Φωτογραφίες από το γιαούρτωμα του Πάγκαλου στα Καλύβια
Αναμένεται στην ταβέρνα ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής, ενώ τριγύρω βρίσκονται πολλές κλούβες των ΜΑΤ.
Μόλις έφτασε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Κωνσταντίνος Λεβαντής και εισήλθε στην ταβέρνα μαζί με την πρώην αντιδήμαρχο Κερατέας Σοφία Παπαγιάννη και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, για να μιλήσει με τον αντιπρόεδρο.
“Αν θέλεις να μιλήσουμε, θα πετάξεις έξω την κυρία και θα διώξεις τον κόσμο”, δήλωσε ο Θόδωρος Πάγκαλος στον Κ. Λεβαντή.
Προκλητική ήταν και η σύζυγος του Θ. Πάγκαλου Χριστίνα Χριστοφάκη, ζητώντας από τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους της Κερατέας, να… σεβαστούν τους…. βουλευτές που τρώνε μαζί τους.
“Όσο δεν μας σέβονται οι βουλευτές, δεν θα τους σεβόμαστε κι εμείς”, απάντησαν οι πολίτες.
Αυτή τη στιγμή, ο δήμαρχος βρίσκεται έξω από την ταβέρνα, προσπαθεί να ηρεμήσει τον κόσμο που είναι εξαγριωμένος.
Κανείς δεν φεύγει και η κατάσταση είναι ιδιαίτερα έκρυθμη.
Στο σημείο έχουν φτάσει και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν ενισχυθεί σημαντικά.
– Διμοιρία των ΜΑΤ βρέθηκε στο σημείο και απώθησε τους κατοίκους έξω από την ταβέρνα – Κάτοικοι της Κερατέας φώναζαν στον κ. Πάγκαλο “Δεν τα φάγαμε μαζί” – Παρά την προτροπή του κ. Πάγκαλο να συζητήσουν εκείνοι συνέχιζαν με υβριστικά μηνύματα.
Σημειώνεται ότι ο καταστηματάρχης, ανήκει στο φιλικό περιβάλλον του Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος μάλιστα είναι δημοτικός σύμβουλος και είχε συμμετάσχει στο συνδυασμό της συζύγου του, η οποία στις τελευταίες εκλογές διεκδίκησε τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Σαρωνικού.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Πάγκαλος βρέθηκε στην ταβέρνα προκειμένου να μιλήσει με τη συντονιστική επιτροπή των κατοίκων της Κερατέας που αντιδρούν σθεναρά στη δημιουργία χώρου υγειονομικής ταφής. Εκεί μία ομάδα κατοίκων άρχισε να επιτίθεται φραστικά στον κ. Πάγκαλο και ένα από τα συνθήματα ήταν το περίφημο “Δεν τα φάγαμε μαζί”.
Εν συνεχεία οι κάτοικοι συνέχισαν τις αντιδράσεις και έφτασαν και στο σημείο να πετάξουν γιαούρτια στον κ. Πάγκαλο. Αμέσως επενέβη η προσωπική φρουρά του κ. Πάγκαλου τον οποίο φυγάδευσαν σε απόμερο σημείο της ταβέρνας, ενώ αστραπιαία βρέθηκε έξω από την ταβέρνα μία ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ.
Οι κάτοικοι της Κερατέας βρίσκονται έξω από την ταβέρνα και εκεί παραμένει η διμοιρία των ΜΑΤ, ενώ ο κ. Πάγκαλος βρίσκεται ακόμα μέσα στην ταβέρνα.
Να τους πετάμε γιαούρτια και κλούβια αυγά όπου τους πετυχαίνουμε! Τα λαμόγια να μην μπορούν να φάνε τα κλεμμένα.
ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ!!!! ΤΟ ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΟΥΜΕ; ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ…
Ο συγκεκριμένος κύριος είναι υπερβολικός σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του είτε πρόκειται για δηλώσεις,είτε για την διατροφή του.
Πάντως προσωπικά θεωρώ το γιαούρτωμα ως ήπιας μορφής αντίδραση.
Τέλος να μη λησμονούμε και τις ευεργετικές ιδιότητες που είχε για τις μαλακές παρειές του κ.αντιπροέδρου το απαλής υφής αυτό προϊόν!