ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙΕΛΛΑΔΑΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ: ΤΟ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ ΤΗΣ 8ΕΤΙΑΣ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλίας κ. Θ. Δεληγιάννης. Θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο;…

Τα οικονομικά προβλήματα του “συγχωρεμένου” δήμου Γαργαλιάνων ήταν και είναι πολύ γνωστά, σε όλους που νοιάζονται. Όμως κανένας ακόμα δεν γνωρίζει το ακριβές ποσό τουχρέους των Γαργαλιάνων.                                                            

Το νούμερο που «κυκλοφορεί» υπερβαίνει τα 4.000.000 ευρώ!

Στον «Απολογισμό Πεπραγμένων» του τελευταίου Δημάρχου στην ιστορία των Γαργαλιάνων, στις 24 Δεκεμβρίου 2010, ο «νεκροθάφτης» των Γαργαλιάνων διάβασε ένα φυλλάδιο  της  «Δημοτικής Ανανεωτικής Κίνησης Νέες Δυνάμεις», που παράνομα είχε πάνω του την σφραγίδα του «Δήμου Γαργαλιάνων». 

Οι Γαργαλιανιώτες φυσικά (και καλά έκαναν) τον περιφρόνησαν και δεν παραβρέθηκαν στο «θέατρο σκιών» του μπάρμπα Μιτούση…  Από τους 9.500 δημότες Γαργαλιάνων, τα παραμύθια άκουσαν μόνο 8  άτομα συμπεριλαμβανομένων και των στενών συγγενών. Από όλες τις …«Νέες Δυνάμεις» που γονάτισαν οικονομικά τους Γαργαλιάνους μόνο 6 σύμβουλοι πήγαν ν’ ακούσουν τον …αρχηγό τους και αυτοί με δυσκολία κρατούσαν τα μάτια τους ανοιχτά, όταν διάβαζε ο «αρχηγός» το παραμύθι που ήταν γραμμένο στο …φυλλάδιο.

Από τους 9.500 κατοίκους μόνο 9 παρακολουθούν με …ιδιαίτερη προσοχή τον “απολογισμό” των παραμυθιών

Απολογισμός Πεπραγμένων 8ετίας σε …άδειες καρέκλες

Το φυλλάδιο της …«ομάδας» δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα που ζούμε στους Γαργαλιάνους.  Είναι ανάξιο σχολίων και κατάπτυστο  για τα ψεύδη που περιέχει.  Απώτερος σκοπός του φυλλαδίου (κατά την γνώμη μας) είναι να χρησιμοποιηθεί σε μερικά χρόνια (4-8) για κατάκτηση άλλου δημόσιου αξιώματος από τον  αστείο …«αρχηγό».  Ίσως ελπίζει ότι θα επαναληφθεί  η κοροϊδία και «εξαπάτηση» των ψηφοφόρων εκτός Γαργαλιάνων…

Οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Γαργαλιάνων παρακολουθούν προσεκτικά την ομιλία του …”αρχηγού”

Ευτυχώς η φήμη του σαν «νεκροθάφτη» και κυρίως υπεύθυνου της οικονομικής «καταστροφής» των Γαργαλιάνων έχει ήδη φτάσει στην άλλη άκρη του κόσμου.  Αντίθετα, στα Φιλιατρά ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Ξύγκας καταχειροκροτήθηκε από τους Δημότες των Φιλιατρών όταν έκανε τον δικό του «απολογισμό πεπραγμένων» για τα πραγματικά έργα που έκανε στη πόλη του και όχι τα εικονικά που έγιναν στους Γαργαλιάνους…

Όμως αρκετό χρόνο χάσαμε για ανάξιους του …παρελθόντος.

Οι νέοι άρχοντες πήραν την σκυτάλη και οι πολίτες τους στηρίζουν, αλλά απαιτούν τον εξονυχιστικό έλεγχο των οικονομικών του Δήμου Γαργαλιάνων.

Οποιαδήποτε απόπειρα κουκουλώματος από οποιονδήποτε (της νέας Δημοτικής Αρχής) θα εξαγριώσει περισσότερο τους Γαργαλιανιώτες.

Η μυστικοπάθεια και η αδιαφάνεια της τελευταίας δημοτικής αρχής άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα, τις απαντήσεις των οποίων περιμένουμε από την νέα Δημοτική Αρχή του κ. Κόλλια.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, (όπως και οι Πολίτες) πρέπει να ενημερωθούν υπεύθυνα και ολοκληρωμένα, χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες για την σημερινή οικονομική κατάσταση των Γαργαλιάνων, αν η Δημοτική Αρχή θέλει να έχει μια περίοδο χάριτος για την πραγματοποίηση των προεκλογικών της δεσμεύσεων.

Το παγόβουνο της 8ετίας πρέπει να αρχίσει να λιώνει…

Οι πολίτες απαιτούν από τον Δήμο να είναι ισάξιος των προσδοκιών του. Αν η Δημοτική Αρχή προσπαθήσει αποπροσανατολισμό και κουκούλωμα της 8ετούς κακοδιαχείρησης  των Γαργαλιάνων, το μόνο που σίγουρα θα πλήξει είναι το κύρος του Δήμου Τριφυλίας, ανεξάρτητα Δημοτικής Αρχής.

Για ποιον χτυπάει η κουδούνα;

Περιμένουμε από την «οικονομική επιτροπή» του Δήμου Τριφυλίας τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου του «πρώην» δήμου Γαργαλιάνων.

Ο Αντιδήμαρχος Γαργαλιάνων στρατηγός Ευστ. Ανδρινόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλίας κ. Θεόδωρος Δεληγιάννης (τακτικό μέλος της επιτροπής), είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να λιώσει γρήγορα στους Γαργαλιάνους το «παγόβουνο» της τελευταίας 8ετίας.

ΙΔΩΜΕΝ!


Σχετικά Άρθρα

3 Comments

  1. Λέτε ο Θοδωρής νάχει τα κότσια να ξεσκεπάσει οικονομικές βρωμιές των προηγούμενων; Θα αντέξει τις πιέσεις για …κουκούλωμα; Μακάρι να το κάνει…

  2. Φοβάμαι ότι η νέα δημοτική αρχή θα σκεπάσει ότι παρανομίες έκαναν οι προηγούμενοι. Μακάρι να βγώ λανθασμένος … Όλα αυτά είναι …δανεικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading