον κρατικό προυπολογισμό -δηλαδή απο τη δική μας τσέπη -χαμηλότοκα δάνεια για τις επενδύσεις που κατά τον παραπάνω τρόπο έστηναν

-τσάμπα λειτουργούσαν τις επιχειρήσεις που έφτιαξαν αφού απολάμβαναν φορολογικών προνομίων με βάση τους επενδυτικούς νόμους,σε σχέση με τους υπόλοιπους πολίτες και μικρομεσαίους.

-τσάμπα εξακολουθούν να λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους αφού φορολογούνται με 20% πάνω σε καλά υπολογισμένους ισολογισμούς σε αντίθεση με το 40% των υπόλοιπων πολιτών.

Σε ένα οικονομικοπολιτικό σύστημα διαπλοκής που είναι έκθετο από παντού και έχει ηδη καταρεύσει στη συνείδηση των πολιτών κυριε Ρέππα η αποστροφή του πάλαι ποτέ κου Β είναι επίκαιρη παρά ποτέ και σας αφορά άμεσα, εσάς και την κυβέρνησή σας:Απλά και πολύ ευγενικά…

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ !

* ο Γιώργος Κοσμόπουλος είναι

πρόεδρος του ΔΣ της Αντιμονοπωλιακής Ενωσης STOPCARTEL

www.ramnousia.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button