Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΕΛΛΑΔΑ

Γλέζος: O Σόιμπλε δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα

590_a1b6f0bfad1b9751745ce5ccd3e007cc"Δεν υπάρχει μόνο το ζήτημα του αναγκαστικού, κατοχικού δανείου. Παραμένει ανοικτό το ζήτημα των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα, των λεγόμενων επανορθώσεων", δηλώνει στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία ο Μανώλης Γλέζος απαντώντας επί της ουσίας στις δηλώσεις Σόιμπλε.

Ο κ. Γλέζος υποστηρίζει ότι η Γερμανία ξεπλήρωσε τις αποφάσεις της διασυμμαχικής επιτροπής των Παρισίων του 1946 σε όλες τις άλλες χώρες μέχρι κεραίας, πλην της Ελλάδας.

Προσθέτει πως με τη συμφωνία της Μόσχας -την οποία επικαλείται ο κ. Σόιμπλε- αποφασίστηκε ότι η Γερμανία θα ξεπληρώσει τις οφειλές μετά την ενοποίηση των δύο Γερμανιών. "Συνεπώς, ο κ. Σόιμπλε δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα", αναφέρει χαρακτηριστικά.

"Εάν η Γερμανία δεν βρίσκεται ακόμα κάτω από ναζιστικό καθεστώς, μήπως οφείλεται και στη συμβολή του ελληνικού λαού; Μήπως είναι αυτό που δεν αρέσει σε μερικούς ιθύνοντες της Γερμανίας;", διερωτάται ο κ. Γλέζος.

 

Πηγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading