ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΕΛΛΑΔΑΤΡΙΦΥΛΙΑΥΓΕΙΑ

ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ 2011: Νερό με “δελτίο” και από… γεώτρηση. Μετά από δαπάνες εκατομμυρίων ευρώ… Όμως ΝΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Και φέτος θα πούμε το νερό νεράκι… στους Γαργαλιάνους.

Αγανάκτηση για την έλλειψη νερού παρ’ όλα τα εκατομμύρια που έχουν δαπανηθεί από τη τελευταία δημοτική αρχή Γαργαλιάνων.

Για άλλη μια χρονιά θα ντρεπόμαστε στους καλεσμένους μας για την κατάντια μας… Γυρίσαμε στην δεκαετία του 50 …

Γιατί τόσο μεγάλη ανικανότητα να υδροδοτούμε την πόλη μας αφού υπάρχει άφθονο νερό στο Αλικοντούζι; Που πάει το νερό των Γαργαλιάνων; Η λειψυδρία μας βασανίζει κάθε χρόνο και περισσότερο. Πέρυσι μας έλεγαν το παραμύθι… της δολιοφθοράς (που συνεχίστηκε για ένα μήνα) χωρίς ντροπή οι γελοίοι.

Εκτός της ποσότητας μεγάλο πρόβλημα ήταν και η ποιότητα του νερού. Για την  τετραετία από Ιαν. 2006 μέχρι Δεκ. 2009 μόνο τους 5 από τους 48 μήνες το νερό του Δήμου ήταν κατάλληλο για «Ανθρώπινη χρήση» σύμφωνα πάντα με τα Πιστοποιητικά Αναλύσεως Νερού του Δήμου!… Οι τότε (αν)υπεύθυνοι ήταν τελείως αδιάφοροι για τις συνέπειες στην υγεία των πολιτών και ενώ σπαταλούσαν εκατομμύρια για το νερό δεν κατόρθωναν τίποτα… Τι συνέβαινε;

“Ενεργοί Πολίτες” των Γαργαλιάνων, ζητούσαν τότε υπεύθυνες απαντήσεις από την Δημοτική Αρχή Καλοφωλιά αλλά ποτέ δεν τις πήραν. Γρήγορα όμως θα αναγκαστούν οι κύριοι αυτοί να δώσουν απαντήσεις για την πολύχρονη αδιαφορία τους για την Δημόσια Υγεία στο δικαστήριο.

DSC_7648-WM21-1024x680

DSC_7685-WM1-1024x680

Η νέα Δημοτική Αρχή συνιστά «σύνεση & όχι σπατάλη» στη χρήση νερού.

Εμείς συνιστούμε στη Δημοτική Αρχή:

 1. Να καθαρίσει τον κεντρικό αγωγό στα σημεία που είναι φραγμένος από… ρίζες δένδρων
 2. Να επισκευάσει τις διάφορες ρωγμές του αγωγού
 3. Να αντικαταστήσει τα 12 πρώτα χιλιόμετρα του αγωγού που είναι από… αμίαντο!
 4. Να επισκευάζει τα προβλήματα των γεωτρήσεων έγκαιρα…
 5. Να μας προσφέρει νερό κατάλληλο για ανθρώπινη χρήση.
 6. Να μας λέει την αλήθεια για την ποσότητα και την καταλληλότητα του νερού των Γαργαλιάνων
 7. Να μας ειδοποιεί με τρόπο που θα το ακούσουν όλοι οι πολίτες κάθε φορά που το νερό είναι ακατάλληλο για ανθρώπινη χρήση.
 8. Να μοιράζει τις γνωστοποιήσεις του Δήμου σε όλα τα σπίτια της πόλης και όχι μόνο σε 10 καφενεία της πλατείας ή και πουθενά…

DSC_7620-WM11-680x1024

DSC_7699-WM11-1024x680

DSC_7705-WM1-1024x680

Η παρακάτω γνωστοποίηση που “πληροφορεί” τους πολίτες ότι “η υδροδότηση γίνεται και από το νερό των γεωτρήσεων στην περιοχή “Γουβαλιαρά” δεν έχει αναρτηθεί σε κανένα καφενείο  ή δημόσιο πίνακα της πόλης (εκτός ίσως του Δημαρχείου).

DSC_7617-WM-400x391Οι πολίτες μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν παντελή άγνοια  ότι πίνουν νερό γεώτρησης…  Γιατί δεν μας ειδοποιήσατε αμέσως;  ΓΙΑΤΙ;;;;

Επειδή θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό και αναγκαίο οι πολίτες των Γαργαλιάνων να γνωρίζουν τι νερό χρησιμοποιούν, για να προστατεύσουν την υγεία τους ή και τη ζωή τους ακόμα:

 

 • Ζητάμε από την Δημοτική Αρχή να μας ανακοινώσει άμεσα τα αποτελέσματα των αναλύσεων του νερού της συγκεκριμένης γεώτρησης.
 • Πότε έγινε μικροβιολογικός και χημικός έλεγχος του νερού της γεώτρησης αυτής;
 • Από πότε πίνουμε νερό από την γεώτρηση;

Ζητάμε να γίνει γνωστό ΑΜΕΣΑ με όλους τους δυνατούς τρόπους η πληροφόρηση των κατοίκων για την υδροδότηση τους από νερό της γεώτρησης.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής Τριφυλίας σας υπενθυμίζουμε ότι ακριβώς λέγαμε στον τελευταίο Δήμαρχο Γαργαλιάνων τον Οκτώβριο του 2009:

«Η παροχή μολυσμένου νερού στους πολίτες είναι αξιόποινη πράξη».

Μετά από καταγγελία του «Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γαργαλιάνων», που έγινε πριν 20 μήνες, για την εγκληματική αδιαφορία της τότε Δημοτικής Αρχής τον λόγο έχει πλέον η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Σας πληροφορούμε ότι οι υπεύθυνοι της υδροδότησης μας (για χρόνια) ακατάλληλου νερού στους Γαργαλιάνους θα καθίσουν στο ειδώλιο του κατηγορούμενου σύντομα…

Σημείωση: “Για την ύδρευση μέχρι αυτή τη στιγμή οι δαπάνες ίσως να έχουν ξεπεράσει τα 2.000.000 ευρώ. Μόνο τη τελευταία διετία έχουμε διαθέσει 900.000 ευρώ και τον επόμενο χρόνο έχουμε προγραμματίσει έργα πάλι περίπου ύψους 1.000.000 ευρώ” (Είπε ο κ. Καλοφωλιάς επί λέξει στον “απολογισμό πεπραγμένων” στις 14-1-2009 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη)

Τόσα εκατομμύρια ξοδεύτηκαν  πριν 2 χρόνια “για να έχουμε καθαρό και άφθονο νερό”                                                                                          και τώρα πίνουμε… με το δελτίο και… από γεώτρηση.

Τα σχόλια περιτεύουν…  Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…

Σχετικά Άρθρα

17 Comments

 1. Κύριοι:
  Δήμαρχε, αντιδήμαρχε, σύμβουλοι και παρατρεχάμενοι αν οι φωτογραφίες είναι αληθινές θα πρέπει να μην κυκλοφορείτε στους δρόμους… Λίγο φιλότιμο δεν έχετε; Γιατί μας βασανίζετε με το μαρτύριο της λειψυδρίας κάθε χρόνο και αφού έχετε χαλάσει για το νερό μόνο, 2-3 εκατομμύρια ευρώ!
  Το ελάχιστον που μπορώ να σας χαρακτηρίσω είναι ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ… Είστε ολόιδιοι με τους παλιούς ανίκανους. Τι άλλο να σας πω… Ο διαχειριστής του ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ NEWS έπρεπε να είναι περισσότερο επικριτικός μαζί σας, όπως ήταν με τον Καλοφωλιά τον καταστροφέα των Γαργαλιάνων.

  Τ ΝΕΡΟ ΧΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΕΟΝΕΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ… ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ;

  1. επειδή έχω φιλότιμο και αξιοπρέπεια κυκλοφορώ στους δρόμους των Γαργαλιάνων και αν ισχύει και για εσένα το ίδιο έλα να με βρεις να πληροφορηθείς για το θέμα του νερού κύριε ???? και εμείς απο την ίδια βρύση πίνουμε. Εμείς οι ΑΝΊΚΑΝΟΙ όπως μας χαρακτηρίζεται είχαμε το θάρρος η αν Θέλετε τα α….α μιλάω για εμένα για τον εαυτό μου να ασχοληθούμε με τα κινά και με τα προβλήματα της πόλης μας εσείς οι ανώνυμοι που γράφεται σε αυτό το blog πού ήσασταν κύριοι ???? αυτό είναι το ενδιαφέρον σας.
   Δ.Σ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ

   1. Μπράβο κ. Κυριακουλόπουλε για την άμεση απάντηση σας στο πράγματι καυστικό σχόλιο του Αντώνη Π.
    Αν και ήταν λίγο σκληρός δεν μπορείς να μην του δίνεις δίκιο για τον θυμό που έχει. Εγώ λέω πολύ χειρότερα με διαφορετικό τρόπο.

    Σαν Δημοτικός Σύμβουλος δεν είναι σωστό να προκαλείς τον πολίτη που έχει δίκιο 100%.
    Το ότι και «εσείς πίνετε από την ίδια βρύση» δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Να σου θυμίσω αγαπητέ Καλλίνικε (απίθανο όνομα έχεις!) ότι τα ίδια έλεγε και ο τελευταίος δήμαρχος όταν το νερό των Γαργαλιάνων ήταν τελείως «Ακατάλληλο για Ανθρώπινη Χρήση»… (ούτε για πλύσιμο δεν έκανε!).

    Το ότι λοιπόν «και εσείς πίνετε από την ίδια βρύση» δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.
    Δεν βλέπω να σας κατηγορεί καθόλου για την ποιότητα του νερού, εσύ γιατί «τσίμπησες»;…

    Στην δεύτερη πρόταση σου έχασες τελείως την ψυχραιμία σου και τέτοια συμπεριφορά δεν αρμόζει σε έναν εκλεγμένο.
    Ο πολίτης που πληρώνει για το δημόσιο αγαθό του νερού φωνάζει, διαμαρτύρεται και ίσως βρίζει επειδή οι λανθασμένες αποφάσεις κάποιων εκλεγμένων εκπροσώπων του, του στερούν αυτό το δημόσιο αγαθό.

    Έρχεσαι τώρα εσύ φίλε Καλλίνικε σαν Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τριφυλίας και αντί να καταλάβεις ότι έχει απόλυτο δίκιο ο βασανισμένος πολίτης και να του ζητήσεις ταπεινά συγνώμη, του λες κάτι απίστευτο που και εγώ δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω.
    Προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είστε (οι πολιτικοί του Δήμου) «ανίκανοι» όπως σας κατηγορεί, επειδή «είχατε το θάρρος και τα αρ….α» (το γυρίζεις εδώ ότι μιλάς μόνο για τον εαυτόν σου) «να ασχοληθείτε με τα κινά και με τα προβλήματα της πόλης μας».

    Κύριε σύμβουλε εδώ πέρασες την κόκκινη γραμμή… Σε πληροφορώ ότι οι περισσότεροι πολιτικοί δεν έχουν ούτε το ένα ούτε το άλλο. Μην ψάχνεις μακριά Καλλίνικε…

    Ποιος σου είπε Καλλίνικε ότι δεν έχουν το δικαίωμα να σας κρίνουν, να σας κατακρίνουν αλλά κυρίως να σας ελέγχουν οι πολίτες ακόμα και ανώνυμα;

    Στο Δημοτικό Συμβούλιο Γαργαλιάνων (πριν κάποιοι ανίκανοι μας κάνουν χωριό) όλοι οι σύμβουλοι έβγαζαν σπυράκια όταν έβλεπαν την βιντεοκαμέρα… Φώναζαν, απειλούσαν, χειροδικούσαν, καλούσαν αστυνομία και Εισαγγελείς για να προστατεύσουν, άκουσον- άκουσον, τα προσωπικά τους δεδομένα… Ήμαρτον Θεέ μου, αυτοί λοιπόν Καλλίνικε ενώ βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματικά πίστευαν ότι ήταν στο εμπορικό τους κατάστημα, ή στο οδοντιατρείο τους, ή στο γυμνάσιο, ή στο χασάπικο, ή στο μεσιτικό τους γραφείο ή στο σπίτι τους. Πράγματι το πίστευαν γιατί μόνο έτσι εξηγείται το θράσος και η επιμονή που είχαν να μην βιντεοσκοπούνται οι δημόσιες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Θα μου πεις έπρεπε να επέμβει ψυχίατρος… αλλά έδωσα τόπο στην οργή.

    Σήμερα Καλλίνικε εσύ και όλοι εκείνοι που πέρυσι έσχιζαν τα ρούχα τους για την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων δεν ενοχλούνται καθόλου από την συνεχή βιντεοσκόπηση που κάνει όποιος πολίτης θέλει στις δημόσιες συνεδριάσεις του Δ.Σ. Τριφυλίας.
    Μάλιστα κορδώνονται για να βγουν αεράτοι και δυναμικοί στο γυαλί… Η τόσο μεγάλη ευαισθησία τους γιατί εξαφανίστηκε μόλις έφτασαν στην Κυπαρισσία αγαπητέ Καλλίνικε;

    Τελειώνοντας θέλω να σου δώσω μια συμβουλή Καλλίνικε: Ποτέ μην προσβάλεις, μην υποτιμάς και μην βρίζεις κανέναν πολίτη. Ο λόγος είναι ότι αυτός ο πολίτης είναι το αφεντικό σου, αυτός σε έβαλε στην καρέκλα στην δική του καρέκλα, που σου την παίρνει ότι ώρα θέλει. Εσύ διάλεξες να γίνεις υπηρέτης του Πολίτη και να ασχοληθείς με τα κοινά. Μην παρασύρεσαι φίλε Καλλίνικε από πολιτικάντηδες, δεν σε συμβουλεύουν σωστά…

    Μην εξευτελίζεις το θεσμό και την σεβαστή θέση του Δημοτικού Συμβούλου κάνοντας τέτοιου είδους σχόλια. Είμαι σίγουρος ότι δεν το ήθελες αλλά ήσουν εκνευρισμένος με το επικριτικό σχόλιο του Αντώνη Π , το σχόλιο του οποίου ήταν απόλυτα δικαιολογημένο και αντιπροσώπευε πιστεύω τις θέσεις 99% των κατοίκων που βασανίζονται ντάλα καλοκαίρι από την λειψυδρία εξ αιτίας σας (των πολιτικών).

    1. Xέρομαι ιδιαίτερα κ Παναγιωτακόπουλε που αφιερώσατε λίγα λεπτά από το χρόνο σας για να ασχολειθίται μαζί μου και να συνηγορήσετε υπερασπίζοντας τον πολίτη αυτό, όποιος πολίτης θέλει πληροφορίες εύκολα μπορεί να με βρει και τρίτοι δέν χρειάζονται, όπως επί σεις γνωρίζω πώς να υπηρετήσω τους πολίτες και πότε θα ζητήσω συγνώμη και συμβουλές απο πολιτικάντηδες όπως είπατε δεν δέχομαι έχω και τις γνώσεις και τις αρχές από την οικογένειά μου που συμβουλάτορες δεν χρειάζομαι και κάτι τελευταίο το δόλωμα ρίξτε το αλλού γιατί δεν βρίσκω κάποιο λόγω όπου θα έπρεπε όπως είπατε να τσιμπήσω ελπίζω να σας κάλυψα και πάλι ευχαριστώ αν γνωρίζω καλά για συμπαραστάτης του πολίτη στο Δήμο Τριφυλίας δεν δείξατε ενδιαφέρον ίσως σας βολεύει να είστε συμπαραστάτης σε ανώνυμους πολίτες στο blog σας έγω βλέπεται τώρα ξυπνάω για να πάω στα κτήματα να εργαστώ σε αντίθεση με άλλους που δεν ξέρουν με τη να ασχοληθούν καλημέρα. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ

     1. ΚΑΛΛΙΝΙΚΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΣΟΥ ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ.ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ…
      ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!!!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ,ΧΩΡΙΣ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ!!!

      1. χαίρομαι το ένα λάθος μου
       ασχολειθήται το δεύτερο λάθος μου
       ελπίζω τώρα να σας κάλυψα και να μου βάλετε καλό βαθμό στο παρελθόν με είχατε διορθώσει πάλι έχω καλή μνήμη βλέπεται, με αποκαλέσατε επικίνδυνο ΝΑΙ μπορώ να γίνω με όσους προσπαθήσουν να σπιλώσουν την ΤΙΜΉ και την ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΆ ΜΟΥ. Και αν νιώθεται πως κινδυνεύεται από εμένα υπάρχει κ η δικαστική οδός θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω

       1. Κάποιοι πολίτες του Δήμου Τριφυλίας γύρω στους 700 και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είχαν διαφορετική αντίληψη από εσάς κύριε????? αν με θεωρούσαν επικίνδυνο όπως λέτε δεν θα με έστελναν να τους εκπροσωπήσω στο Δ.Σ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ αλλά πόσο μυαλό χρειάζεται κάποιος να το σκεφτεί ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΌΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΎΜΕ και δεν φοβήθηκα να με κρίνουν οι πολίτες, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται

   2. ΚΑΛΛΙΝΙΚΕ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ Κ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 700 ΟΠΩΣ ΜΕ ΑΛΛΑΖΩΝΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ?ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ..ΓΙΑ ΟΤΙ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΙΣΩΣ.

 2. Οφείλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στον κ. Διαχειριστή για το σχόλιο/απάντηση στο σχόλιο του Δημοτικού Συμβούλου Τριφυλίας κ. Κυριακουλόπουλου.

  Ο θυμός του Αντώνη Π ήταν απόλυτα δικαιολογημένος και ο δικός μου θυμός είναι ακόμα μεγαλύτερος. Η θέση του κ. Διαχειριστή με καλύπτει απόλυτα.
  Προσέξτε τι λέτε κ. Σύμβουλε και πως το λέτε
  Είστε νέος στην πολιτική και με τέτοια αλαζονεία θα είστε χαμένος…

 3. Μας απογοητεύσατε κ. Ανδρινόπουλε. Αν συνεχίσετε την ίδια τακτική της παραπληροφόρησης, σε λίγο καιρό θα κινδυνέψετε να χαρακτηριστείτε χειρότεροι από τους προηγούμενους.

  Υποψιάζομαι ότι η ΠΟΤΑ μας παίρνει το νερό με περυσινή συμφωνία Καλοφωλιά-Σοκορέλη. Ας το ψάξει κάποιος το σοβαρό αυτό θέμα.
  Σωστή η κίνηση του «Γαργαλιάνοι News» να πάει μέχρι τις πηγές για την αληθινή ενημέρωσή μας!

  Βλέπουμε στη φωτογραφία υπερχείλιση και ο κ. Ανδρινόπουλος μας παραμυθιάζει με χαμηλή στάθμη του νερού… Επιβάλλεται περισσότερη σοβαρότητα για το θέμα του νερού. Σοβαρευτείτε επιτέλους….

 4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ Φ.Π . ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΔΙΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΝΕΡΟΥ ΝΑ ΧΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΝΕΡΟ.///ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΙΑΝΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ//”””””””””’ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ////……

  1. Χαίρομαι ιδιαίτερα που το ενδιφέρον σας για τα κοινά σας οδήγησε στις πηγές για να εξακριβώσετε την συνεχή υπερχείλιση των πηγών!!! Επιτέλους ας μην πιστεύουμε όλα που μας λένε… Οι Γαργαλιανοι χρειάζονται περισσοτερους ΕΝΕΡΓΟΥΣ Πολίτες και ΑΜΕΣΑ. Σας ευχαριστώ πολύ.

 5. Ναι θέλαμε και Δήμο! Μας άξιζε! Σε κάθε πόλη υπάρχουν βλάκες πολιτικοί που κάνουν κακό στο σύνολο. Τους δικούς μας τους θυμώσαστε… Η δική σου πόλη δεν έχει βλάκες πολιτικούς; Ψάξε λιγάκι, εύκολο να τους εντοπίσεις.

 6. Κε διαχειρηστα δεν θελω να ασχοληθω με την διαμαχη του Κου Κυριακουλοπουλου με καποιον που θελει να λεγετε και να υπογραφει <> ..οχι τιποτε αλλο αλλα μπορει να κανω κανενα λαθος και να με κραξει!!! θελω ομως να σας πω οτι στο θεμα του οκταλογου προς πολιτες που εχετε βγαλει με υποτιθεμενα λαθη της Δημοτικης Αρχης ξ ε ρ ε τ ε πολυ καλα ειδικα εσεις οτι τα μισα και παραπανω αφορουν τον Συνδεσμο και κανεναν αλλο .Για τον λογο αυτον βγηκε ο Κος Ψωνης προεδρος την προτελευταια φορα …και δεν εκανε τιποτε οποτε καταλαβαινετε οτι δεν χρειαζετε να μιλησω για τον επομενο …το μονο που μπορω να κανω ειναι να ευχηθω στον νεο ….το καλυτερο
  ΔΕΙΞΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ

 7. Αγαπητέ κ. Καλλίνικε ακούγεστε ολίγον τι… αλαζονικός.
  Αν γίνονταν εκλογές σήμερα πόσοι από τους 700 θα σας ξαναψήφιζαν; Από το 43% που πήρε ο Παπανδρέου στις τελευταίες εκλογές έχει το πολύ 13% σήμερα…
  Βρέστε καλύτερα επιχειρήματα και πάντως λιγότερο αλαζονικά. Τουλάχιστον όσο καιρό μας στερείτε το δημόσιο αγαθό που λέγεται ΝΕΡΟ. Μην μας εξοργίζετε περισσότερο. Οι “επαγγελματίες” πολιτικάντηδες βλέπεις ότι… σιωπούν.
  Λυπάμαι που δεν ένιωσε κανένας πιο «αρμόδιος» την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τους κατοίκους των Γαργαλιάνων που βασανίζουν με την λειψυδρία τόσες χιλιάδες κατοίκους… και να μας δώσουν εξηγήσεις για ότι συμβαίνει. Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των διοικούντων να δίνουν εξηγήσεις στους ψηφοφόρους τους. Υ-Π-Ο-Χ-Ρ-Ε-Ω-Σ-Η !!!
  Αν σκεφτεί κάποιος ότι βασανιζόμαστε με την «έλλειψη» νερού ξέροντας ότι οι προηγούμενοι σπατάλησαν σχεδόν 3.000.000 ευρώ για να έχουμε άφθονο και καθαρό νερό μπορεί και να «τρελαθεί»… ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ;

  Εσείς που πήρατε τις καρέκλες τους, κλείσατε το νερό ένα μήνα νωρίτερα από εκείνους τους άχρηστους και μας παραμυθιάζετε όπως ακριβώς έκαναν και οι «νεκροθάφτες» του Δήμου Γαργαλιάνων. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ… ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ… ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΟΥΝ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΟΡΓΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΤΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading